Bajnoki Mérkőzések 09-10
MessISTEN eldönti és kész. 

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Szerintem a legeredményesebb támadósorunk a Messi - Bojan - Henry csatárhármas lenne, utóbbi kettő elég jól érzi egymást a pályán. Csak sajnálatos módon Pep "szerelmes" Pedróba és biztos kezdetni foglya, szvsz Bojan pados lesz. Úgy meg nehezebb lesz.
Ami pedig Init illeti, ő csak maradjon középen, hasznosabb lesz ő ott.
Ami pedig Init illeti, ő csak maradjon középen, hasznosabb lesz ő ott.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-------------------Valdés-------------------
---Alvés----Puyol----Piqué----Maxwell---
-------------Touré----Keita----------------
----Messi---------Xavi----------Iniesta---
------------------Henry--------------------
Nálam más kezdő szóba se jöhet., hiszen ez a legerősebb és szvsz a leghatékonyabb is.
---Alvés----Puyol----Piqué----Maxwell---
-------------Touré----Keita----------------
----Messi---------Xavi----------Iniesta---
------------------Henry--------------------
Nálam más kezdő szóba se jöhet., hiszen ez a legerősebb és szvsz a leghatékonyabb is.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Sajnálom, hogy nem játszhat Zlatan! Szerintem jól ment volna neki a játék!
Na mindegy! Hátul szerintem a legerősebb négyes kell kezdjen: Alves, Puyol, Piqué, Maxwell. Középen én Xavi mellett Keitat és Busit vagy Touret játzstnám. Elől Messi, Henry és Ini lenne!
Véleményem szerint Madridban kellenek a rutinos játékosok, ezért inkább kispadra tenném Pedrot és Bojant is. Ha változatni kell, akkor jönne valamelyikük és Ini menne vissza középre!
Messit én kitenném most jobb oldalra, mert szerintem Ramos nehezen tudná megállítani, és lehet hamar besárgulna vagy akár még ki is állíthatják!
Kicsit viszont Dani gyengébb formája zavar, mert azért C.Ronaldoval lesz gondja, és ha nagyon elől kalandozik, baj is kehet belőle!
Összességéban egy jó meccsre számítok, nyílt sisakos játékra, és több gólra is! A legjobban annak örülnék, ha 4-2re nyernénk!
)
Na mindegy! Hátul szerintem a legerősebb négyes kell kezdjen: Alves, Puyol, Piqué, Maxwell. Középen én Xavi mellett Keitat és Busit vagy Touret játzstnám. Elől Messi, Henry és Ini lenne!
Véleményem szerint Madridban kellenek a rutinos játékosok, ezért inkább kispadra tenném Pedrot és Bojant is. Ha változatni kell, akkor jönne valamelyikük és Ini menne vissza középre!
Messit én kitenném most jobb oldalra, mert szerintem Ramos nehezen tudná megállítani, és lehet hamar besárgulna vagy akár még ki is állíthatják!
Kicsit viszont Dani gyengébb formája zavar, mert azért C.Ronaldoval lesz gondja, és ha nagyon elől kalandozik, baj is kehet belőle!
Összességéban egy jó meccsre számítok, nyílt sisakos játékra, és több gólra is! A legjobban annak örülnék, ha 4-2re nyernénk!

- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Én se bánnám ,ha összeállna ez a középpálya csak kevés esélyt látok rá sajna!szajko írta:Iniestát véletlenül se várjátok bal oldalra...neki középen a helye, mint tavaly.
Ini-Touré-Xavi kp-val nem tudnak mit kezdeni...
Touré valószínű csak a padon fog kezdeni, de ha kezd is akkor szerintem maximum Busival együtt és akkor Ininek egy sorral feljebb lesz a helye!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
- LM10
- Director del Fútbol
Igazán visszavehetnél ezekből a felállásokból! Nem kell napi többször, minden hsz-ben 1 összeállítás felírni!
Gondolkoztam, hogy a 4-2-3-1 is könnyedén előjöhet, főleg, hogy Ibra nem épült fel és így Henry is befér.
----------------V.V.-------------
Alves---Piqué-------Puyol-----Maxwell
-------------Busquets--------Xavi-----
----Pedro-------------Messi---------Iniesta
-------------------------Henry------------------
És ezzel bármikor átállhatunk a 4-3-3-ra is.
Gondolkoztam, hogy a 4-2-3-1 is könnyedén előjöhet, főleg, hogy Ibra nem épült fel és így Henry is befér.
----------------V.V.-------------
Alves---Piqué-------Puyol-----Maxwell
-------------Busquets--------Xavi-----
----Pedro-------------Messi---------Iniesta
-------------------------Henry------------------
És ezzel bármikor átállhatunk a 4-3-3-ra is.
Iniestát véletlenül se várjátok bal oldalra...neki középen a helye, mint tavaly.
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Én már a meccs előtt úgy gondoltam, hogy ez Henry meccse lehet, de most már ez fokozottan igaz!
Össze kell szednie magát, ha a hátralévő meccseken jól teljesít, akkor még megmentheti a szezonját és ezzel a saját becsületét is és emelt fővel távozhat majd!
Lényeg: a forduló után mi legyünk az élen

Össze kell szednie magát, ha a hátralévő meccseken jól teljesít, akkor még megmentheti a szezonját és ezzel a saját becsületét is és emelt fővel távozhat majd!
Lényeg: a forduló után mi legyünk az élen

/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
matyi02 írta:Messi-Dani jobb oldalt AKAROK!
Yaya nem kérdés nálam de attól félek hogy Pep beteszi Busit![]()
Riporter: Hogy érzed magad középen, irányítóként?
Messi: Remekül, közelebb vagyok a kapuhoz, érkezhetek második hullámban, és kereshetem passzokkal a társakat.
Ez a Messi középen sz.r, csak a szélen Alvessel urban legend már nem igen állja meg a helyét. Pep kitalált neki egy új posztot, kiszedte a Rijkaard féle jobbtámadóból, és még ha nem is mindig villog (nem mintha a régi poszton állandóan villogott volna), de a számok azt hiszem igazolják. Már több gólnál jár, mint tavaly, és ha nem sérül meg tuti megdönti Ronaldo 42 gólos rekordját, amitől 2 éve mindenki tátotta a száját.

Azt hiszem ez a kötetlen szerepkör lesz neki a legjobb, amiben benne van az is, hogy alkalomadtán segít a felfutó Alvesnek.
Touré meg a jelenlegi formájában lehet, hogy nem sokkal nagyobb biztosítás, mint Busquets. Mondjuk én inkább azt favorizálnám, hogy Keita helyett játsszon Yaya.
- LM10
- Director del Fútbol
Na...Ibra nem játszik
Nélküle is hozni kell!
-----------------V.V.---------------------
Alves-------Piqué-------Puyol-------Maxwell
--------------------Busquets----------------
---------------Xavi------------Keita------
Messi-------------------Henry-----------Iniesta
Mivel idegenben leszünk simán benne van, hogy Iniesta balszélső lesz, és egy biztosabb kp-val állunk fel.
Henryt érzem annyira profinak, hogy erre a meccsre összekapja magát.

-----------------V.V.---------------------
Alves-------Piqué-------Puyol-------Maxwell
--------------------Busquets----------------
---------------Xavi------------Keita------
Messi-------------------Henry-----------Iniesta
Mivel idegenben leszünk simán benne van, hogy Iniesta balszélső lesz, és egy biztosabb kp-val állunk fel.
Henryt érzem annyira profinak, hogy erre a meccsre összekapja magát.
- matyi02
- Entrenador del Barça
ElBartimaeus írta:Készítettem egy képet arról, hogy szerintem hogy is lenne érdemes felállni:
---
Bocs, hogy hosszabbra sikeredett, azért remélem valaki végigolvassa és kommenteli, mert érdekel, hogy mit gondoltok erről.
Tessék végig olvasni nem vicc!

Ugye Ibra rész kiesik de annyi kell Bojantól is ő meg is csinálja.
Busi rész én YAyat kezdetném ahogy előbb le is írtam biztos a Madrid rámenne Busira és hibára kényszerítenék, DE az elefántcsontpartival nem hiszem, hogy lehetne!, valamint Yaya kemény előre töréseivel sokat segíthet

Az hogy balra húzni a dolgokat, hát nemtudom...

Az hogy Jeffren a kezdőbe gyorsasága miatt, Ini tudja őt indítani hát...

Én nagy Jeffren fan vagyok de nem érzem arra még elég jónak hogy egy Ramost megegyen DE hogy a második félidőbe beállna és úgy lefutna mindenkit abban tudok hinni

És ElBartimaeus grat hozzá jó meglátások

Véletlen nem vagy edző ?

SZERK: Bocsi a 2őért de 2külön remélem nem par, hosszúak is.

- matyi02
- Entrenador del Barça
Peches mindenit ....
Végre Ibra formába és úgy lesérül, hogy fel se épül
Abidal is épphogy visszatért egyből annyi. (abár maxwell jobb a tavalyi Abidalnal)
Kezdőm:
------------V.V
Dani-Puyol-Piqué/Milito-Maxwell
-----------Yaya
----------Xavi-Ini
------Messi-Titi-Pedro
Messi-Dani jobb oldalt AKAROK!
Titi kezdjen mivel a Bernabeuba eddig 2x járt és mind2x jött az eredmény is tőle!
Pedro újra lehet bal oldalon ott neki most visszajön a formája
Xavi-Ini középpálya a világ legerősebb középpályája Madrid ellen legyenek csak egymás mellett
Yaya nem kérdés nálam de attól félek hogy Pep beteszi Busit
Védelembe azért kérdés a Piqué/Milito mert innen nem tudjuk, hogy milyen Piqué állapota de szerintem kezdeni fog mert ha nem lenne 100%-os akkor nem vinné magával Pep!
Jeffren/Csiga 2őjük közül esik majd ki szerintem valaki CSigára tippelnék.
Aztán ha valami nem jó a csatársorba netán Titinek mégse megy vagy Pedronak félidőbe jöhet azonnal Bojan!
Már nagyon várom a meccset, reménykedek, hogy nem lesz rugdosódás, szép meccset látunk Barcelona győzelemmel
VISCA BARCA!

Végre Ibra formába és úgy lesérül, hogy fel se épül

Abidal is épphogy visszatért egyből annyi. (abár maxwell jobb a tavalyi Abidalnal)
Kezdőm:
------------V.V
Dani-Puyol-Piqué/Milito-Maxwell
-----------Yaya
----------Xavi-Ini
------Messi-Titi-Pedro
Messi-Dani jobb oldalt AKAROK!
Titi kezdjen mivel a Bernabeuba eddig 2x járt és mind2x jött az eredmény is tőle!
Pedro újra lehet bal oldalon ott neki most visszajön a formája

Xavi-Ini középpálya a világ legerősebb középpályája Madrid ellen legyenek csak egymás mellett

Yaya nem kérdés nálam de attól félek hogy Pep beteszi Busit

Védelembe azért kérdés a Piqué/Milito mert innen nem tudjuk, hogy milyen Piqué állapota de szerintem kezdeni fog mert ha nem lenne 100%-os akkor nem vinné magával Pep!
Jeffren/Csiga 2őjük közül esik majd ki szerintem valaki CSigára tippelnék.
Aztán ha valami nem jó a csatársorba netán Titinek mégse megy vagy Pedronak félidőbe jöhet azonnal Bojan!
Már nagyon várom a meccset, reménykedek, hogy nem lesz rugdosódás, szép meccset látunk Barcelona győzelemmel

VISCA BARCA!

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Aztamindenit ez tényleg brutál kezdő lenneMaxsteel666 írta:Olvasgatva a híreket, úgy néz ki, hogy Ibra csak csere lesz, ebben az esetben a tippem a kezdőre:
--------------------Valdés--------------------
Alves------Pique---------Milito--------Puyol
------------Xavi---------Busquets-----------
Iniesta-------------Messi--------------Pedro
---------------------Henry--------------------

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Na Ibra végül nem épült fel teljesen a sérüléséből és nem játszik most Madridban. Így viszont mindenképpen játszatnám Henry-t.
Valszeg egy biztosabb felállással nyomjuk majd. Védelem a várható Dani-Piqué-Puyi-Maxi négyes lesz. Középpályán Xavi mellett a Busi-Yaya-Keita hármasból lesz vmelyik kettő, ebből Busi helye tűnik a legbiztosabbnak. Elől Messi és Ini keverget majd, és a 3. hely lehet még kérdéses.
Végül is mindegy kikkel állunk fel, hozni kell amit tudunk és sima meccs is lehet. Remélem nyílt meccs lesz sok góllal.
Valszeg egy biztosabb felállással nyomjuk majd. Védelem a várható Dani-Piqué-Puyi-Maxi négyes lesz. Középpályán Xavi mellett a Busi-Yaya-Keita hármasból lesz vmelyik kettő, ebből Busi helye tűnik a legbiztosabbnak. Elől Messi és Ini keverget majd, és a 3. hely lehet még kérdéses.
Végül is mindegy kikkel állunk fel, hozni kell amit tudunk és sima meccs is lehet. Remélem nyílt meccs lesz sok góllal.

- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Olvasgatva a híreket, úgy néz ki, hogy Ibra csak csere lesz, ebben az esetben a tippem a kezdőre:
Ez egy fura kezdő lenne, de valami meglepőt fog húzni szerintem Pep!
Ez egy fura kezdő lenne, de valami meglepőt fog húzni szerintem Pep!

/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
Maradjunk annyiban, h örülök, h nem te vagy a vezetőedző.ElBartimaeus írta:....
Igen és ezt hagyja is a Madrid.ElBartimaeus írta:A csapat balra mozog, a védelem balra mozog, a lyuk jobb oldalon lesz, illetve középen, ránézésre középen és jobb oldalon alázunk.Sanama írta:Ne haragudj már meg ,de BALRA tolni ezt a csapatot?
Évek óta LYUK a bal oldalunk,valószínűleg most fogunk ott alázni?!....
Jeffren? Ez vicc?
Hamarabb lesz Toure Busi Xavi Ini Ibra Messi ,mint a Jeffrenes verziódRánézésre volt eddig lyuk a bal oldalunk, ez meg is marad, tényleges játék elég sok van ott. Jeffren meg a legideálisabb az általam felvázolt taktikához szükséges szerepre, esetleg Ini picit még feljebb megy és Keita is játszik picit hátrébb, mint ahogy én rajzoltam, de személy szerint annak nem örülnék annyira. Így a szükséges mozgáshoz Jeffren az ideális, akire azért figyelni kell, tehát teret nyit és ezen van a hangsúly.
Minek itt ilyen olyan taktikákat felvázolni Jeffrennel a kezdőben...?
A Barcának megvan az a taktikája amivel semmit nem tudna kezdeni az ellenfél, egy valami hiányzik,az átlövés.
A Madrid lehet 100%os otthon,ha 35-40%ban lesz náluk a labda. Mit csinálnak?
fel kell menni járatni a labdát,ha nem megy, rálőni 1-2távolit és nyerni.
Ez már bevállt,minek itt variálgatni,hogy ide-oda mozogsz.
NE TE MOZOGJ... a labda

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A csapat balra mozog, a védelem balra mozog, a lyuk jobb oldalon lesz, illetve középen, ránézésre középen és jobb oldalon alázunk.Sanama írta:Ne haragudj már meg ,de BALRA tolni ezt a csapatot?
Jeffren? Ez vicc?
Hamarabb lesz Toure Busi Xavi Ini Ibra Messi ,mint a Jeffrenes verziód

Nekem az tetszik legjobban az idei Barcában, hogy jó pár variációt kipróbálunk a csatársorban. És meccs közben is váltogatunk.
Így akár az is lehetséges, amit ElBartimaeus írt, vagy egy "klasszikus" 4-3-3 is Henry-Ibra-Messi képviseletével, vagy Messi középen, és így tovább.
Így akár az is lehetséges, amit ElBartimaeus írt, vagy egy "klasszikus" 4-3-3 is Henry-Ibra-Messi képviseletével, vagy Messi középen, és így tovább.
Ne haragudj már meg ,de BALRA tolni ezt a csapatot?
Jeffren? Ez vicc?
Jeffren? Ez vicc?

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Készítettem egy képet arról, hogy szerintem hogy is lenne érdemes felállni:

Egy kis magyarázat:
Védelemből a lehető legjobbat hozzuk ki.
A bal oldalon kevesebb felfutást preferálnék, bár Maxwell besegíthetne a középpályán a támadásépítések elején, míg Alvesnek a túloldalon az egész jobb oldalt be kéne játszania.
A középpályán Busi lenne a védekező középpályás, mivel mostanában sokkal jobb formában van, mint Touré, meg jobb labdákat oszt, gyorsabban adogat, ami létfontosságú lehet a labdakihozatalnál. Xavi irányítana, ahogy szokott, picit talán balra, közép felé mozoghatna, ezzel a jobb oldalt megnyitva és közelebb kerülve a bal oldalhoz, ami kedvező a rövid passzoknak, míg a nyílt jobb oldalra Alvest egy nyíltabb térnél könnyebben tudja indítani, ezzel komoly veszélyt jelentve a támadásokban. (A bl-ben is valami hasonló volt, csak ott Abidal futkosott bal oldalon és jobbra volt tolva egy picit az egész csapat. Volt is egy-két jó támadásunk ott.)
Iniesta a klasszikusan vett középpálya és a csatársor között játszana nálam, akihez túl sok kommentárt nem fűznék, rövid passzok után, esetleg 1-1 cselt követően jó helyre osztott labdákat kérnék tőle.
A támadósorban épp ezért inkább Jeffren kapna nálam lehetőséget (vagy Henry, bár ő csak a neve miatt...), aki nagyon gyors, így jól tudna beindulni Ini labdáira, széthúzná a baloldalt, illetve Ibra visszalépésénél berobbanhatna középre törve. Középen Ibra sokat lépjen vissza, akár labdával, akár nélküle, ezzel nagy teret nyitna meg, beindulásai lendületből érkeznének, amik szétzilálhatják a védelmet, illetve megnyithatja maga mögött a teret, ahova Messi érkezhet, akkor meg Messi üresen kaphatja a labdát, ami már önmagába véve életveszély.
Messi szintén indulhat középre, ha a védők agresszívan kilépnek Ibrával a visszalépésénél, mert akkor középen óriási tér szabadul fel. Ha meg vonalban maradnak, akkor Ibra lesz a veszélyes egység.
Így a védők mozgásától függően Ibra, vagy Messi lesz szerintem a meccs embere legalább egy duplával, de inkább mesterhármassal.
Ami látszik, hogy az egész csapat kicsit balra van tolva, amit azért erőltetnék, mert ott sebezhetőbbnek érzem a Madridot, illetve a labdakihozatalukat jelentősen lehezítenénk bal oldalon, jobb oldalon meg Alves és Busi (kicsit hátrább) támadhatna le, ahol nagyobb valószínűséggel kihoznák a labdát, mert a másik oldalon nincs annyi hely.
Bocs, hogy hosszabbra sikeredett, azért remélem valaki végigolvassa és kommenteli, mert érdekel, hogy mit gondoltok erről.

Egy kis magyarázat:
Védelemből a lehető legjobbat hozzuk ki.

A középpályán Busi lenne a védekező középpályás, mivel mostanában sokkal jobb formában van, mint Touré, meg jobb labdákat oszt, gyorsabban adogat, ami létfontosságú lehet a labdakihozatalnál. Xavi irányítana, ahogy szokott, picit talán balra, közép felé mozoghatna, ezzel a jobb oldalt megnyitva és közelebb kerülve a bal oldalhoz, ami kedvező a rövid passzoknak, míg a nyílt jobb oldalra Alvest egy nyíltabb térnél könnyebben tudja indítani, ezzel komoly veszélyt jelentve a támadásokban. (A bl-ben is valami hasonló volt, csak ott Abidal futkosott bal oldalon és jobbra volt tolva egy picit az egész csapat. Volt is egy-két jó támadásunk ott.)
Iniesta a klasszikusan vett középpálya és a csatársor között játszana nálam, akihez túl sok kommentárt nem fűznék, rövid passzok után, esetleg 1-1 cselt követően jó helyre osztott labdákat kérnék tőle.
A támadósorban épp ezért inkább Jeffren kapna nálam lehetőséget (vagy Henry, bár ő csak a neve miatt...), aki nagyon gyors, így jól tudna beindulni Ini labdáira, széthúzná a baloldalt, illetve Ibra visszalépésénél berobbanhatna középre törve. Középen Ibra sokat lépjen vissza, akár labdával, akár nélküle, ezzel nagy teret nyitna meg, beindulásai lendületből érkeznének, amik szétzilálhatják a védelmet, illetve megnyithatja maga mögött a teret, ahova Messi érkezhet, akkor meg Messi üresen kaphatja a labdát, ami már önmagába véve életveszély.

Így a védők mozgásától függően Ibra, vagy Messi lesz szerintem a meccs embere legalább egy duplával, de inkább mesterhármassal.
Ami látszik, hogy az egész csapat kicsit balra van tolva, amit azért erőltetnék, mert ott sebezhetőbbnek érzem a Madridot, illetve a labdakihozatalukat jelentősen lehezítenénk bal oldalon, jobb oldalon meg Alves és Busi (kicsit hátrább) támadhatna le, ahol nagyobb valószínűséggel kihoznák a labdát, mert a másik oldalon nincs annyi hely.

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
http://www.youtube.com/watch?v=ISul-zrYkHs
tititititititititititititititititititititititiHENRY
remélem, megint nem lesz normális a szpíker:-))))
tititititititititititititititititititititititiHENRY
remélem, megint nem lesz normális a szpíker:-))))
azért annyira ez nem balszél, próbáltam úgy ábrázolni. inkább csak annyi, hogy pedro és ibra van elől, aztán messi mélységből indulva ér a kapu elé. olyan hidegkutisan namessideco írta:kristop: Ibra nem fog balszélen játszani. Igaz, hogy Pep sokszor beteszi Messit középre, de azért ezt nem fogja. Touré szerintem sem fog kezdeni. Valami miatt joban favorizálja Pep Busquetset. Valahogy úgy érzem, hogy Henry fogja eldönteni a classicot...

valahogy így csak a megfelelő emberekkel.

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Lehet, hogy semmi másról nincs szó, mint a szokásos "hullámvölgy"-ről, ami minden játékosnál előfordul egy szezonban hosszabb-rövidebb időre. Ugye Pedrónál talán azért lehet jobban észrevenni, mert eddig is voltak(az egész mérkőzés képére vetítve) gyengébb produkciói , de nagyon sokszor lőtt fontos gólokat, amikkel ellensúlyozta a mezőnyben "súlytalanabb" játékot. Ezzel együtt, a lelkét kiteszi a pályán és egy pár assziszt mindig odafér a neve mellé.socio66 írta:Nagyon szeretem Pedrito-t,az egyik kedvencem a jelenlegi keretből,de el kell ismerni,hogy csereként sokkal jobb volt,mint mostanában kezdőként.
Sokat fut,mozog,mindig meg lehet játszani és ügyesen húzogat a szélen,de érdemben nem sokat tud hozzátenni a meccshez egy komoly csapat ellen.
Szóval lehet,hogy inkább Henry-t kezdetném,aki ugyan semmivel nem szolgált rá a bizalomra,de mégis,inkább ő.
Mondom,annak ellenére,hogy imádom Pedro komát.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Kíváncsi vagyok Guardiola mit talál ki a kezdőcsapatot illetően. Lehet, hogy valami hasonlóval fog próbálkozni:
-------------------Valdés--------------------
Alves-----Puyol--------Pique------Maxwell
-----------Xavi---------Busquets-----------
Iniesta------------Messi---------------Keita
--------------------Zlatan-------------------
Persze tudom, hogy Ini nem játszott még jobb oldalon, de ki tudja...
Lehet, hogy Keitát fogja kezdetni, az Arsenal ellen is jól védekezett! Ebből a felállásból könnyű átállni a szokásos 4-3-3-ra is, cserével és csere nélkül is!
Én személy szerint örülnék, ha Henry kezdene, van egy olyan érzésem, hogy gólt fog lőni!
-------------------Valdés--------------------
Alves-----Puyol--------Pique------Maxwell
-----------Xavi---------Busquets-----------
Iniesta------------Messi---------------Keita
--------------------Zlatan-------------------
Persze tudom, hogy Ini nem játszott még jobb oldalon, de ki tudja...

Lehet, hogy Keitát fogja kezdetni, az Arsenal ellen is jól védekezett! Ebből a felállásból könnyű átállni a szokásos 4-3-3-ra is, cserével és csere nélkül is!
Én személy szerint örülnék, ha Henry kezdene, van egy olyan érzésem, hogy gólt fog lőni!

/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/