Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.04. 21:51:19

lionelmessi19 írta:
ozsimiki írta:l19: nem ismerem a sulidat,de ott nagyon furcsa dolgok lehetnek,ha a diákok mondják meg,h mit mikor hanyasért akarnak (bár a zsé nagy úr :roll: ):roll:

Nemtudom, hogy ilyet hol olvastál.
:roll:

Eztmeg...ezt nem, mert moderálhatnám magam.

De mégis... Nemtudom h abból, hogy nálunk a kis dolgozatokat is be szokás jelenteni, és sztem ez jólvan, hogy jutottál el oda, hogy én mondom meg a tanárnak h mit akarok, pénz ellenében. Őszintén szólva kibszottul sért az egész, és nemtom h a fszba képzeled. :roll:
Nem Rád értettem,hanem azokra a helyekre ahol így működik a dolog.....
Amúgy a pénzes dolgot nem úgy értettem,h te zsét adsz tanárnak,h szóljón mikor lesz,meg ilyesmi,hanem arra,h bizonyos sulikba elég magas összegért lehet bekerülni,úgymond a felsőbb réteg gyerekei járnak oda...namármost képzelheted,h ott a tanár 324325423szor is meggondolja,h kivel csesz e ki,ha egyáltalán ki mer cseszni :roll: :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.09.04. 21:43:07

ozsimiki írta:l19: nem ismerem a sulidat,de ott nagyon furcsa dolgok lehetnek,ha a diákok mondják meg,h mit mikor hanyasért akarnak (bár a zsé nagy úr :roll: ):roll:

Nemtudom, hogy ilyet hol olvastál.
:roll:

Eztmeg...ezt nem, mert moderálhatnám magam.

De mégis... Nemtudom h abból, hogy nálunk a kis dolgozatokat is be szokás jelenteni, és sztem ez jólvan, hogy jutottál el oda, hogy én mondom meg a tanárnak h mit akarok, pénz ellenében. Őszintén szólva kibszottul sért az egész, és nemtom h a fszba képzeled. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.04. 21:34:50

varga tamás írta:Miki!
Ne légy naív. A tanárok sem azok. Én álltam a katedra mindkét oldalán, és kezdőként is kiszúrtam, aki puskázik. Emlékszem, negyedikes voltam a fősulin, és második félév elején egyhónapos kötelező tanítási gyakorlat volt. Történelem témazárót írattam, és a diákok úgy gondolták, megfogták az Isten lábát. Az óra közepére 5 vagy 6 embertől vettem el - elégtelennel - a dolgozatot. Pedig nyeretlen kétéves voltam. Tehát: a tanár az esetek 90%-ban tisztában van azzal, ki puskázik. Attól, hogy nem veszi el, tudja: ki az aki meg nem engedett eszközökkel él. A matematika tanárom általánosban, 5. osztály elején közölte: megengedi a puskázást, de aki lebukik, az elégtelent kap. Az első dolgozatnál páran megpróbálkoztak vele - kevés sikerrel. Többet nem. A tanár szemből lát titeket, és aki puskázik, arról messzire lerí, hogy mit csinál. Szóval, egy mítosszal kevesebb: mindenkin látni, aki puskázik.
Akik újságot olvasnak,és telefonálnak közben,attól hadd ne tartsak már :wink: :lol: :lol: +ha meg látja,és nem jelent ez gondot a tanúlmányaimban,akkor meg magasról******* :roll: Mert emiatt semmi gond nem volt....de nem minden tanárra értettem,csak párra aki tanított...
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.04. 21:32:12

Azért 200 zh-ő egyetemistából nem olyan könnyű kiszúrni a csalókat. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.04. 21:27:58

Miki!
Ne légy naív. A tanárok sem azok. Én álltam a katedra mindkét oldalán, és kezdőként is kiszúrtam, aki puskázik. Emlékszem, negyedikes voltam a fősulin, és második félév elején egyhónapos kötelező tanítási gyakorlat volt. Történelem témazárót írattam, és a diákok úgy gondolták, megfogták az Isten lábát. Az óra közepére 5 vagy 6 embertől vettem el - elégtelennel - a dolgozatot. Pedig nyeretlen kétéves voltam. Tehát: a tanár az esetek 90%-ban tisztában van azzal, ki puskázik. Attól, hogy nem veszi el, tudja: ki az aki meg nem engedett eszközökkel él. A matematika tanárom általánosban, 5. osztály elején közölte: megengedi a puskázást, de aki lebukik, az elégtelent kap. Az első dolgozatnál páran megpróbálkoztak vele - kevés sikerrel. Többet nem. A tanár szemből lát titeket, és aki puskázik, arról messzire lerí, hogy mit csinál. Szóval, egy mítosszal kevesebb: mindenkin látni, aki puskázik.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.04. 21:12:41

Na be kell szálljak a röpdogás kérdésbe :lol: :lol: :lol:

Szóval akármennyire is szhar dolog,mert legtöbb diáknak nagyon az :lol: ,szerintem nem kell bejelenteni,sőőőt milyen hülyeség lenne ha be kellene??? Akkor miért röp :?: :roll: :roll: :roll: l19: nem ismerem a sulidat,de ott nagyon furcsa dolgok lehetnek,ha a diákok mondják meg,h mit mikor hanyasért akarnak (bár a zsé nagy úr :roll: ):roll: (na jó,nálunk is előfordúlt,de nem volt szabályzat :lol: )

Nálunk nincsenek kis zhák,csak 2 nagy zh,szinte minden tantárgyból,nincs felelés,és röpik ,de ez egyetem,nem középsuli....középben volt bőven meglepi,tanárnak is,h osztogatta az 5ösöket,mert nem bírta felfedezni az ágyúkat :lol:
Kép
el fuero
Entrenador del Barça

2007.09.04. 21:10:59

Jaj nekem is év végén előre hozott német nyelvvizsga (remélhetőleg meglesz a felsőfok :oops: 8) ), akkor még ott a föci és az info. És akkor jövőre már "csak" a kötelezők maradnak.
Nem tudom h írtátok-e már, de most van ez az új rendszer h 480 pontot kell elérni. Aki megnyeri az OKTV versenyt az "csak" 80 pontot kap aki az első 10-ben végez az 50-t (pedig régen aki vmien szakban megnyerte ezt a "versenyt" azt egyből felvették) és akinek vmien betegsége van (pl. diszgráfia...) az kap 25 pontot :D . A nyelvizsgák is teljesen másképp számítanak be, de arra már nem emlékszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára el fuero 2007.09.04. 21:12:41-kor.
Forza Lazio!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.09.04. 20:54:46

Komáim!
Timmel egyetértek, de nagyon is!
Amíg keresnek rátok a szülők, meg más felelős értetek,
addig csak nyugodtan röpdolizzatok, meg feleljetek.
Jó dolog ez, nagyon.
Becsüljétek jól meg!
Int erre Benneteket Krojf komátok.
Tim
Mezei fórumozó

2007.09.04. 20:31:33

Srácok!Szívből kívánom nektek(ezt komolyan mondom) hogy a következő pár évben sose legyen nagyobb gondotok mint hogy röpdolgozatot kell írnotok akár bejelentéssel,akár anélkül..Tulajdonképpen egy kicsit irigy is vagyok :lol:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.04. 19:59:37

Én ahogy haladtam felfelé a létrán, úgy lettem egyre lustább. :oops: 4.-ben ott jártam, hogy történelemre csak témazárókra tanultam - az egész témakört. :) (mellesleg az jobban feküdt, pl. egy délután alatt az első véhá.)

Matekról nem is beszélek, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor csináltam házit. Bár ha egy kicsit szorgalmasabb vagyok, biztos nem 4-esre érettségizem. :)

Tehát tanuljatok rendesen napról napra... :D De a koliban mindig el lehetett vmivel ütni az időt. :)

Aztán így jobban belegondolva azért voltam ilyen "bátor", mert ugye az érettségiig a tanárnak le kell adni az anyagot - abból meg volt egy kis lemaradás, tehát inkább azt erőltettük, nagyon nem kellett félni a "felesleges időhúzástól".
Andris
Adminisztrátor

2007.09.04. 19:35:53

Nemmondom h olvass vissza, mert most hihetetlenül jófej vagyok. :lol:
www.poli.hu

és 11.es vagyok. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.04. 19:18:07

lionelmessi19 írta:
Slither írta:Csak egy megjegyzés lm19-nek: ha nagyon "elszoksz a normálsuliktól", akkor nem biztos, hogy egyetemen6fősuliban jól jársz. Ha jól emlékszem BME-re akarsz jönni a VIK-re, na ott a kis ZH-kat nem szokták bejelenteni, ahogy egy normális középsuliban sem szokás a röpiket. :wink:
Jól emlékszel... :wink:
Tudom, h mi a helyzet... de nem jellemző rám h nem tanulok.. szóval nem valószínű, hogy problémát okozna egy váratlan ZH.

Bazz, most kezdődik am. idéntől az emelt matekom meg fizikám, és hnapra már mindkettőből van dolgom :lol: kemény évek lesznek. :?
Milyen suliba jársz? És hányadikos vagy? :oops:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Andris
Adminisztrátor

2007.09.04. 19:16:31

Slither írta:Csak egy megjegyzés lm19-nek: ha nagyon "elszoksz a normálsuliktól", akkor nem biztos, hogy egyetemen6fősuliban jól jársz. Ha jól emlékszem BME-re akarsz jönni a VIK-re, na ott a kis ZH-kat nem szokták bejelenteni, ahogy egy normális középsuliban sem szokás a röpiket. :wink:
Jól emlékszel... :wink:
Tudom, h mi a helyzet... de nem jellemző rám h nem tanulok.. szóval nem valószínű, hogy problémát okozna egy váratlan ZH.

Bazz, most kezdődik am. idéntől az emelt matekom meg fizikám, és hnapra már mindkettőből van dolgom :lol: kemény évek lesznek. :?
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.09.04. 19:11:55

Dagoth ur írta:Na ez az első két nap nem volt rossz a suliban.A lényeg,hogy nem lesz 7 órám,4x6 és 1x5.Szal egyenlőre tetszetős ez 12. osztály,de sajna már most minden tanár az érettségiről beszél,meg hogy vegyük komolyan,mintha nem tudnánk,hogy májusban érettségi lesz.Aztán az ofő a szalagavatóval jön,meg a ballagással,hát eseménydús tanév elé nézek. :roll:
Az semmi, nekem 11.ik van jelenleg, és már most mindenki az érettségiről beszél... :D

am. hétfő-péntek 5órás, viszont kedd 8, és szerda csütörtök meg 7 :?
- József Attila
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.04. 19:11:51

Néha mondják,hogy írunk...De nem nagyon szokták.. :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.04. 19:11:47

Csak egy megjegyzés lm19-nek: ha nagyon "elszoksz a normálsuliktól", akkor nem biztos, hogy egyetemen6fősuliban jól jársz. Ha jól emlékszem BME-re akarsz jönni a VIK-re, na ott a kis ZH-kat nem szokták bejelenteni, ahogy egy normális középsuliban sem szokás a röpiket. :wink:
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.09.04. 19:10:14

Na ez az első két nap nem volt rossz a suliban.A lényeg,hogy nem lesz 7 órám,4x6 és 1x5.Szal egyenlőre tetszetős ez 12. osztály,de sajna már most minden tanár az érettségiről beszél,meg hogy vegyük komolyan,mintha nem tudnánk,hogy májusban érettségi lesz.Aztán az ofő a szalagavatóval jön,meg a ballagással,hát eseménydús tanév elé nézek. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.09.04. 18:57:04

Game90 írta:Azért elég jó, hogy kb. 1 oldalt tudtok arról írni, hogy bekellejelenteniaröpdolgozatokat... :roll: :roll: :lol:

Egyébként sztem nem kell bejelenteni... 8)
Egyébként sztem eljutottunk odáig a beszélgetésben, h kiderült: nem vitatéma, másképp van mindenütt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.09.04. 19:32:10-kor.
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.04. 18:56:47

Nálunk a korrektebb tanárok (szerencsére abból azért több van :) ) beszokták jelenteni a témazáró mellett a röpit is.

Viszont, ha rendetlenkedünk, dumálunk, poénkodunk az óra alatt, akkor irat velünk egy röpdogát. :lol:
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.09.04. 18:41:09

Azért elég jó, hogy kb. 1 oldalt tudtok arról írni, hogy bekellejelenteniaröpdolgozatokat... :roll: :roll: :lol:

Egyébként sztem nem kell bejelenteni... 8)
lionelmessi19 írta:eléggé elszoktam már a szokványos iskoláktól
:lol: :oops: :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.04. 17:59:06

lionelmessi19 írta: azhiszem az elit nem megfelelő szó. nevéletlen használtam az alternatív kifejezést. :)
Amúgy pedig egyszerűen arról van szó, hogy sokkalta kellemesebbnek, az én esetemben még működőképesnek, eredményesnek is tartom azt a rendszert, ami nálunk van.

És egy nagy nagy probléma, ha nincs véletlenszerű számonkérés, akkor már nem is tanulnak folyamatosan az emberek. Na ez az, aminek alapja ugyan nem kevés van, mégis az én iskolámban feltételezik az emberről, hogy van ennyi felelősségérzete. És sokak esetében meglepően jól működik.
Viszont egy átlag suliba a tanulók háromnegyede csak lazulni megy be, bennük annyira nem lehet megbízni. Persze kell a haverkodás meg a hülyéskedés is, de végülis tanulni megyünk oda...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.04. 17:56:16

A röpdolgozatokat NEM KELL BEJELENTENI - előzőleg elírtam.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.09.04. 17:54:32

Zozzy 5 írta:
lionelmessi19 írta:
Ez simán lehet így... eléggé elszoktam már a szokványos iskoláktól ,ezzel a résszel nem nagyon lehetek tisztában...

Viszont nem tartom jó dolognak. Azthiszem sokmindenben követhetnék az állami normák a különböző ''más" rendszerű iskolák példáját. Természetesen nem mindenben, hiszen ennek is vannak rossz oldalai, buktatói.
Ja, csak most kapcsolok, hogy Te elit suliba jársz :P :D Ott lehet így, ezesetben a vita felesleges. Az egész évben lazsáló diákoknak nyilván jobb lenne, ha mindes kis apró számonkérést bejelentenének, viszont igazi értelme csak a folyamatos tanulásnak van...Nem vagyok túlbuzgó, nem is szeretek tanulni, de álltalában mindíg készülök rendesen, szóval nekem nagy bajom nincs ezzel a rendszerrel.
azhiszem az elit nem megfelelő szó. nevéletlen használtam az alternatív kifejezést. :)
Amúgy pedig egyszerűen arról van szó, hogy sokkalta kellemesebbnek, az én esetemben még működőképesnek, eredményesnek is tartom azt a rendszert, ami nálunk van.

És egy nagy nagy probléma, ha nincs véletlenszerű számonkérés, akkor már nem is tanulnak folyamatosan az emberek. Na ez az, aminek alapja ugyan nem kevés van, mégis az én iskolámban feltételezik az emberről, hogy van ennyi felelősségérzete. És sokak esetében meglepően jól működik.
- József Attila
Lezárt