Barça Igazolások 2007-08
nem is tudom különben,hogy minek beszélünk meg linkelün karról,hogy hova megy!Majd el fog dőlni!Egyébként én jobban hiszek az asroma.hu-nak,mint a Corriere dello sport-nak....
- Andris
- Adminisztrátor
És milyen igazuk van.Decooo írta:Persze h kacsa... Amúgy meg itt: http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=341357
olyanokat irnak különböző emberkék, hogy Lampard nemkell a Barcának, vannak benne érdekességek, hogy Lampard angol focija nem illene a Barca játékába, meghogy soha nem lesz olyan technikás játékos mint Deco, meg azt a szerepkört sem tudná betölteni... ilyeneket irnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Persze h kacsa... Amúgy meg itt: http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=341357
olyanokat irnak különböző emberkék, hogy Lampard nemkell a Barcának, vannak benne érdekességek, hogy Lampard angol focija nem illene a Barca játékába, meghogy soha nem lesz olyan technikás játékos mint Deco, meg azt a szerepkört sem tudná betölteni... ilyeneket irnak.
-
- Capitá del Barça
Én már úgy vagyok ezzel, hogy aki nálunk akar játszani az nálunk is fog, Chivu annyit tököl, hogy egyértelműen a pénzre megy. Akkor inkább vegyük meg Militot, aki többször is hangoztatta, hogy szívesen játszana itt.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

-
- aka Game90
Én ezeknek a híreknek már nem hiszekTeeeB0R írta:http://www.corrieredellosport.it/sportnetwork/
Chivu az Interben...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Másfél oldallal lejjebb ugyanez van belinkelve!
Fiúk, előbb nézzük át a fórumot, aztán linkeljünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.07.02. 18:59:49-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Tamás!
Deco körül pont akkor a csend, mint Messi, vagy Puyol körül.
2 vagy 3 napja jelentette ki azthiszem Txiki, hogy Deco nem igazolható.
Deco körül pont akkor a csend, mint Messi, vagy Puyol körül.
2 vagy 3 napja jelentette ki azthiszem Txiki, hogy Deco nem igazolható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.07.02. 18:56:23-kor.
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Itt mindannyian Chivuról diskurálunk, aztán nehogy robbanjon a bomba: ami a Deco-Lampard cserét követően szólalna meg. Lampard ma elég sejtelmes nyilatkozatot tett: miszerint ha 3 héttel korábban rakják elé ezt a szerződést, akkor gondolkodás nélkül aláírja. Most vissza kellett utasítania, mert nem 'normális világban élünk' - mondta az angol. Mert azért az tényleg elgondolkoztató, hogy hogyan lehet egy heti 141000 fontos ajánlatot visszautasítani. Ép ésszel felfoghatatlan. És Deco körül igen nagy a csend.
az jó..
van még hátra pár évem...
jóval több mint neki a pályafutásából...
nem tudom mit tököl ennyit...
van még hátra pár évem...
jóval több mint neki a pályafutásából...
nem tudom mit tököl ennyit...
esetleg chivuról valakinek valami híre?
Úgy tűnik, bár hivatalos hír még nincs róla.Két klub már megegyezett,de Torres magas fizut kér állítólag és ez befolyásolhatja még a szerződést.
-
- aka Game90
Liverpool megegyezett az Atleticoval, Torres viszont túl sok pénzt kér, heti 100ezer fontos fizetést. De valószinűleg megállapodnak.Bodi írta:Bocs az off-ért,de le vagyok maradva.
Torrest már el is adták???
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
De Torres 31 vagy 36 milliója fontban értendö!Szakacs írta:Figy torrest eladtak 36millioert...Forlan 20 + Quaresma 21=41..es a tavaly is legalabb ennyit koltottek...szergoka írta:Hát Torresböl. skysports mennyire megbízható forrás?
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Figy torrest eladtak 36millioert...Forlan 20 + Quaresma 21=41..es a tavaly is legalabb ennyit koltottek...szergoka írta:Hát Torresböl. skysports mennyire megbízható forrás?
Tiziano Crudeli fan 

és Lio azt meg tudnád nekem mondani, h a hivatalos bejelentésen kívül, mi számít még aránylag megbízható forrásnak? Mert a goal.comról azt hittem nem kamu
- Andris
- Adminisztrátor
Aránylag.szergoka írta:Hát Torresböl. skysports mennyire megbízható forrás?

De azért nem szentírás az sem. De mindenesetre jobb mint mondjuk egy goal.com.
- József Attila
- József Attila
Hát Torresböl. skysports mennyire megbízható forrás?