Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
honda25
Jugador del Barça

2009.06.12. 22:27:03

socio66 írta:Lehet hogy inkább Silvára kellene összpontosítani,nagyságrendekkel egyszerűbb lenne megszerezni,mint a franciát..
ráadásul a 40+ már nagyon sok..ne legyünk már real madrid..
én úgy vagyok vele,hogy ha 40-ért jön,akkor jöjjön,szeretettel várjuk,ha meg nem,akkor :arrow: silva,esetleg robinho..
Erről van szó, mi ne legyünk real madrid.
Mire jó ez a költekezés, amit a real csinál? Egyik játékos sem ér annyit...
Ha jön Ribery 40ért, akkor jön, ha nem jön, megleszünk nélküle.
Örülnék, ha jönne, több lenne a variációs lehetőség a támadóalakzatban.
Hajrá Barca! És a Honda!
gyu75
Barça B

2009.06.12. 22:24:51

Szerintem nevetséges, vagy inkább szánalmas hogy valaki azt hiszi csak sok millióért vett játékos lehet a tuti ! Most a reál kápójára gondolok ... Csak az tud focizni akinek NEVE van? Már elég rég figyelem ezt a fórumot s mi is csak nagyban tudunk gondolkodni - mármint a többség. Szerintem a barca titka ebben a szezonban abban rejlett,hogy összeáltak mint csapat, s senki nem érezte a másikon hogy játsza az agyát, hittek magukban s egymásban, s ez Pep műve volt. Ezt egy nagy nevű érkező sztár esetleg megbonthatja, vagy ha meg nem esetleg nem fog tudni beilleszkedni, az meg nem lenne jó biznic, nem? Valaki olyan kell, aki mint ember is beleillik a képbe. Ha már Samu-Ibra
akkor én nem cserélnék, de lehet hogy ez lesz az év húzása. Nem rossz ez a svéd, pl nálam minden idők legszebb gólja Zlatan Ajaxban lőtt gólja http://www.indavideo.hu/video/Ibrahimov ... az_Ajaxban
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
mess2009
Director del Fútbol

2009.06.12. 22:19:47

ha Laporta 40M-határ mögé bújik, minden világklasszisról le fog maradni!
az árakat a piac alakítja, nem a klubok dogmái, ráadásul a Barcának egy ilyen év után nem lehetnek anyagi gondjai (mint ahogy tudomásom szerint nincsenek is).
ami engem illet én nem siratom Eto'ot, de láttam most Ibrát focizni a válogatottban, hát kiköpött Eto'o ! minden gólhelyzetét elpuskázta!( itt persze az idény végi Eto'o-ra céloztam)
ami Riberyt illeti én azt olvastam, hogy a srác nem akar angliába menni a klíma miatt, a Barcánál pedig vannak haverjai akik keményen lobbiznak(Henry, Abidal) igy ha nem bénázzák el őt még meg csíphetnék!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.06.12. 22:08:46

socio66 írta:Lehet hogy inkább Silvára kellene összpontosítani,nagyságrendekkel egyszerűbb lenne megszerezni,mint a franciát..
én úgy vagyok vele,hogy ha 40-ért jön,akkor jöjjön,szeretettel várjuk,ha meg nem,akkor :arrow: silva,esetleg robinho..
Szerintem fölösleges lenne megvenni silvát, mert nagyon sérülékeny.
Ribery viszont nagyot szólna. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
socio66

2009.06.12. 22:03:01

Lehet hogy inkább Silvára kellene összpontosítani,nagyságrendekkel egyszerűbb lenne megszerezni,mint a franciát..
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.12. 21:56:36

No, 2.ik hivatalos távozónk megvan: (sport.es szerint, és ha jól fordítottam):
Abraham, az ifiktől megy Cádizba.
És a felette lévő cikket Xavi Torresről nem tudtam értelmezni (segítsen valaki, aki ért kicsit spanyolul, köszi), de a Malaga szerepel mint említett csapat.
Henry_14_
Barça C

2009.06.12. 21:51:35

Szerintem Ribery jó lenne, de Henry még itt van, v Messi. Bár az Eto'o-Ibra csere nem lenne rossz, de akkor Villa már nem is kell.Bár elsősorban 1jobb, és 1 balhátvéd kéne.Mindenesetre remélem a Real, ezzel a két ágyúval, nem ér semmit, mint 4 éve :lol: +a védelmük sem jó.Most is a milyenk lesz minden, a Mu-Ronaldo nélkül semmire sem megy, így v a Chelsea v. az Arsenal lesz az új rivális
don gamper
Capitá del Barça

2009.06.12. 21:48:55

Most fog igazán belendűlni a piac,sok millio euro került bele a rendszerbe!
És ez szerintem nálunk is föntebb tolja a vásárlási keretet.
Azért mostmár lassan kiváncsi lennék kikell is tárgyal Txiki B.
Vetélytárs meg máris akad még a piacon!!

http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6634364

Ez a lista sem rossz :cry:

http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6633846
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára don gamper 2009.06.12. 21:55:21-kor.
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
csdewl
Capitá del Barça

2009.06.12. 21:45:50

nincs mese ,ha kell Ribéry akkor többet kell fizetni 40 millánál :!: :x
különben nemhiszem ,hogy elengedik :?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
albicelesteX
A Vadász

2009.06.12. 21:43:23

Szerintem is messzebbre kerültünk Riberytől!Főleg a madrid lépese miatt!És amit Barca99 is leírt!Minden affelé közelít, hogy angliába megy!Mert ha tényleg kell Alexnek akkor biztos nekifeszül a dolognak!Annyiból nem is bánnám, hogy akkor talán David Silva lenne a következő célpont!
Kép
barca500
Barça B

2009.06.12. 21:41:15

Hát szerintem a Bayern is azért húzza az időt meg azért akar magasabb árat Riberyért mert ha a MU megkapná a pénzét Ronaldoért akkor ők többet is adhatnának érte. Legalábbis én így gondolom.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.12. 21:35:49

Rivaldo11 írta:Ibra-Eto'o kérdésben nem nyílvánulnék már meg ( ill. igen: Maradjon Samu, mert jobb) viszont Filipe igencsak jó fogás lenne, remek észrevétel Txikiéktől. Ribery pedig nem kérdés, nagy erősítés lenne, azt hiszem jó sanszunk van megszerezni Őt.
És van valami érv erre a jó sanszra? :)

Próbálok kapaszkodni mindenbe, mert amíg eddig tényleg nagyon közelinek tűnt, szerintem most annyira távoli. 35 millióért vették, a MU-nak hiányposzta jönne, és bőven akadna miből felénk licitálni. Ráadásul a Sir szerintem magasról tesz arra, hogy mennyiért jön, míg Laportáék állítólag 40-nél meghúznák a plafont. És azért időjárás ide vagy oda, ha a MU lényegesen (min. +10 millió) többet fizet, simán elmegy, mert azért mégiscsak több esélye van a címekre, mint a Bayernben.
Brian 20

2009.06.12. 21:32:55

papek89 írta:lehet sokan hülyének néznek, de én vennék Messi helyére is egy játékost. Egy olyat, mint a Manchesterben Nani pl. Ő is Ronaldo helyén játszik. Messi se lesz olyan jó, mert mindent megnyert, és a siker most egy picit jóllakatja. Vagy nem is picit. Had versenyezzen csak a posztjáért!
Csináld nyugodtan, otthon a Fifa09-ben :lol: :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.12. 21:31:44

Ilúvatar írta:
Boixos írta: ...
Na ezt nem tudtam... Akkor is nem kell, köszi. :) Ribéry kell ide.
én sem harcolnék érte. akár marad a samu, akár a bosnyák jön, sztem a Klub jól fog járni.
csak azért írtam, amit írtam, mert ezeknek a gyerekeknek a tv-ben látható életük mellett van egy másik is, és a kettő nem feltétlenül ugyanaz.

ribéryt meg sztem viszi a mu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
papek89
Jugador d'estrella

2009.06.12. 21:21:03

lehet sokan hülyének néznek, de én vennék Messi helyére is egy játékost. Egy olyat, mint a Manchesterben Nani pl. Ő is Ronaldo helyén játszik. Messi se lesz olyan jó, mert mindent megnyert, és a siker most egy picit jóllakatja. Vagy nem is picit. Had versenyezzen csak a posztjáért!
Deus
Boixos Nois

2009.06.12. 20:46:37

Boixos írta: DE. az egy dolog, h a pályán hogyan viselkedik, viszont a magánéletében olyanokról hallani, h a szülővárosában, malmőben egy olyan jellegű kerületben, mint bp-en a nyolc, iskolát tart fent, h a szegényebb kölkök is el tudják kezdeni vhol, ne az utca és a balhé, a végén pedig a sitt legyen előttük a perspektíva. szal nem az antikrisztus jönne ide a személyében, már ha egyáltalán idejön.
Na ezt nem tudtam... Akkor is nem kell, köszi. :) Ribéry kell ide.
KépKép
barcaloki
Jugador del Barça

2009.06.12. 20:45:50

Szerintem Ibrahimovic alapvetően nem egy kezelhetetlen rinyagép.
Volt egy műsor a tévében (Eurogoals 1 on1 )a Eurosport-on és riportot készítettek vele. Meglepődtem, hogy tök normális meg értelmesen beszél és nem is olyan mint amilyennek beállítják.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.12. 20:04:12

egy kis adalék a bosnyákhoz. az egyértelmű, h a pályán ordenáré a gyerek, ő kb az a kategória azok előtt, akik nem csípik (előttem is), akinek semmit sem kellene tennie azért, h átüssék, elég, h csak létezik.
DE. az egy dolog, h a pályán hogyan viselkedik, viszont a magánéletében olyanokról hallani, h a szülővárosában, malmőben egy olyan jellegű kerületben, mint bp-en a nyolc, iskolát tart fent, h a szegényebb kölkök is el tudják kezdeni vhol, ne az utca és a balhé, a végén pedig a sitt legyen előttük a perspektíva. szal nem az antikrisztus jönne ide a személyében, már ha egyáltalán idejön.
akik bsztatták a samut az ellenfél táborából, nekik annyit, h a samu ugyanezt műveli kamerunban, csak vmivel nagyobb nagyságrendben, mivel az ország is szegényebb, így nagyobb szükség van az ilyen jellegű támogatásokra. az is lehet, h emiatt pörög a nagyobb lóvéért.
és hogy még durvábbat mondjak, a figo lajos szintén ebben száll portugáliában, aki azért szervez haknimeccseket folyamatosan, h az abból befolyt lóvéból alapítványt tartson fent, amivel a portugál oktatási minisztériumot támogatják, nem kicsit.

okés, gusztustalan dolog egy kamu szabadrúgás, és az abból a 92. percben belőtt győztes gól után beleröhögni az ellenfél képébe, csúnya letérdeltetni egy versben a "kötsög" madridot a barca előtt (bár nekem nagyon tetszett), és főleg csúnya elhagyni egy embernek a csapatát, ahol királyként kezelték, de a lényeget sztem inkább a fentebb leírtak jelentik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.12. 19:57:00

Ibra-Eto'o kérdésben nem nyílvánulnék már meg ( ill. igen: Maradjon Samu, mert jobb) viszont Filipe igencsak jó fogás lenne, remek észrevétel Txikiéktől. Ribery pedig nem kérdés, nagy erősítés lenne, azt hiszem jó sanszunk van megszerezni Őt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.06.12. 19:19:30

manuel írta:Robinhóhoz mitszólnátok a balszélre hogyha Ribery mégsem jönne???
olvass vissza és rájössz h mit gondolunk :D Am szerintem nem lenne a legjobb akk már Silva mint Robinho
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.12. 19:17:35

Robinhóhoz mitszólnátok a balszélre hogyha Ribery mégsem jönne???
Tim
Mezei fórumozó

2009.06.12. 18:51:17

miihii írta:
Maxi írta:
.És aki azt modnja, hogy Ibra nem illik ebbe a rövidpasszos rendszerben az nem tudom melyik Ibráról beszél, mivel szinte lehetetlen elvenni tőle a labdát, halálpasszai vannak és ami nekem mindig is hiányzott Eto'oból, hogy szinte a legjobb a ladba megtartásában...igaz, lassabbnak lassabb...
A rövidpasszos játékhoz gyors helyzetfelismerés,baromi jó technika,rengeteg mozgás,finom boka,1-2 passzal előbbre gondolkodás,villám reakcióidő szükséges.(Lehet,h nem teljes a lista :wink: ).
Az,h "lehetetlen elvenni tőle a labdát" és a "legjobb a megtartásában" az ugyanaz. :idea: :wink:
A mi tiki-taka passzolósdinkhoz elsősorban nem megtartani kell a labdát,hanem villámilag továbbítani,h a védők ne tudjanak rendeződni,reagálni.A halálpasszok meg inkább kiugratások,amik tökéletes ütemben és helyre mennek.
Aláírom,h előny,ha nem tudják leszerelni,de most a rövidpasszos játékhoz soroltad fel érvnek (többször is :D ),ami sztem nem okés annyira.Nagyon hasznos,ha tudja tartani a zsugát,amíg a többiek felzárkóznak,vagy esetleg be is forgatja az emberét,de ismétlem ez nem a tiki-taka.
Az egyetlen dolog,amit vele kapcsolatban írtál,és alapvetően borzasztó fontos a csiki-csukihoz,az az,h LASSABB.És ez bezony nem igazán előny.

Szokás kiforgatni,amit ír az ember gyermeke,uh inkább összegezem is. :wink:
Rettentő pozitív dolog,ha egy csatár meg tudja tartani a bőrt,márpedig Ibra tuti jó ebben.Ha helyzetbe hozza a társakat,az is igen bíztató.De azért a labda megtartása és a labdatartás között (ahogy mi csináljuk 8) )van némi különbség.Fejben és lábban kumma gyorsnak kell lenni,nem elég,ha be tudok állni a labdának.Ezzel elvileg pont,h lassítja a tili-tolit.
Szal,amit írtál,az igaz róla (és pozitívum a playánál),de érvnek nem jó a rövidpasszos játékba való illeszkedéshez (belepasszolást is írhatnék,de az úgy hülyén hangzik :D ).
Szerintem.
Direkt csináljátok ugye? :lol:
Kép
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.12. 18:48:20

dr. Mezey írta:Szerintem nem kell ide nagy név, inkább egy két tehetséges brazilt, vagy argentínt kellen hozni akikről már volt is szó. Remélem Vidicre nem költenek, kp. védőre nincs szükség.
Hamár szóbahoztad a délamerikaiakat, eun kívüliekkel, hogy állunk?
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2009.06.12. 18:13:31

Szerintem nem kell ide nagy név, inkább egy két tehetséges brazilt, vagy argentínt kellen hozni akikről már volt is szó. Remélem Vidicre nem költenek, kp. védőre nincs szükség.
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.12. 18:13:00

fcjoc írta:
noname írta:Valdes ügynöke nagyon nem akarja h Valdes maradjon.

A mundon egy hosszabb cikk Valdesről
Eszerint Valdes ügynőke legelőször majdnem annyit kért, mint amennyit Messi keres. Ez vmi vicc??? Ajánlom h Victor alaposan leteremtse az idióta ügynőkét, mert ha azon múlik, 10 milláért simán meg tudnánk venni Diego Lopezt, aki van olyan jó mint az "isteni" Valdes.
az biztos! mit kell már itt csinálni a feszkót? maradjon, de egy korrekt fizuért. vagy jöjjön diego, vagy ASENJO :)

Ez szerintem egy nagy kacsa :lol: (remélem...)
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Lezárt