Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben abszolút nem értek egyet Lampard már letett v.mit az azstalra minden meccsen húzóembere a Chelseanek és az Angol válogatottnakRivaldo11 írta:Chivu remélem elhúz most már az Interbe, ide ne jöjjön.
Lampard meg...tipikus angol sablonjátékos, a túlszárolt fajtából. A premier leaguen kívül sehol nem bizonyított, képtelen lenne betölteni Deco posztját. Egyszerűen azért, mert Deco képességeitől messze van.
Mi a t*kömet várhatnánk tőle???
Nemzetközi meccseken, vagy akkor, amikor igazán kell, olyan, mint a láthatatlan ember...
Sztem most az Inter a legesélytelenebb.Ha csak a Román múlik, akkor hozzánk jön, ha Chivun, akkor vagy hozzánk vagy a madridba.Scorpio írta:Legalább ma legyen döntés! Remélhetőleg a döntés számunkra kedvező lesz! Sajnos egyre pesszimistább vagyok, így egyben bízok, hogy ha nem hozzánk akkor a Interbe igazol!
A vezetőség megállapodott a Rómával, Chivu akar Madridba költözni...Etooka írta:http://www.asroma.hu/index2.html
komolyan mondom,nem tudom,hogy mit hezitál ennyit a Roma!Adja el nekünk,azt kész!![]()
a viccet félretéve,remélem nem az a sintér Madrid fogja elvinni Chivut!....Mijatovics,azt az embert ki nem állhatom!Különben meg azt se értem,hogy mmért nem tudunk 3 millio-val többet adni??akkor már csődben lennénk??nem hiszem....
kell nekünk, ezért is nem értem mit sz@roznak ennyit. bár már mindegy sztem. Chivu eddig az egyik kedvenc játékosom voltScorpio írta:Azt nem értem, ha kell nekünk Chivu, akkor miért smucigok ennyire a vezetők! Főleg, hogy most már RM is tárgyalásba lendült! Ha nem kell, akkor mit szórakoznak!
Robben és Metzelder egyáltalán nem érdekel, nem tartom őket valami nagyra, de remélem Saviola nem oda megy.Ott se játszana többet.Ha oda megy, azt csakis a pénzért teszi.Nóbi írta:rinyálé még robben is meg Saviola is metzelder mellett
10/10Bodi írta:Sajnos meg is érdemeljük,múlt héten még kihasználhattuk volna,hogy a Real az edzőkérdéssel van elfoglalva,most,hogy beszálltak már nincs esélyünk,mert náluk a pénz nem számít,Chivut meg csak a pénz érdekli,szóval valószínűleg vele nem az lesz,mint Zambrottaval.
Ha odaállna a Roma vezetői elé,hogy a Barcaba akarok menni,akkor idejönne.