Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Te meg mit okoskodsz ? Osztasz itt mindenkit..mint ha te lenné a valaki..windu írta:az arc marad
igen meghérdemelte mer??
a juve ha kiesik így az első meccsből ítélkezve megérdemli
de vieira
mit ítélkeztek ti mi?
itt nem nekem kell arcból levenni
Ha sértegetsz másokat, villámgyorsan kiteszünk a fórumról ne félj. Ez pedig teljesen független attól, hogy miről folyik a vita. Itt ez nem szokás, úgyhogy finomabban légyszíves!windu írta:az arc marad
itt nem nekem kell arcból levenni
Az arcból kicsit viszább..windu írta:igen ez a keserűség lácott is a lefele ballagó vieiran
de hogy vesztes?
nevetséges vagy eb vb cím
legenda az arsenalnal
kulcsember a juvénál
aha ilyen egy vesztes
én is ilyen vesztes akarok leenniii
ammen
hülyegyerek
Hát már sokxor láthattuk, h akinek megy a bajnokságban, a BLben nem, vagy fordítva, most is két ilyen csapat találkozott. Amugy a Werderen csak oriási mákkal jutottak tovább, ugyhogy annyira nem meglepo.Vito írta:hagyjad azt a Viera-t. már nem ugyanaz, aki az Arsenalban volt.LG írta:Viera sem játxhat![]()
Enyhén nehéz visszavágo lex
teljesen egysíkú csapat a Juve, van egy (aránylag) technikás irányítójuk, aki tegnap nem játszott és ez a vége: 0 elképzelés. azt nem értem, hogy a Seria A ban, hogy tudnak ilyen fölénnyel vezetni?
hagyjad azt a Viera-t. már nem ugyanaz, aki az Arsenalban volt.LG írta:Viera sem játxhat![]()
Enyhén nehéz visszavágo lex
Na igen, de ha a Juve megverne minket vmi malacgollal...abba belegondolni is rosszSilvanus írta:Hát attól függetlenül, hogy szerintem mindenki azért tart a Juvétól, azért mégis csak az lenne a legszebb, ha idén - persze a bajnokság megnyerése mellett - úgy nyernénk meg a BL-t, hogy rendezzük is közben az összes számlánkat!!!Chelsea letudva, jöhetne a JUVE!!!
Márc. 28, kedden játszunk a Benficával, és az Arsenal-Juve meccs lesz párhuzamosan, úgyhogy valszeg felvételről nézhetjük az oda-visszavágót is (az odavágót azért, mert az Ágyúsok-Öreg Hölgy nevesebb párosítás, a visszavágót meg azért, mert addigra már a továbbjutást eldönti a csapatunkBodi írta:Azt is kisorsolták már,hogy melyik meccsek melyik napon lesznek??
Jó lenne,ha a Villareal meccsel párhuzamosan játszanánk,mert akkor talán a mi meccsünket adnák élőben!