Honnan veszed, hogy 15 milla??? Ne idegijjé má... Te úgy ismered Laportát és társait, hogy 15 milliót kiadnak majd Forlánért?? Lemerem fogadni, hogy azért utálja a többség, mert ilyen fals infókat írogattok...
Most megmondom, hogy 10 millánál többet nem fog érte kiadni Laporta...
Ja és mégvalami, Forlan a Barcába született:) Mégpedig Messi, Roni és Eto'o mögött a 4.-nek...

Technikás játékos, értem ezalatt azt, hogy kiváló 1 érintős játékban, kielégítően cselez és ha távolról kell lőni akkor sem jön zavarba. Én pl számos távoli gólt láttam már tőle... de akkorákat hogy csak uhhh... gondoljunk csak a tavalyi Barcelona-Villarrealra... 2 gólt úgy bevágott nekünk hogy csak ihajj 18-20 méterről(egyik emelés volt, de a másik bomba).
Én mikor néztem a Villareal-Arsenalt, akkor nekem ő eléggé kitűnt a csapatból pozitív értelemben. Franco hozzá képest nulla(igaz nem hozzá kéne hasonlítani). Mindig próbált kényszerítőzni és volt 1-2 veszélyes támadása is... igaz hogy a csapattársai nem mindig voltak partnerek.. Mellesleg az uruguay-i válogatottban is nagyon szépen teljesít.
A MU-ban kikupálódott, a Villarrealban belejött a játékba, nálunk pedig világsztár lesz:DDDD
Tárt KAROKKAL VÁRUNK TÉGED FORLÁN!!!!!!:)
(Legalábbis én):DD
FORCA BARCA!!!