2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minek kell neked 3-4 középpályás. Ott van Keita, Busquets. Nem csodálkoznék, ha valaki feljönne a nyáron az ifiktől és még 1 embert igazolnánk.mosolyisten írta:Én azt mondom kell 2 szélső védő jobb és bal oldalra, gudjhonsen és hleb nem barca szintű játékosok így nekik meni kell. A helyükre kell venni 3-4 középpályást és 1 vagy 2 csatárt egy ETO szintűt és egy kevésbé neveset aki a padra is leül.
ball oldali védőt kihagytad, mivel Syl helyére is kell valaki...djtrack írta:sztem 1 kapus 1 jobb bekk 1 szélső és 1 csatár kell! neveket nem írok mert ez nem a fm2009
szélső +csatár minek?djtrack írta:sztem 1 kapus 1 jobb bekk 1 szélső és 1 csatár kell! neveket nem írok mert ez nem a fm2009
négy éve vagyok Barca szurkoló és pontosan értem hogy mi a klub törekvése, sőt azt is látom, hogy u.ez a FIFA erőlködése is...de: éppen arra mutattam rá, hogy a piacot ilyen módon lehetetlen befolyásolni ezek tények mégpedig (valószínű majd rá jövünk -fájó! -tények lásd Real M.)ami pedig a lényeget illeti: igen HA VAN ELÉG klasszis akkor valóban nem kell de azthiszem éppen erről szólnak a mostani történések, hogy bizony a saját nevelés nem elég, és ezt nem én mondom, hanem a teljes Barca vezérkar! a vita csak arról szól, hogy jól csinálják e?!..hát majd meg látjuk az idő kit igazol.noname írta:Hát te se rég lehetsz Barca szurkoló, ha nem érted miért van ez a 40 millás határ.mess2009 írta:ha Laporta 40M-határ mögé bújik, minden világklasszisról le fog maradni!
az árakat a piac alakítja, nem a klubok dogmái, ráadásul a Barcának egy ilyen év után nem lehetnek anyagi gondjai (mint ahogy tudomásom szerint nincsenek is).
ami engem illet én nem siratom Eto'ot, de láttam most Ibrát focizni a válogatottban, hát kiköpött Eto'o ! minden gólhelyzetét elpuskázta!( itt persze az idény végi Eto'o-ra céloztam)
ami Riberyt illeti én azt olvastam, hogy a srác nem akar angliába menni a klíma miatt, a Barcánál pedig vannak haverjai akik keményen lobbiznak(Henry, Abidal) igy ha nem bénázzák el őt még meg csíphetnék!![]()
A Barcelona az utóbbi években ritkán vett drága játékost, a mi sztárjaink nagy része itt válik sztárrá, sokan pedig a saját neveléseink közül kerülnek ki. A BL győztes csapat összesen max 110 millába került.
Sok sikert nekik!!! Erre számítani lehetett, hogy a Barca fiatalokat nem fogjuk megtartani, szerintem ők nem tudtak volna nagy pályafutást befutni, Torres is ha jól sejtem 22 éves. Jobb ez mindenkinek így, viszont kíváncsi vagyok mennyibe kerül egy ilyen ifjonc. Viszont azt furcsálom hogy egy másodosztályú csapatban folytatja Abraham. Szerintem az Athletic csapatból többen is el fognak menni, de az igazi nagy tehetségeket (Gai Assulin, Thiago) nem szabad elengedni. Nagyon nem szeretném hogy olyan történjen mint tavaly Dos Santos-szal, főleg a pénz bosszant amennyiért túltettek rajta.Mikaos írta:No, 2.ik hivatalos távozónk megvan: (sport.es szerint, és ha jól fordítottam):
Abraham, az ifiktől megy Cádizba.
És a felette lévő cikket Xavi Torresről nem tudtam értelmezni (segítsen valaki, aki ért kicsit spanyolul, köszi), de a Malaga szerepel mint említett csapat.
Azt írtam ritkán vettünk drága játékost. RITKÁN! Nem azt írtam h nem vettünk enkit, de egyáltalán nem jellemző a klubra az esztelen költekezés. Amúgy pedig Alves, Henry, kellettek hiányposztra, Milito úgyszintén.CFirpo3 írta:Azért ezzel vitatkoznék:noname írta: A Barcelona az utóbbi években ritkán vett drága játékost,
Henry(24 millió), Alves(35 millió euro): ők érthetőek, mert a brazilra szükség volt, és sztem a franciára is
DE Caceres, Hleb: előbbi 16,5 millió, utóbbi 17 millió euróba került.
Ez azért sok. Más csapatok örülnek, ha összesen annyi pénzük van igazolásokra, mint amennyibe a két játékos került.
Aztán Milito: 20,5 millió euro
Ez kapásból 5 név...
A drága játékos 30m körül kezdődik, szerintem. Persze kevesebbért is lehet drágán venni egy játékost, ha a valós piaci értéknél többet fizetnek érte.CFirpo3 írta:...
Ezt úgy írtad, mintha lehetetlen lenne. Elég szomorú, ha így van.Messa írta:Azért mindent Tőle se várjunk már el!BlauGranaGroc írta:Pepnek illene tudni motiválni még ezt a brigádot is.![]()
Oké, hogy nem 1 Rijkaard típus, de ő is 1 normális ember, nem 1 'rabszolgahajcsár'. Már bocs a kifejezésért.
Nincs érvem sajnos. Csak megérzés, hogy ide szeretne jönni.barca99 írta:És van valami érv erre a jó sanszra?Rivaldo11 írta:Ibra-Eto'o kérdésben nem nyílvánulnék már meg ( ill. igen: Maradjon Samu, mert jobb) viszont Filipe igencsak jó fogás lenne, remek észrevétel Txikiéktől. Ribery pedig nem kérdés, nagy erősítés lenne, azt hiszem jó sanszunk van megszerezni Őt.![]()
Próbálok kapaszkodni mindenbe, mert amíg eddig tényleg nagyon közelinek tűnt, szerintem most annyira távoli.
Azért ezzel vitatkoznék:noname írta: A Barcelona az utóbbi években ritkán vett drága játékost,
Azért mindent Tőle se várjunk már el!BlauGranaGroc írta:Pepnek illene tudni motiválni még ezt a brigádot is.
mess2009 írta:ha Laporta 40M-határ mögé bújik, minden világklasszisról le fog maradni!
az árakat a piac alakítja, nem a klubok dogmái, ráadásul a Barcának egy ilyen év után nem lehetnek anyagi gondjai (mint ahogy tudomásom szerint nincsenek is).
Hát te se rég lehetsz Barca szurkoló, ha nem érted miért van ez a 40 millás határ.mess2009 írta:ha Laporta 40M-határ mögé bújik, minden világklasszisról le fog maradni!
ami engem illet én nem siratom Eto'ot, de láttam most Ibrát focizni a válogatottban, hát kiköpött Eto'o ! minden gólhelyzetét elpuskázta!( itt persze az idény végi Eto'o-ra céloztam)
ami Riberyt illeti én azt olvastam, hogy a srác nem akar angliába menni a klíma miatt, a Barcánál pedig vannak haverjai akik keményen lobbiznak(Henry, Abidal) igy ha nem bénázzák el őt még meg csíphetnék!