Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alberto10 írta:ALVEST MEG KELL SZEREZNI BÁRMI ÁRON IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nehogy már a MU elvigye az orrunk elől!!!!! nem hiszem el h Laporta ennyit szarakodik ezzel a transferrel! Alves világosan megmondta h hozzánk akar jönni erre mi meg a pénzzel szarozunk!!!!
tarich írta:Zambi...8 és fél millió...én 10 alatt nem adtam volna oda.Miért mi legyünk a kedves,olcsóbban oda adjuk a játékosainkat klub?pffffffffffffffffffffff
egyeértek teljesen, csak annyiban nem tudok veled közösnevezőre jutni, hogy nem dől össze a világ, ha nem jön Alvéskilibarca írta:Nem tudom te mit vársz még itt egy ketten , hogy egyszerre igazoljunk 7 játékost ne is tárgyaljunk amennyit kérnek fizessük és jó is .Az nem számít hogy a klub csődbe megy ... Az sem zavar senkit hogy Pep-nek még feladata van a B-vel . Ráadásul Alves szerintem nem ér 35 millát , Siva se 25-öt. És akkor sem lesz világ vége ha ezek a játékosok nem hozzánk igazolnak.
Ráadásul már 2 jó játékost igazoltunk , nem is volt átigazolási időszak ez szerintem gyors
Nem tudom te mit vársz még itt egy ketten , hogy egyszerre igazoljunk 7 játékost ne is tárgyaljunk amennyit kérnek fizessük és jó is .Az nem számít hogy a klub csődbe megy ... Az sem zavar senkit hogy Pep-nek még feladata van a B-vel . Ráadásul Alves szerintem nem ér 35 millát , Siva se 25-öt. És akkor sem lesz világ vége ha ezek a játékosok nem hozzánk igazolnak.André T. írta:. . .
A goal.com-on van egy cikk erről, az igazságtartalma megkérdőjelezhető, de egyre kevesebb hülyeséget írnak ott is azért.lionelmessi19 írta:Honnan a bánatból veszitek a Mu-s dolgokat? valaki beírná végre?
Hát remélem nem így lesz:S én őszintén szólva most őket látnám legszívesebben Barca mezben, de ha mind kettőt elviszi a MU...pff...kis gikszer lenneNóbi írta:na úgy néz ki a MU még az eb előtt leigazolhatja nem csak dani alvest, hanem benzemát is...![]()
Az a baj Tamás, hogy nem látok megfelelő alternatívát. Ez a jobbhátvéd poszt annyira hiánycikk az elitnél, hogy korántsem egy középpályás, akit kihúzol a zsákból. Ezen a szinten hiba nélkül kell játszani, erre pedig a leginkább Alves, Lahm és Zambrotta képes (persze Zambi nem nálunk, de higgyétek el, lesz még csúcsformában az EB-n és Olaszországban, mert neki az fekszik). Ha Alves nem jön, akkor marad Lahm, aki most hosszabbított és kevésbé esélyes az igazolása.Varga Tamás írta:Így van. Érdekes, vannak, akik megértik a tranzakció lényegét, vannak, akik nem. Sebaj. Bízzunk benn, hogy Laporta tud már valamit, amit mi még nem. Bízzunk a legjobbakban.
Hát csak jobban tudja mit csinál, és mit kellene csinálni, mint mi...remélem, ha nem így van akkor gázVarga Tamás írta:Így van. Érdekes, vannak, akik megértik a tranzakció lényegét, vannak, akik nem. Sebaj. Bízzunk benn, hogy Laporta tud már valamit, amit mi még nem. Bízzunk a legjobbakban.Morminho írta:Remélem azért engedték el Zambrottát ilyen könnyen, mert jól állunk Alves-el. Bár ahogy olvasom 1-2 helyen ez nem teljesen így van. Ha nem tudjuk leigazolni Alvest akkor ki lesz a jobb hátvéd? Oleguer? Csúnyán rá fogunk erre ****ni, már előre látom....
Így van. Érdekes, vannak, akik megértik a tranzakció lényegét, vannak, akik nem. Sebaj. Bízzunk benn, hogy Laporta tud már valamit, amit mi még nem. Bízzunk a legjobbakban.Morminho írta:Remélem azért engedték el Zambrottát ilyen könnyen, mert jól állunk Alves-el. Bár ahogy olvasom 1-2 helyen ez nem teljesen így van. Ha nem tudjuk leigazolni Alvest akkor ki lesz a jobb hátvéd? Oleguer? Csúnyán rá fogunk erre ****ni, már előre látom....
rafinha vagy diogo lenne az én alternatívám...CFirpo3 írta:Ez igaz, mert, ha Alves véletlenül mégse hozzánk jönne, akkor kereshetünk egy másik jobbhátvédet. rajta kívül kit lehetne igazolni szerintetek?gekkodan írta:De Zambi eladása után ideje lenne hozni egy jobbhátvédet a franc enné már meg. Vagy nem kellett volna addig eladni.