Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azt a 2 évet nem értemGame90 írta:két millió eurós alapfizetéssel, plusz prémiumokkalsztem máshol sem kaphatna sokkal többet. Remélem maradni fog
Jaja, ezt sztem is egy korrekt ajánlat lenne.Game90 írta:két millió eurós alapfizetéssel, plusz prémiumokkalsztem máshol sem kaphatna sokkal többet. Remélem maradni fog
Én örűlnék ha maradna sőt, sztem még a kezdőbe is beférhet, szükség van rá! Nem szabad eladni és ha a vezetőség is így látja akkor nincs gond. De ha megint kib**nak vele akkor....Zozzy 5 írta:Saviola a napokban kaphat ajánlatot - a villámhírek között.
Remélem vmi elfogadható kontraktust dugnak az orra alá és akkor velünk marad a nyáron!![]()
LG írta:Meg ott se játxana többet, mint itt.
Csak szólj, rám számíthatszgrecki írta:Köszi, Dr Bubó, mi szerepel még a kórlapomon?lionelmessi19 írta: Grecki, ez már nem normális dolog. Paranoia!
Szerintem böven van ennyi a vezetöségben hogy ezt is megtegye, igazándibol számomra nem lenne meglepö hogy igy probálkoznak mert a népharag az igencsak nagy lesz föleg ha nem nyerünk semmit, és emelett saviola sem jáccik mikor kéne!!!lionelmessi19 írta:Nem.Igazából állati sok dologban nem értünk egyet, sőt.. de attól nekem még nincs semmi komoly problémám vele, fodítva persze nem tom hogy van...
De lényeg a lényeg, szerintem nem szép dolog azt gondolni a vezetőségről, h arra játszanak, h a végén még Saviola legyen a szemét áruló...
Lehet h el akarják küldeni, és minnél jobban meg akarják úszni a népharagot, de ennyire sztem nem, kizártnak tartom. Ennyire nem szemét a vezetőség, maximum makacs...
Nem.Game90 írta:Miért ne?lionelmessi19 írta:Valószínűleg pont azt akarják elérni, h SAviola legyen a végén a szemét áruló...![]()
![]()
Grecki, ez már nem normális dolog. Paranoia!![]()
elem19 nem akarsz moderátorról grecki fanra váltani?![]()
Miért ne?lionelmessi19 írta:Valószínűleg pont azt akarják elérni, h SAviola legyen a végén a szemét áruló...![]()
![]()
Grecki, ez már nem normális dolog. Paranoia!
Valószínűleg pont azt akarják elérni, h SAviola legyen a végén a szemét áruló...grecki írta: Ez egy vicc. Arra várnak Csikiék, hogy vkinek írjon már alá, és akkor Saviola lesz a szemét áruló, mert nem várta meg, amíg bemutatják az ajánlatukat.
Akkor sem fogom szeretni ezek után, ha megveszi az Henry, Alves, Essien triót. Bekaphassa!!!!
Egyetértek! Tisztességtelen amit vele csinálnak.grecki írta:Csak az a szép az egészben, hogy a lejáró szerződéssel rendelkező játékosok január elsejétől szabadon tárgyalhatnak. Vagyis tényleg nagyon úgy tűnik, hogy meg akarják tartani... Te is várnál 4-5 hónapot és csak utána dugnád az orra alá a kontraktust, ha annyira meg akarnád tartani? Ez egy vicc. Arra várnak Csikiék, hogy vkinek írjon már alá, és akkor Saviola lesz a szemét áruló, mert nem várta meg, amíg bemutatják az ajánlatukat.lionelmessi19 írta:Rijkaard szerint Saviola fog ajánlatot kapni a Barcától, és csak azután dől majd el, h hol folytatja jövő évtől...
Akkor sem fogom szeretni ezek után, ha megveszi az Henry, Alves, Essien triót. Bekaphassa!!!!
Csak az a szép az egészben, hogy a lejáró szerződéssel rendelkező játékosok január elsejétől szabadon tárgyalhatnak. Vagyis tényleg nagyon úgy tűnik, hogy meg akarják tartani... Te is várnál 4-5 hónapot és csak utána dugnád az orra alá a kontraktust, ha annyira meg akarnád tartani? Ez egy vicc. Arra várnak Csikiék, hogy vkinek írjon már alá, és akkor Saviola lesz a szemét áruló, mert nem várta meg, amíg bemutatják az ajánlatukat.lionelmessi19 írta:Rijkaard szerint Saviola fog ajánlatot kapni a Barcától, és csak azután dől majd el, h hol folytatja jövő évtől...