Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezért egy egészet is oda lehetne biggyeszteni.Enrique írta:Hát az vmi istencsászár lenne!!Zsolti írta:Ez nagyon jó hír!(márha igaz)Végre hallani valami jót is a görbeorrú exelnökúr munkásságából.![]()
Legalább lenne 1 fél jópont a Gaspart neve mellett!!
Hát az vmi istencsászár lenne!!Zsolti írta:Ez nagyon jó hír!(márha igaz)Végre hallani valami jót is a görbeorrú exelnökúr munkásságából.
Igaz, nem vmi álom a magyar focivilág, sem a válogatott, de mint MAGYAR, én 1értelmű h M.o.nak szurkolok!Silvanus írta:A Brazilok jók voltak, jók, és jók is lesznek...
Argentínok szintúgy...
Hollandokat imádom, jók, de szerencsétlenek...
Olaszok nagyon jók, de NAGYON SZERENCSÉTLENEK...
Franciákat UTÁLOM, de NAGYON SZERENCSÉSEK...
Németek nem érdekelnek, gyengék most...
Magyarok.... pfffffffffúúúújjjj!!!!!!!!!!!!
De a két legnagyobb vesztes számomra:
Spanyolok és az Angolok!!!! Mind kettő nagyon jó, IMÁDOM ŐKET, kiváló játékosállományuk van, DE EHHEZ KÉPEST VALAMI HIHETETLEN SZERENCSÉTLEN EGY KÉT CSAPAT EZ TE!!!!!...... Ilyen játékosok, és semmi eredmény.......
Jó volt nézi ahogy szenvedtek a franciák!Boixos írta:azért a legutóbbi vb-n, gondolom, nem bosszankodtál amiatt, ahogy hazazavarták őketFranciákat UTÁLOM, de NAGYON SZERENCSÉSEK...
Attol fug, h hogyan. Mert ha 5-6 gollal verne mindenkit, akkor az egész foci unalmas lenne. De meg nem utálnám oket, SOHA! Akkor is a kedvenveim lennének. A Brazilokat én sztem, de ha megkérdik, h kinek szurkolsz a VB-n, sosem említem oket.(ált. torokok, NEMETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Dánok, Spanyolok.)Silvanus írta:Normális esetben négy, esetleg két évente hallasz, hallhatsz róluk többet a VB-n, vagy a Copa Amerikán, ebből adódóan nem nehéz nekik azt mutatni, hogy ők a legjobbak, és mindig ők nyernek, hisz eleve JÓK, és van is idejük felkészülni mindig az adott versenyre! Ettől ők még egy csapat, vagy imádod őket, vagy nem, de NE azért utáld őket, mert mindent megnyernek könyörgöm!!!...LG írta:Elegem van abbol, h mindent megnyernek!Silvanus írta: Pffff.... Ez 'logikusnak' tűnik!...![]()
Egyébként mit szólnál, ha a Barca is zsinórban mondjuk 3 évig most triplázna, azaz nyerne mindent.....???? MEGUTÁLNÁD ŐKET IS???
ÉN NEM!!!!!
Normális esetben négy, esetleg két évente hallasz, hallhatsz róluk többet a VB-n, vagy a Copa Amerikán, ebből adódóan nem nehéz nekik azt mutatni, hogy ők a legjobbak, és mindig ők nyernek, hisz eleve JÓK, és van is idejük felkészülni mindig az adott versenyre! Ettől ők még egy csapat, vagy imádod őket, vagy nem, de NE azért utáld őket, mert mindent megnyernek könyörgöm!!!...LG írta:Elegem van abbol, h mindent megnyernek!Silvanus írta:Pffff.... Ez 'logikusnak' tűnik!...LG írta:A Brazilok messze a legjobbak, ezért én mindig ellenuk szurkolok.
Elegem van abbol, h mindent megnyernek!Silvanus írta:Pffff.... Ez 'logikusnak' tűnik!...LG írta:A Brazilok messze a legjobbak, ezért én mindig ellenuk szurkolok.
okés, tudom, h nehéz lett volna 2 évesenSilvanus írta:Neheztelek is szegény apámra, amiért nem ültetett már 2 évesen a TV elé, hogy lássam őket!Boixos írta:és még a '82es brazil csapatot, akiket minden idők legjobbjainak tartanak, még nem is láttad! na, azok télleg szambáztak a pályán! képzelj el 10 ronaldinhot!Hihetetlen élmény lehetett őket nézni, pláne velük játszani!...
Neheztelek is szegény apámra, amiért nem ültetett már 2 évesen a TV elé, hogy lássam őket!Boixos írta:és még a '82es brazil csapatot, akiket minden idők legjobbjainak tartanak, még nem is láttad! na, azok télleg szambáztak a pályán! képzelj el 10 ronaldinhot!