(a Portré topikból)
[quote="soadroli"][/quote]
Egy tipikus csoportot testesítesz meg, szíved joga, elvégre mindenkinek nem különbözhet a látásmódja a világról (én azért jobban preferálom ha mindenkinek van kialakult világképe)
1. Nem az én tisztem eldönteni, ilyet nagyot mindenesetre elég nehéz hazudni
Én inkább azt tartom gusztustalannak ahogy egy nép ebből él azóta is és a világpolitikai helyzetét erre építi (nekik mindent szabad, mert ugye a holokauszt...)
2. Én ebbe témába részletesen is beleástam magam és inkább a te véleményedet osztom, ugyanakkor abba is érdemes belegondolni, h ha a terroristás elmélet bizonyítékait meghamísították, akkor miért ne tehették volna meg a CIA elméletet igazoló dolgokkal kapcsolatban
Én mostanában kezdek kevésbé hinni az összeesküvés elméleteknek (bármivel kapcsolatban), mert attól tartok, ha igaznak bizonyulnak, akkor nagyon nagy gáz van
3. Osztom, volt ez már elégszer cáfolva (mondjuk kicsit az a helyzet, mint 911-gyel)
Szal sztem ezek a dolgok olyanok, mint a vallás, mindenki eldöntheti h mit hisz (épp ezért remélem a modik nem törlik egyikünk hozzászólását sem) és 16 évesen még bőven ráérsz eldönteni (mondom én úgy h 1 évvel vok idősebb nálad

). Földrajztanárom mondta h ne legyünk beűkültek, hanem legyünk nyílt látókörűek