ja bocsánat elnéztem én nem tom követni razielt...noname írta:Nem mert mostmár Kaka a divat.VictorValdes19 írta:mindjárt jön raziel és monjda:hát Cristiano Ronaldo fogja kapni nála senki se jobb a világon........![]()

ja bocsánat elnéztem én nem tom követni razielt...noname írta:Nem mert mostmár Kaka a divat.VictorValdes19 írta:mindjárt jön raziel és monjda:hát Cristiano Ronaldo fogja kapni nála senki se jobb a világon........![]()
Bazz..Ez tapsot érdemelultrasur írta:Lehet hohy a real egy s z a r de még ezt se tudta megelőzni a "dream teaam-etek.Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó
Szerintem a bajnoknak nem kell magyarászkodni, majd jövőre megnyerjük úgy hogy végig vezetjük a bajnokságot.
Ha jol emlékszem tavaly csak 2 rangadot tudot megynyerni a barca
Ezt vki mentse el.ultrasur írta:Lehet hohy a real egy s z a r de még ezt se tudta megelőzni a "dream teaam-etek.Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó
Szerintem a bajnoknak nem kell magyarászkodni, majd jövőre megnyerjük úgy hogy végig vezetjük a bajnokságot.
Henry? na ugyan nem. Tuti biztos, hogy Kaká kapja vagy Messi. ez a kettő.ultrasur írta: KAKÁ, C. Ronaldo, de akár még igazad is lehet mer még van fél év....
De ha már muszálk hogy barcás kapja az aranylabdát akkor Messi és Henry esélyesebb.
Ez,hogy jön Messihez?ultrasur írta:Lehet hohy a real egy s z a r de még ezt se tudta megelőzni a "dream teaam-etek.Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó
Lehet hohy a real egy s z a r de még ezt se tudta megelőzni a "dream teaam-etek.Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó
???Most ugyis Ronaldinho kapja utána beszélhetünk róla
A sokadik, de még korai lenne. Eljön majd ennek is az ideje.lionelmessi19 írta:Elgondolkoztam rajta, h hanyadik olyan megmozdulása volt ez idén, amire hirtelenjében azt mondtam volna, hogy aranylabdát neki.
Mint mindig, most is ott van az összefoglaló cikk alján a gól...Scorpio írta:Sajnos FUTSAL meccs miatt nem láttam a meccset! Ahogy olvasom egy nagy gólról maradtam le! Remélem neten fent lesz a gól!
Gauchomester írta:Itt van Messi gólja!!!!!!
http://baqu.neostrada.pl/WWW.FCBARCA.CO ... 0messi.avi
Ilyen a stílusa, legalább segíti valamennyire a védekezést is.Én pont ezt is szeretem benne.Slither írta:Nekem még mindig van egy kis gondom Messi játékával: nem szeret a szélen labda nélkül befutni, mindig hátrajön labdáért, hogy maga indulhasson meg előre. Ez sokszor lelassítja a támadójátékot.