Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen sok, csak egy ilyen helyzetben azért egy ekkora hiba... de hát mindenkiben benne van, csak azért sajnálom kicsit az íreket, akik nyertek idegenben, és egy ilyen góllal búcsúznaksjay írta:Ok,beismerem hogy nem megérdemelten jutnak ki (ha kijutnak) de már nagyon sok bírói hiba volt (és ez alatt nem ezt a meccset értem) bocs az OFF-ért
sjay írta:óóóó egy Ír szurkoló? vagy mi van veled? A franciák jobbak (igaz Domenech egy *****)KamTam írta:hát Henry egy beadást lesről indulva kézzel benntartott majd középre tette és Gallas beletette a fejét, nagyon undorító, hogy a franciáknak kell továbbjutni
óóóó egy Ír szurkoló? vagy mi van veled? A franciák jobbak (igaz Domenech egy *****)KamTam írta:hát Henry egy beadást lesről indulva kézzel benntartott majd középre tette és Gallas beletette a fejét, nagyon undorító, hogy a franciáknak kell továbbjutni
EgyetértünkCapon írta:Két dolognak szurkolók a VB-n és előtte. Ez első, hogy ne jussanak ki a Franciák!! A másik meg hogy nyerjenek a Spanyolok Xavi, Ini remekléssel.
Persze értem,csak hát akár megkövezték őket,akár nem,ilyen csapat nem való a vébére.LG írta: Algériának a 4 nappal ezelőtt történtek miatt örülök: megkövezték a játékosokat az egyiptomi szurkolók, + a meccsen az az indokolatlanul sok hosszabbítás
Algériának a 4 nappal ezelőtt történtek miatt örülök: megkövezték a játékosokat az egyiptomi szurkolók, + a meccsen az az indokolatlanul sok hosszabbítássocio66 írta:Ne haragudj,de ha a Görögöket színvonalrontónak titulálod,akkor mi alapján örülsz az Algériaiak sikerének?LG írta:Maradt is, aminek örülök.
Annak viszont kevésbé, h a görögök is ott fogják rontani a színvonalat..
Oké,lőttek egy szép gólt,de amit műveltek,az bűncselekmény volt a futballal szemben..
Közük nincs a vébé-szinthez,a Görögök hozzájuk képest attraktívan focizó együttes..
Na mindegy.