Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
egy linket tudnál adni???lowride írta:Channel - 1016
nekem megy
videki meccs:))
ja es 0-1 a barcanak ha jol latom
A végén még ezután a meccs után váltják le Frankytnoucamp írta:Roppant szomorú vagyok, hogy a huszadik percben még nemtudtunk gól lőni egy megyei szintű csapatnak.
Sőt nem szomorú vagyok, hanem kicseszettül ki vagyok akadva!
Pfff
Sport Channel 2Titinho írta:Itt csak 2 van: Boudir TV és Koora Tounsia! Itt nincs True sport!zolinho15 írta:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=2110&part=sports
Gyerekek itt az 1. sopcastos jó!!!!!!! aTrue sportos
Itt csak 2 van: Boudir TV és Koora Tounsia! Itt nincs True sport!zolinho15 írta:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=2110&part=sports
Gyerekek itt az 1. sopcastos jó!!!!!!! aTrue sportos
nekem egyiket kezdi tölteni.. de végül leállruszok írta:a rojadirectas cuccok nekem egyáltalán nem mennek. van akinek megy??
Ezaz,1 getafei vereség nem a világvége,én optimista vagyok,ez van megtörtén,ennyi ezután már a következő meccsre kell koncentrálni,nem szabad hogy még jobban letörje ez a csapatot,idén rosszab volt a rajt a vártnál és a folytatás se jó....IDEGENBEN,hazai pályán nincs gondunk, Zambrottat meg 1 piros lap miatt nem kéne hazaküldeni,sajnos dolgozik benne az olasz temperamentumbarca99 írta:Egy piros miatt? Ugyanmár.Replay írta:Jól van Zambrotta, ügyi vagy, talán évvégén hazakéne menni...
De az Arsenalnál vagy MU-nál nem volt ilyen kilátástalan a játék.Grege írta:2:0, ennek ellenére nem értek egyet az edzőváltással, nézzétek meg Wengert vagy A. Fergussont, voltak 2., 3., 4. a csapataikkal, mégis maradhattak, és meg is lett az eredménye. Bl-ben jók vagyunk, otthon nagyon jól játszunk, egyszerűen javulni kell, ez van.
Sztm egy edzőváltás általában sok bajjal jár, nagy lutri. Húzóemberek mehetnek az edző után, hangulat még rosszabbá válhat, senkinek nem kell ez. Büntetések kellenek ide, és kis szigor, ezt nemcsak az edző húzhatja meg, hanem az elnök is.
EgyetértekGrege írta:2:0, ennek ellenére nem értek egyet az edzőváltással, nézzétek meg Wengert vagy A. Fergussont, voltak 2., 3., 4. a csapataikkal, mégis maradhattak, és meg is lett az eredménye. Bl-ben jók vagyunk, otthon nagyon jól játszunk, egyszerűen javulni kell, ez van.
Sztm egy edzőváltás általában sok bajjal jár, nagy lutri. Húzóemberek mehetnek az edző után, hangulat még rosszabbá válhat, senkinek nem kell ez. Büntetések kellenek ide, és kis szigor, ezt nemcsak az edző húzhatja meg, hanem az elnök is.