2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az öreg római ötöst mutatott.Tomsa írta:
-Na Cesc, te lövöd a másodikat.
-Az ötödiket lövöm.
-Másodikat.
-Ötödiket.
-Ötödiket? Pffft...
Del Bosque arca epic
Köszi szépen !vuvu írta:Ennyi a max, színmegtartással:Kedves ps mágusok ! Viktor és a többiek!
![]()
Ennyi a max, színmegtartással:Kedves ps mágusok ! Viktor és a többiek!
ha szerkeszted a hsz-t, és eltünteted a fórum széthúzását, akkor igenVaratrix
Hidd el, tegnap megpróbáltam megcsinálni ilyen mátrixos siget, de a gond az ott van, hogy a képminősége ultraszar...Gerard3Piqué írta:Kedves ps mágusok ! Viktor és a többiek!
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9806_n.jpg ebből szeretnék egy siget (vállig legyenek az emberek , a színek maradjanak,és felűre pirossal ( ha lehet akkor mintha folyna lefele) hogy Katalán maffiózók ).
Köszönöm így előlegbe is a készítőnek.
MichaaBee írta: San Francisco és NY Mets repertoárt megsasolhatnám?Illetve ha van José Reyesről vagy Mike Troutról. Köszi.
San Francisco és NY Mets repertoárt megsasolhatnám?Kidb írta:Nekem ilyen van róla. Ha baseball playerről kell szólj mert szinte minden csapatból van egy két aláírásom.
Not Found.
Én se, de szerintem rondán van megcsinálva egy jó ötlet...messideco írta: szerk:
nem vagyok Milan-szurkoló, de ütős ez a kép:
http://www.soccer-wallpapers.net/soccer ... _milan.jpg
visca el barca írta: claytonkershaw / ladodgers - főleg ő
A listádból csak King Felixem van de az kettő is. Kershaw tervben van.visca el barca írta:a színes verzió jo lenne, de ha majd nagyon unatkozol vmit dobhatsz még a designon pluszba, meg mehet rá szöveg is![]()
amugy ráér, csak télleg vmi brutalisat akarok ebből a képből (és olyan méretben kellene ami itt is megengedett asszem 400x150)
amugy kösz a feketefehér szövegeset is, eltettem azt is.
írtad h van más játékosoktól is, ha ezek közül van vki légyszíves oszd már meg velem itt!
jeredweaver / anaheimangels
johansantana / nymets
felixhernandez / seattlemariners
claytonkershaw / ladodgers - főleg ő
kösz még1x!