Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már egyik újságnak sem hiszek.Nóbi írta:ez az egyetlen újság, aminek hiszek, remélem most sem hagynak cserbenbarca99 írta:Mijatovics elment tárgyalni Rómába, de ott szóltak neki, hogy sorry van, de már BCN-ban tárgyalnak a felek.
Skysports azt írta Chivu közel van hozzánk. Egyenlőre jobban hiszek nekik, mint a Marcanak.
ez az egyetlen újság, aminek hiszek, remélem most sem hagynak cserbenbarca99 írta:Mijatovics elment tárgyalni Rómába, de ott szóltak neki, hogy sorry van, de már BCN-ban tárgyalnak a felek.
Skysports azt írta Chivu közel van hozzánk. Egyenlőre jobban hiszek nekik, mint a Marcanak.
mér hagynák?Gauchomester írta:Na egy újabb "jó" hír látott napvilágot az nso-n. A Real Mijatovics veztésével Gabriel Militora száll rá miután lesz új edzője a klubnak. NA ez kellett még. HA Chivu odamegy, legalább Militot hagyhatnák..
...mint ahogy bejelentkeztünk anno Henryért, Abidalért és Yayaért is. Vagy mégsem? Akkor most hogy is van ez?Elképesztő h kéépesek nagy pénzt kiadni egy játékosért, csak azért h ne a miénk legyen
A Real azért nem igazolta le, mert volt valami "baja", ezt a madridi orvosok állapították meg. Elment a Zaragozába és végigjátszott 4 évet sérülésmentesen. Sztem semmi baja sincs neki.gajeraro írta:Meg a Militonak valami betegsége is van azért nem kellet anno a margitnak szóval nehogy most legyen valami vele amikor leigazoltuk és utánna jönne ki a baja!
A Robben-es cikk végén van, az utolsó sorok...Sacchi írta:Az ügynök nyilatkozatát hol találtátok a SkySportson? Bocs, csak én nem találom.
Ja! KUmma élet.Game90 írta:Chivuból + a manageréből már kezd elegem lenni![]()
Írjon már alá valahová, de ha lehet, akkor ide
Hát ja...VictorValdes19 írta:az fog bebszni ha Chivu a margitba köt ki
![]()
Nekünk is elég nagy. Csak kérdés hogy költünk e.barca99 írta:Én is kezdek egyre jobban elbizonytalanodni.Nem igaz, hogy azért maradunk le róla, mert a Madridnak nagyobb a pénztárcája.
![]()
Remélem akkor Milito jön, neki legalább nem kell szokni a spanyol foci légkörét.