Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.radio.hu írta:Ronaldo ismét Milánóban?
2004. december 25., szombat 16:34
Ronaldo ismét Milánóba költözhet. A Real Madrid brazil labdarúgója azonban nem az Inter, hanem a városi rivális AC Milan együttesébe igazolhat.
A mindig jól értesült La Gazzetta dello Sport olasz napilap úgy tudja, hogy a királyi gárda új technikai igazgatója, Arrigo Sacchi szeretné megvásárolni a jelenleg a Parmában játszó, de a következő évben már a Milant erősítő Gilardinót, akiért cserébe Ronaldót adná.
A Real ugyanakkor közleményben elismerte azt is, hogy szerződtetné Robinhót, Edut és Pedrettit is.
MobilPress
Serginho jól keni igaz,látszik hogy brazil,de már öreg!Ez ellene szól.Enrique írta:Serginhonál sztem nem.Charlie írta:Jankulovski balhátvéd vagy balközép ha jól tudom.Szval az egész baloldalt bejátsza.Enrique írta: Aztán hova??
Ott pedig Pancaro,Serginho,Kaladze játszik a jelenlegi Milanban.Mind1iküknál jobb Jankulovski.
C.
Serginho meg öreg.Mondjuk szinte mindenki.Enrique írta:Serginhonál sztem nem.Charlie írta:Jankulovski balhátvéd vagy balközép ha jól tudom.Szval az egész baloldalt bejátsza.Enrique írta: Aztán hova??
Ott pedig Pancaro,Serginho,Kaladze játszik a jelenlegi Milanban.Mind1iküknál jobb Jankulovski.
C.
Serginhonál sztem nem.Charlie írta:Jankulovski balhátvéd vagy balközép ha jól tudom.Szval az egész baloldalt bejátsza.Enrique írta:Aztán hova??Charlie írta:Igaz vagy Kamu?
AC Milan leigazolta Jankulovskit!
C.
C.
Jankulovski balhátvéd vagy balközép ha jól tudom.Szval az egész baloldalt bejátsza.Enrique írta:Aztán hova??Charlie írta:Igaz vagy Kamu?
AC Milan leigazolta Jankulovskit!
C.