2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Zuhanyhíradót néztem, szó volt róla bőven! Valszeg még most is tárgyalnak a felek!LM10 írta:Ti mit tudtok Rudolf esetleges Ajaxba való igazolásához?
Hát ez számomra érdekes hír. Igazából nem kedvelem Benajunt de jó kis játékos szerintem. A Dinamo Moszkva "erejével" nem vagyok tisztában, de hogy jelentős visszalépés az biztos. Bár lehet hogy a kevés játéklehetőség miatt döntött így. Vagy a fizetés...Fernando írta:Josszi Benajun megegyezett a Dinamo Moszkvával, és az orosz klubnak már csak a Liverpoollal kell megállapodnia a középpályás klubcseréjét illetően.
Sokkolt engem ez a hir Itt Romániában még a csapból is Mutu és az ő káprázatos formája folyik. Erre most jön a hir, h megbukott újraFernando írta:
Adrian Mutu ismét megbukott a doppingvizsgálaton. Ezúttal nem kokainozott, hanem egy szibutramin nevű szert mutattak ki nála. Ezt étvágytalansága kezelése címszóval magyarázta. A döntés még hátravan.
Ha már leírtad. Hleb is a Wil ellen, igaz barimeccsen.Lionel85 írta:Henrique pöttyintett egy gólt az Osasuna ellen a kupában.
jól emléxel, egyszerűen annyi az egész, ha egy biz. számot megváltoztatsz a linkben, akkor bármelyik játékosról megjelenik 1 adatlaplevproff írta:A MU honlapján minden játékos fent van, nem?Fernando írta:Én inkább erre az Eduardo Salvio féle átigazolásra hívnám fel a figyelmet, történt ugyanis, hogy Agüero neve véletlen fölkerült a MU honlapján a játékosok köze. Ezt azzal magyarázták, hogy: "Véletlen volt". Csak nem sejtet valamit?![]()
![]()
Még madridistán hír is lett belőle, hogy Casillas neve, hogy került oda.
Vagy rosszul emlékszem?
A MU honlapján minden játékos fent van, nem?Fernando írta:Én inkább erre az Eduardo Salvio féle átigazolásra hívnám fel a figyelmet, történt ugyanis, hogy Agüero neve véletlen fölkerült a MU honlapján a játékosok köze. Ezt azzal magyarázták, hogy: "Véletlen volt". Csak nem sejtet valamit?![]()
Még a végén csak a Barcában fog kikötni.Robinho az utolsó meccsére készül
Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani arról, hogy Fergie belső védőt keres. És arról is, hogy Vidic szívesen kipróbálná magát a Real-ban. Erről egy MU drukker haveromtól értesültem, úgyhogy nem vennék rá mérget hogy a következő szezont is vörösben nyomja le Vidic!Fernando írta:"Olasz és angol sajtóértesülések a Juventus védője, Giorgio Chiellini lehetséges eligazolásáról pletykáltak péntek reggel. A Daily Mail illetve a tekintélyes a La Gazzetta dello Sport egyaránt úgy tudja, a Manchester United 25 millió font fejében szerezné meg az olasz válogatott játékjogát, bár a Tottenham és a Manchester City neve is felmerült."
Nem véletlenül van el hanyagolva, hanem azért mert gyenge. Ezt magyarázom már évek óta, h a Hollandiából jövő szupercsodaistenitehetségek mind így járnak mostanában.bali 15 írta:Na, Ryan Babel-t szívesen látnám itt.Egy (két-három??) dolgot előrevetít ez a Maxi-transzfer.
Egyrészt Rierától vagy Babeltől búcsúznak.
Ő igazi vérbeli bal támadó. És eléggé el van hanyagolva.
Na, Ryan Babel-t szívesen látnám itt.Egy (két-három??) dolgot előrevetít ez a Maxi-transzfer.
Egyrészt Rierától vagy Babeltől búcsúznak.
Benayoun azért jóval többször balszélső, mint jobbszélső.barca0417 írta:Ebben sem igazán látom a logikát, Kuyt náluk jobbszélső, ahogy Benayoun is. erre most vesznek még egyet arra a posztra, az állandóan sérült Torresnek meg nincs cseréje, csak N'gog. Bár Kuyt tud ott játszani, de nem szokott még ilyenkor se.vargaakos írta:Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt.
Egy nem túl hiteles forrásom van, meg tudjátok erősíteni ezt a transzfert?ők tudják...
Így is nagyon vagány, de azt azért nem értem, hogy Terry miben volt jobb, mint Piqué.Barcaádám írta:Mindeki figyelmébe ajánlom e képet: az uefa.com 2009-es álomcsapata: