Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én se bánnám ,ha összeállna ez a középpálya csak kevés esélyt látok rá sajna!szajko írta:Iniestát véletlenül se várjátok bal oldalra...neki középen a helye, mint tavaly.
Ini-Touré-Xavi kp-val nem tudnak mit kezdeni...
matyi02 írta:Messi-Dani jobb oldalt AKAROK!
Yaya nem kérdés nálam de attól félek hogy Pep beteszi Busit![]()
ElBartimaeus írta:Készítettem egy képet arról, hogy szerintem hogy is lenne érdemes felállni:
---
Bocs, hogy hosszabbra sikeredett, azért remélem valaki végigolvassa és kommenteli, mert érdekel, hogy mit gondoltok erről.
Aztamindenit ez tényleg brutál kezdő lenneMaxsteel666 írta:Olvasgatva a híreket, úgy néz ki, hogy Ibra csak csere lesz, ebben az esetben a tippem a kezdőre:
--------------------Valdés--------------------
Alves------Pique---------Milito--------Puyol
------------Xavi---------Busquets-----------
Iniesta-------------Messi--------------Pedro
---------------------Henry--------------------
Maradjunk annyiban, h örülök, h nem te vagy a vezetőedző.ElBartimaeus írta:....
Igen és ezt hagyja is a Madrid.ElBartimaeus írta:A csapat balra mozog, a védelem balra mozog, a lyuk jobb oldalon lesz, illetve középen, ránézésre középen és jobb oldalon alázunk.Sanama írta:Ne haragudj már meg ,de BALRA tolni ezt a csapatot?
Évek óta LYUK a bal oldalunk,valószínűleg most fogunk ott alázni?!....
Jeffren? Ez vicc?
Hamarabb lesz Toure Busi Xavi Ini Ibra Messi ,mint a Jeffrenes verziódRánézésre volt eddig lyuk a bal oldalunk, ez meg is marad, tényleges játék elég sok van ott. Jeffren meg a legideálisabb az általam felvázolt taktikához szükséges szerepre, esetleg Ini picit még feljebb megy és Keita is játszik picit hátrébb, mint ahogy én rajzoltam, de személy szerint annak nem örülnék annyira. Így a szükséges mozgáshoz Jeffren az ideális, akire azért figyelni kell, tehát teret nyit és ezen van a hangsúly.
A csapat balra mozog, a védelem balra mozog, a lyuk jobb oldalon lesz, illetve középen, ránézésre középen és jobb oldalon alázunk.Sanama írta:Ne haragudj már meg ,de BALRA tolni ezt a csapatot?
Évek óta LYUK a bal oldalunk,valószínűleg most fogunk ott alázni?!....
Jeffren? Ez vicc?
Hamarabb lesz Toure Busi Xavi Ini Ibra Messi ,mint a Jeffrenes verziód
azért annyira ez nem balszél, próbáltam úgy ábrázolni. inkább csak annyi, hogy pedro és ibra van elől, aztán messi mélységből indulva ér a kapu elé. olyan hidegkutisan namessideco írta:kristop: Ibra nem fog balszélen játszani. Igaz, hogy Pep sokszor beteszi Messit középre, de azért ezt nem fogja. Touré szerintem sem fog kezdeni. Valami miatt joban favorizálja Pep Busquetset. Valahogy úgy érzem, hogy Henry fogja eldönteni a classicot...
Lehet, hogy semmi másról nincs szó, mint a szokásos "hullámvölgy"-ről, ami minden játékosnál előfordul egy szezonban hosszabb-rövidebb időre. Ugye Pedrónál talán azért lehet jobban észrevenni, mert eddig is voltak(az egész mérkőzés képére vetítve) gyengébb produkciói , de nagyon sokszor lőtt fontos gólokat, amikkel ellensúlyozta a mezőnyben "súlytalanabb" játékot. Ezzel együtt, a lelkét kiteszi a pályán és egy pár assziszt mindig odafér a neve mellé.socio66 írta:Nagyon szeretem Pedrito-t,az egyik kedvencem a jelenlegi keretből,de el kell ismerni,hogy csereként sokkal jobb volt,mint mostanában kezdőként.
Sokat fut,mozog,mindig meg lehet játszani és ügyesen húzogat a szélen,de érdemben nem sokat tud hozzátenni a meccshez egy komoly csapat ellen.
Szóval lehet,hogy inkább Henry-t kezdetném,aki ugyan semmivel nem szolgált rá a bizalomra,de mégis,inkább ő.
Mondom,annak ellenére,hogy imádom Pedro komát.