2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erről van szó, mi ne legyünk real madrid.socio66 írta:Lehet hogy inkább Silvára kellene összpontosítani,nagyságrendekkel egyszerűbb lenne megszerezni,mint a franciát..
ráadásul a 40+ már nagyon sok..ne legyünk már real madrid..
én úgy vagyok vele,hogy ha 40-ért jön,akkor jöjjön,szeretettel várjuk,ha meg nem,akkorsilva,esetleg robinho..
Szerintem fölösleges lenne megvenni silvát, mert nagyon sérülékeny.socio66 írta:Lehet hogy inkább Silvára kellene összpontosítani,nagyságrendekkel egyszerűbb lenne megszerezni,mint a franciát..
ráadásul a 40+ már nagyon sok..ne legyünk már real madrid..
én úgy vagyok vele,hogy ha 40-ért jön,akkor jöjjön,szeretettel várjuk,ha meg nem,akkorsilva,esetleg robinho..
És van valami érv erre a jó sanszra?Rivaldo11 írta:Ibra-Eto'o kérdésben nem nyílvánulnék már meg ( ill. igen: Maradjon Samu, mert jobb) viszont Filipe igencsak jó fogás lenne, remek észrevétel Txikiéktől. Ribery pedig nem kérdés, nagy erősítés lenne, azt hiszem jó sanszunk van megszerezni Őt.
Csináld nyugodtan, otthon a Fifa09-benpapek89 írta:lehet sokan hülyének néznek, de én vennék Messi helyére is egy játékost. Egy olyat, mint a Manchesterben Nani pl. Ő is Ronaldo helyén játszik. Messi se lesz olyan jó, mert mindent megnyert, és a siker most egy picit jóllakatja. Vagy nem is picit. Had versenyezzen csak a posztjáért!
én sem harcolnék érte. akár marad a samu, akár a bosnyák jön, sztem a Klub jól fog járni.Ilúvatar írta:Na ezt nem tudtam... Akkor is nem kell, köszi.Boixos írta: ...Ribéry kell ide.
Na ezt nem tudtam... Akkor is nem kell, köszi.Boixos írta: DE. az egy dolog, h a pályán hogyan viselkedik, viszont a magánéletében olyanokról hallani, h a szülővárosában, malmőben egy olyan jellegű kerületben, mint bp-en a nyolc, iskolát tart fent, h a szegényebb kölkök is el tudják kezdeni vhol, ne az utca és a balhé, a végén pedig a sitt legyen előttük a perspektíva. szal nem az antikrisztus jönne ide a személyében, már ha egyáltalán idejön.
olvass vissza és rájössz h mit gondolunkmanuel írta:Robinhóhoz mitszólnátok a balszélre hogyha Ribery mégsem jönne???
Direkt csináljátok ugye?miihii írta:A rövidpasszos játékhoz gyors helyzetfelismerés,baromi jó technika,rengeteg mozgás,finom boka,1-2 passzal előbbre gondolkodás,villám reakcióidő szükséges.(Lehet,h nem teljes a listaMaxi írta:
.És aki azt modnja, hogy Ibra nem illik ebbe a rövidpasszos rendszerben az nem tudom melyik Ibráról beszél, mivel szinte lehetetlen elvenni tőle a labdát, halálpasszai vannak és ami nekem mindig is hiányzott Eto'oból, hogy szinte a legjobb a ladba megtartásában...igaz, lassabbnak lassabb...).
Az,h "lehetetlen elvenni tőle a labdát" és a "legjobb a megtartásában" az ugyanaz.![]()
![]()
A mi tiki-taka passzolósdinkhoz elsősorban nem megtartani kell a labdát,hanem villámilag továbbítani,h a védők ne tudjanak rendeződni,reagálni.A halálpasszok meg inkább kiugratások,amik tökéletes ütemben és helyre mennek.
Aláírom,h előny,ha nem tudják leszerelni,de most a rövidpasszos játékhoz soroltad fel érvnek (többször is),ami sztem nem okés annyira.Nagyon hasznos,ha tudja tartani a zsugát,amíg a többiek felzárkóznak,vagy esetleg be is forgatja az emberét,de ismétlem ez nem a tiki-taka.
Az egyetlen dolog,amit vele kapcsolatban írtál,és alapvetően borzasztó fontos a csiki-csukihoz,az az,h LASSABB.És ez bezony nem igazán előny.
Szokás kiforgatni,amit ír az ember gyermeke,uh inkább összegezem is.![]()
Rettentő pozitív dolog,ha egy csatár meg tudja tartani a bőrt,márpedig Ibra tuti jó ebben.Ha helyzetbe hozza a társakat,az is igen bíztató.De azért a labda megtartása és a labdatartás között (ahogy mi csináljuk)van némi különbség.Fejben és lábban kumma gyorsnak kell lenni,nem elég,ha be tudok állni a labdának.Ezzel elvileg pont,h lassítja a tili-tolit.
Szal,amit írtál,az igaz róla (és pozitívum a playánál),de érvnek nem jó a rövidpasszos játékba való illeszkedéshez (belepasszolást is írhatnék,de az úgy hülyén hangzik).
Szerintem.
Hamár szóbahoztad a délamerikaiakat, eun kívüliekkel, hogy állunk?dr. Mezey írta:Szerintem nem kell ide nagy név, inkább egy két tehetséges brazilt, vagy argentínt kellen hozni akikről már volt is szó. Remélem Vidicre nem költenek, kp. védőre nincs szükség.
fcjoc írta:az biztos! mit kell már itt csinálni a feszkót? maradjon, de egy korrekt fizuért. vagy jöjjön diego, vagy ASENJOnoname írta:Valdes ügynöke nagyon nem akarja h Valdes maradjon.
A mundon egy hosszabb cikk Valdesről
Eszerint Valdes ügynőke legelőször majdnem annyit kért, mint amennyit Messi keres. Ez vmi vicc??? Ajánlom h Victor alaposan leteremtse az idióta ügynőkét, mert ha azon múlik, 10 milláért simán meg tudnánk venni Diego Lopezt, aki van olyan jó mint az "isteni" Valdes.