Bajnokok Ligája & Európa Liga
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
KERU!!!!!!!!!!!!!
KERU!!!!!!!!!!!!!
kiváncsi lettem volna hogy reagál, talán megint elsírta volna magát
ez a Lyon nem az a lyon, kb 30%ot adnak ki magukból. nem baj, legalább megmenekül luxa, az is csak nekünk jó

ez a Lyon nem az a lyon, kb 30%ot adnak ki magukból. nem baj, legalább megmenekül luxa, az is csak nekünk jó
Megköszönheti a reál, h nem állította ki a spori a Gutit
Én egyből küldtem volna le, mit kell itt most keménykedni egy sima szabálytalanságmiatt?? 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador d'estrella
41.percben vezet a Madrid a Lyon ellen.
Gólszerző:Guti
Gólszerző:Guti
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Baker! Hát nem ő közvetitett!redlions írta:Számomra új infót hallottam (személyesen) Somos Ákostól. Ezek szerint ő is, tesója is az élő meccset közvetíti és azt felvételről adják le. A másik meccsről, ami élőben megy, arról meg semmit nem tudnak....
(Alba-Univer meccs előtt kérdeztem meg.)

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Számomra új infót hallottam (személyesen) Somos Ákostól. Ezek szerint ő is, tesója is az élő meccset közvetíti és azt felvételről adják le. A másik meccsről, ami élőben megy, arról meg semmit nem tudnak....
By red
-
- Director del Fútbol
Red,rosszul fogalmaztam!Méhes Gábor is jó kommentátor(más viszont már tényleg nem tud normálisan NBA-t közvetíteni a Sport1-en),de szerintem akkor is Hajdú B. a legjobb szinte minden sportágban.
Amúgy ha jól tudom,jópár meccs amerikai kommentátorral lesz....
Amúgy ha jól tudom,jópár meccs amerikai kommentátorral lesz....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bodi 2005.11.19. 18:05:33-kor.
-
- Director del Fútbol
Én úgy tudom, hogy az M1 Hajdú B. Istvánt akarja felkérni.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Miért Méhes Gábor nem jó??? Amúgy rohadt nagy kosárlabda fan és mindenkiről tud mindent. Első számú sportja amúgy a kosár, csak focihoz szerződteték (Info Méhes Gábortól, mikor Újvidéken voltunk válogatott meccsen)Bodi írta:Ezt nem értem tejesen,elég furán van megfogalmazva,de nem hinném,hogy csak heti 1 meccset adnak!Captain írta:Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???![]()
![]()
![]()
A kulon osszefoglalonak orulnek, mert az, h most a V3-on ejjel 1-kor csak a golokat ledaraljak az nem nagy szam..
Azt írják,hogy 3 csomagban árulják a meccseket,és ezek közül a legjobbat vették meg.Nem hinném,hogy heti 1 meccset kínálnak fel a Bajnokok Ligájából.Ez túl nagy hülyeség lenne.Azt sajnálom,hogy nem a Sport1 szerezte meg,főleg azért,mert akkor lehet,hogy Hajdú B. István visszakerült volna hozzájuk és végre lenne jó kommentátor focihoz és NBA-hez!
By red
-
- Director del Fútbol
Én sajnálom,hogy elvették a Viasattól, jó volt minden!
Az,hogy a félidőben miket mondanak a szakértők,az kit érdekel?Én sose néztem meg.Lényeg,hogy 4 jó meccset adtak az ország legjobb kommentátorával!
Nagyon remélem,hogy marad ez a 4 meccs.
Az nso sűrűn lehoz pontatlanságokat,remélem ez a 13 meccs is az...
Az,hogy a félidőben miket mondanak a szakértők,az kit érdekel?Én sose néztem meg.Lényeg,hogy 4 jó meccset adtak az ország legjobb kommentátorával!
Nagyon remélem,hogy marad ez a 4 meccs.
Az nso sűrűn lehoz pontatlanságokat,remélem ez a 13 meccs is az...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát a fene se tudja, lehet h mégse akkor jó dolog...
Mert [auto_cenzúra] ez a heti 4 meccs, de hogy ezt tartanák is-é..
Régen is csak 1 meccset adtak, azt is szerdán csak..
Reméljük a legjobbakat ez ügyben is..
Mert [auto_cenzúra] ez a heti 4 meccs, de hogy ezt tartanák is-é..

Reméljük a legjobbakat ez ügyben is..

-
- Director del Fútbol
Ezt nem értem tejesen,elég furán van megfogalmazva,de nem hinném,hogy csak heti 1 meccset adnak!Captain írta:Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???![]()
![]()
![]()
A kulon osszefoglalonak orulnek, mert az, h most a V3-on ejjel 1-kor csak a golokat ledaraljak az nem nagy szam..
Azt írják,hogy 3 csomagban árulják a meccseket,és ezek közül a legjobbat vették meg.Nem hinném,hogy heti 1 meccset kínálnak fel a Bajnokok Ligájából.Ez túl nagy hülyeség lenne.Azt sajnálom,hogy nem a Sport1 szerezte meg,főleg azért,mert akkor lehet,hogy Hajdú B. István visszakerült volna hozzájuk és végre lenne jó kommentátor focihoz és NBA-hez!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
raadasul itt erdelybe nincs MTVCaptain írta:Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???![]()
![]()
![]()

jovotol roman nyelven kell nezzem a meccseket

Tiziano Crudeli fan 

-
- Jugador del Barça
Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Három évig az MTV közvetíti a Bajnokok Ligája mérkőzéseit
Yesss, remek!!
Nem kell többet hallgatni a V3-as 'szakértők' véleményeit..

Yesss, remek!!

Nem kell többet hallgatni a V3-as 'szakértők' véleményeit..

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Minden spanyol csapap nyert a BL-ben!
A Villarrealos Senna gólja a forduló gólja szerintem...
A Villarrealos Senna gólja a forduló gólja szerintem...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Jugador d'estrella
Hát simán lehetne a hét gólj!Fernando írta:Kössz!
Szerintem a hét gólja!

Van lövőereje a gyereknek!!!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ááá az a pofa Mourinhonál mikor lefujják a meccset és végig fut benne, h a nagy pofája + nyilatkozatai ellenére kikaptak. 

-
- Director del Fútbol
Ezt a humor topicba is rakhattad volna!LG írta:Az Artmedia-Inter(0-1) meccs után a Porto edzoje mondta, h az Inter nem lehet nekik ellenfél...pfff...most felébredt talán

Ez olyan,mint az,hogy az Alaves játékosai vannak olyan jók,mint a Barcelona játékosai!