Be lehet tenni...bouba írta:miért nem lehet avatar képet berakni???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Egyetértek,h egy tahó állat,de a Madridista színvonalán azzal nem csökkent semmit,h az msnére ilyet kiírZozzy 5 írta:Jó, ez igaz, de a lényeg, hogy mind a ketten a háttérben csinálták. De nekem mind1, én ebbe nem szólok bele, főleg nem a gyepébe, mert én abban a kis incidensben közelről sem voltam benne. Viszont ha a madridisták annyira védeni akarják az egekbetörő színvonalukat, akkor az ilyeneket kéne szórniuk szerintem.
Igen de a nem megfelelő viselkedés gyepnek a fórumok közt zajlottZozzy 5 írta:Szerintem rögtön bannolnák, nagyon érzékenyek odaát a színvonalukra. Gyeptégla sem azért lett annó kizárva, mert itt garázdálkodott, hanem mert a hátak mögött viselkedett nem megfelelően...ozsimiki írta: Hát azt érdemelné! De szerintem amíg a fórumon nem ír ilyet,nem fogják kibszni....
Szerintem rögtön bannolnák, nagyon érzékenyek odaát a színvonalukra. Gyeptégla sem azért lett annó kizárva, mert itt garázdálkodott, hanem mert a hátak mögött viselkedett nem megfelelően...ozsimiki írta: Hát azt érdemelné! De szerintem amíg a fórumon nem ír ilyet,nem fogják kibszni....
Hát azt érdemelné! De szerintem amíg a fórumon nem ír ilyet,nem fogják kibszni....Zozzy 5 írta:Ha találtok egy david23 nevű gyereket, akkor játjatok utánna, hogy ki ez, és ha ez a kis pöts, akkor sztem lazán kiszórhatjátok onnan.Los Banditos írta:Ha minden igaz, akkor DAVID23 néven van ott, de nem biztos.![]()
Ha találtok egy david23 nevű gyereket, akkor játjatok utánna, hogy ki ez, és ha ez a kis pöts, akkor sztem lazán kiszórhatjátok onnan.Los Banditos írta:Ha minden igaz, akkor DAVID23 néven van ott, de nem biztos.![]()
bele kéne akasztani az achilessébe egy kampót és úgy fejjel lefelé kéne lógatni a pusztulatost!!!!!!!noname írta:Ez nagyon durva.Az ilyet embereknek az akasztófa is kevés lenne!
neked most mi a bajod?Demonhunter írta:Igenmajd legközeleb nem tod felfogni?????,Ha nem érted akkor ne kötekedj léccives!bouba írta:akkor majd jövőre nyerjük meg ezeket!!!!![]()
legalábbis remélem
Ez nagyon durva.Los Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK![]()
![]()
Zozzy tudja, hogy kiről van szó.
Demonhunter írta:Igenmajd legközeleb nem tod felfogni?????,Ha nem érted akkor ne kötekedj léccives!
Ha minden igaz, akkor DAVID23 néven van ott, de nem biztos.grecki írta:Ki ez a lőcs? Regisztrált a madridistán?