Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.30. 17:23:08

Sergio García is currently on international duty with Spain and has been the subject of interest from Barcelona, the club where he rose through the youth ranks before failing to make the grade at the highest level.

Szvsz cserecsatárnak visszahozni egész jó ötlet. :roll:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.30. 17:21:04

Azt is el tudom képzelni, hogy a nagy beharangozott takarításból végül nem lesz semmi. Akiket megakarunk venni nem jönnek, mert drágák, akiket elakarunk adni, nem mennek mert sokba kerülnek. Lehet, hogy a lufi kipukkad és pár embert leszámítva az egész keret marad 90%-ban. Több helyen már cikkeznek, hogy Deco és R10 gondolkodik, hogy mégsem távoznak, többek között Laporta ügye miatt, kivárnak.

Szóval lehet, hogy még egy szezonunk lesz ezzel a szépen kiégett kerettel. Egyellőre Txikiék sem úgy alkotnak ahogy kéne, Silvát és az EB-n érintett játékosokat még az EB előtt el kellene hozni, mert utána könnyen lehet, hogy csak az ég tudja majd kifizetni őket, nem mi.

Nő a szkeptikus hangulat.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Balinho
Entrenador del Barça

2008.05.30. 17:17:13

Most komolyan melyikünk tenne másként? Ha már eladják a legjobbjaikat nekünk akkor már csak megpróbálnak a lehető legjobban kijönni belőle nem?

Az más kérdés hgoy olyan ütőkártyákat adunk ki a kezünkből, mint Zambrotta, akit a Milan veszettül akar, és kulcsfontosságú lehetne egy esetleges Marquez, Eto'o, R10 transzferben. Ha ezt akarják velünk játszani hát vegyük fel a kesztyűt. Én addig oda nem adnám Zambrottát a Milannak, amig nem tejelnek R10ért rendesen. Pláne hogy Zambrottát vinné vissza a Juve is...

Teszem azt A Depor most már 20at kér Colocciniért? Felkínálunk végső ajánlatként 12-t. Nemet mondanak rá? Viszontlátásra, abból a pénzből minden poszton erősíthettek volna, majd szívják a fogukat, ha egy elégedetlen, dühös Coloccini a nyakukon marad...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.30. 17:13:43

Mourinho tájékoztatta Morattit, hogy nem számol Ibramoviccsal, és az Inter adja el a svédet. Nőnek az esélyek az Eto'o-Ibra cserére.

Mourinho már korábban elmondta, hogy nagyon szereti Eto'o játékát, többször akarta a Chelsea-hez vinni anno, így Drogba és Eto'o lehet a kékek nyári szenzációi. Mellettük erősen érdeklődnek Lampard és Deco iránt is, az Eto'o-Ibra csere tehát egyre valósabb.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 17:08:44

Lionel Messi Fan írta:Sevilla is itt szemétkedik Daniel Alves átigazolásával 30-35 M akar érte kapni hát kajjon már a fejéhez Alves is távozni akar bazz értse már meg meg védőért ennyi :S, Valencia is itt szemétkedik David Silva átigazolásával azért is 30-35M kérnek :S nem hiszem el Valencia tiszta csődben van szal nem akarjanak egy játékoson sokat kaszálni :P,Mi is nagy hülyég vagyunk hogy az eladó játékosaink árát nem toljuk fel a valós értékükre Zambrotta 10M max 15M Deco 10-12 M Eto'o meg legalább 30m ha nem több Ronaldinhot meg már elbuktuk nem lehet jó áron eladni :P
hát zambrotta jelenleg nálam sokkal többet ér mint deco mert deconál még egy arango is jobb...
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.05.30. 17:06:18

Sevilla is itt szemétkedik Daniel Alves átigazolásával 30-35 M akar érte kapni hát kajjon már a fejéhez Alves is távozni akar bazz értse már meg meg védőért ennyi :S, Valencia is itt szemétkedik David Silva átigazolásával azért is 30-35M kérnek :S nem hiszem el Valencia tiszta csődben van szal nem akarjanak egy játékoson sokat kaszálni :P,Mi is nagy hülyég vagyunk hogy az eladó játékosaink árát nem toljuk fel a valós értékükre Zambrotta 10M max 15M Deco 10-12 M Eto'o meg legalább 30m ha nem több Ronaldinhot meg már elbuktuk nem lehet jó áron eladni :P
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:55:07

Bestbarca írta:
Titinho írta:Gratulálok a vezetőségnek...Silvának lőttek ezzel a lépéssel az már tuti! :evil:

EB után kb 30-35 millióért fogják adni, annyit meg nem fogunk adni érte, ha 25 milliót nem voltunk hajlandóak kifizetni! :evil:

Mondtam én...elszúrtuk Garay-t, megvehettük volna 14 millióért. Helyette most itt van ez az uruguayi kis töpszli 20-ért! Nembaaaj...megéri...ez az!

Itt lett volna/van Silva 25 millióért, helyette majd jön egy Malouda 20-ért!!! Így kell tényleg... :evil:

Figyeljétek meg, hogy tényleg nem lesz meg még Alvés sem, amit már 3-4 napja fújok, hogy őt is el fogják kúrni!!! Helyette meg majd jön egy Diogo...

Gratulálok mégegyszer Txiki a sóherségedhez!!!!! :x
Könyörgöm nem veszitek észre, hogy minden csapat föl akarja strófolni az árat, ha velünk tárgyal. Ez azért van tudják hogy nálunk baj van, átalakítás kell, sok új játékos kell. De ezért még még nem lehet belemenni mindenbe. Ha az elején azt mondjuk Alvesre, hogy 30 akkor is itt tartanánk. Minden klub megpróbálja kihozni a maximumot ezért irrálisan felnyomja a játékosok árát. Így működik ez. Ez az alkudozás. Mi mondunk valamit, ők többet amíg csak azt látják, hogy hajlandóak vagyunk emelni az áron, és akkor majd a végső ajánlat fölött 2M- al megegyezünk. Nem kell itt aggodni, erre lehetett is számítani. Nem könnyű nekünk az igazolás, az előbbiek miatt is, és azért, mert mindenki azt gondolja hogyha "gazdagék" bejelentkeznek akkor tejeljenek rendesen. Egyébként meg ráérünk, és annyi előnyünk azért van hogy mi vagyunk a Barcelona, ahol majdnem minden játékos akar egyszer játszani, és ha most valaki ideigazol, akkor az könnyen kezdőben is ragadhat a következő évekre. Szóval a kiszemeltjeink kitartanak majd mellettünk, mivel pl egy reálba csak a padra jöhetnek, mert ott azt hiszik hogy minde rendben a csapattal.(nem mellesleg szerintem a margit egy rakás...). Ezen a Garay gyereken meg nem tudom mit kell ennyit stresszelni, tehetséges de azért Txikiék biztos tudják miért nem kellett, hisz nem igazolunk soha olyan rosszul, ezt ne mondjátok. Annak idején is meglátták a lehetőséget Eto'oban, roniban, és Messivel is rögtön aláirattak egy durva kivásárlási árat. És most ne gyertek nekem a Fabregas, Riquelme dologgal, mert minden nem jöhet be senkinek, az előbbiek viszont bőven kompenzálták a hibákat.

de sztem azzal is tisztába vannak hogy nekünk van a legtöbb bérletesünk és eszeveszettül sok pénzünk szal sztem így h a vezetőség 120 milkát mondott átigazolásokra van mit a tejbe aprítani mert henryt is csak 2*-ra sikerült megszerezni sztem ezt idén nemkéne eljátszani.. bárkivel is...
Replay
Director del Fútbol

2008.05.30. 16:55:02

Nem lehet igaz, hogy a Valencia is ezt csinálja :evil: :evil: :evil:

Igaz, nem lenne itt gond, ha a mi eladó játékosainkat nem apróért akarnák elvinni az olaszok.
Milan adna R10-ért 15M-t, Eto'o-ért első körben 20-at ajánlottak.
Hát no comment.

Tény, a vezetőség nagyon rosszul kommunikálta dolgot, hogy itt hatalmas átalakitás lesz, ezután garantálható volt, hogy mindenki rajtunk akar majd meggazdagodni.
Ráadásul Laportáék elleni bizalmi szavazás miatt a szemetek jól tudják, hogy az elnöknek addig még vmi nagy nevet bekellene mutatni, mert valljuk be, Keita és Piqué eddig édes kevés...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.30. 17:00:40-kor.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.05.30. 16:49:27

Titinho írta:Gratulálok a vezetőségnek...Silvának lőttek ezzel a lépéssel az már tuti! :evil:

EB után kb 30-35 millióért fogják adni, annyit meg nem fogunk adni érte, ha 25 milliót nem voltunk hajlandóak kifizetni! :evil:

Mondtam én...elszúrtuk Garay-t, megvehettük volna 14 millióért. Helyette most itt van ez az uruguayi kis töpszli 20-ért! Nembaaaj...megéri...ez az!

Itt lett volna/van Silva 25 millióért, helyette majd jön egy Malouda 20-ért!!! Így kell tényleg... :evil:

Figyeljétek meg, hogy tényleg nem lesz meg még Alvés sem, amit már 3-4 napja fújok, hogy őt is el fogják kúrni!!! Helyette meg majd jön egy Diogo...

Könyörgöm nem veszitek észre, hogy minden csapat föl akarja strófolni az árat, ha velünk tárgyal. Ez azért van tudják hogy nálunk baj van, átalakítás kell, sok új játékos kell. De ezért még még nem lehet belemenni mindenbe. Ha az elején azt mondjuk Alvesre, hogy 30 akkor is itt tartanánk. Minden klub megpróbálja kihozni a maximumot ezért irrálisan felnyomja a játékosok árát. Így működik ez. Ez az alkudozás. Mi mondunk valamit, ők többet amíg csak azt látják, hogy hajlandóak vagyunk emelni az áron, és akkor majd a végső ajánlat fölött 2M- al megegyezünk. Nem kell itt aggodni, erre lehetett is számítani. Nem könnyű nekünk az igazolás, az előbbiek miatt is, és azért, mert mindenki azt gondolja hogyha "gazdagék" bejelentkeznek akkor tejeljenek rendesen. Egyébként meg ráérünk, és annyi előnyünk azért van hogy mi vagyunk a Barcelona, ahol majdnem minden játékos akar egyszer játszani, és ha most valaki ideigazol, akkor az könnyen kezdőben is ragadhat a következő évekre. Szóval a kiszemeltjeink kitartanak majd mellettünk, mivel pl egy reálba csak a padra jöhetnek, mert ott azt hiszik hogy minde rendben a csapattal.(nem mellesleg szerintem a margit egy rakás...). Ezen a Garay gyereken meg nem tudom mit kell ennyit stresszelni, tehetséges de azért Txikiék biztos tudják miért nem kellett, hisz nem igazolunk soha olyan rosszul, ezt ne mondjátok. Annak idején is meglátták a lehetőséget Eto'oban, roniban, és Messivel is rögtön aláirattak egy durva kivásárlási árat. És most ne gyertek nekem a Fabregas, Riquelme dologgal, mert minden nem jöhet be senkinek, az előbbiek viszont bőven kompenzálták a hibákat.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:47:47

maxilopez írta:
barcatom írta:Hát most tényleg nehéz követni a helyzetet!! De leszeretném irni hogy Benzemanak örülnék alegjobban , utána Huntelarnak, majd Villanak, de ha az sül ki hogy Ibrahimovic úgy se járunk rosszul szerintem. De ezt megcserélik akkor még mindig kell egy nagyon jó középpályás ezek közül:(kaká, diego, fabregas, ribery,gerard,lampard, ballack) és nálam kb ez a sorrend is! Azt nem értem leginkább hogy a Milannak pénzügyi gondjai vannak 1, 2 kaká messit favorizálja ez köztudott, 3 a milán jövöre nem indul bl-be, 4 mikor ha nem most kell lecsapni kakára, Gondoljatok bele mekkora zsuga lenne megint Messi Kaká, Bojan, + csatár, Dani Alves, Iniesta, Hleb stb!!
azért ebbe elég sok baromság van
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.30. 16:46:46

robben írta:Érthető a Valencia lépése, több pénzt akarnak, hátha az EB alatt megnő az ára.Bár azt hozzá tenném, hogy a válogatotban inkább Iniesta játszik a baloldalon és Silva csak csere (lehet rosszul tudom).Szerintem akár hogy is szerepel Silva 25 milliónál biztos nem kapnak többet, max. a madrid, v. a chelsea fizet többet, de szerintem még ők sem...
adjuk nekik oda cserébe gudjózsit meg pízt,vagy Marquezt meg pici pízt .
robben
Jugador del Barça

2008.05.30. 16:44:42

Érthető a Valencia lépése, több pénzt akarnak, hátha az EB alatt megnő az ára.Bár azt hozzá tenném, hogy a válogatotban inkább Iniesta játszik a baloldalon és Silva csak csere (lehet rosszul tudom).Szerintem akár hogy is szerepel Silva 25 milliónál biztos nem kapnak többet, max. a madrid, v. a chelsea fizet többet, de szerintem még ők sem...
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.30. 16:44:22

Harusz írta:
barcatom írta: akkor még mindig kell egy nagyon jó középpályás ezek közül:(kaká, diego, fabregas, ribery,gerard,lampard, ballack)
Ez az! Rendezzünk gyűjtést, adjuk el a stadiont, s jöjjön az összes! Már bocsi, de ezt komolyan gondoltad? :roll:
HARUSZ TE ILYEN HÜLYE VAGY??!!! OTT VAN A MONDATBA HOGY : EGY EZEK KÖZÜL: MÁR MINT EGY KOMOLY SZINVONALU IRÁNYITÓ VAGY KÖZÉPÁLYÁS,
csak is a barca!!!!!!!!!!!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:35:59

ehhez annyit tudok mondani hogy már megszoktuk

am. gardiola kiket hozna fel a b ből magával?

Szerkeszt gomb!!!! L.
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.30. 16:32:37

Gratulálok a vezetőségnek...Silvának lőttek ezzel a lépéssel az már tuti! :evil:

Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:31:35

depth olyan firefoxom van ami bárhol írok jelzi a helyesírási hibákat de az msn miatt megszoktam ezt na mind akkor majd ha végeztem elküldés előtt kijavítom :shock:
Harusz
Jugador del Barça

2008.05.30. 16:29:34

barcatom írta: akkor még mindig kell egy nagyon jó középpályás ezek közül:(kaká, diego, fabregas, ribery,gerard,lampard, ballack)
Ez az! Rendezzünk gyűjtést, adjuk el a stadiont, s jöjjön az összes! Már bocsi, de ezt komolyan gondoltad? :roll:
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:29:05

barcatom írta:Hát most tényleg nehéz követni a helyzetet!! De leszeretném irni hogy Benzemanak örülnék alegjobban , utána Huntelarnak, majd Villanak, de ha az sül ki hogy Ibrahimovic úgy se járunk rosszul szerintem. De ezt megcserélik akkor még mindig kell egy nagyon jó középpályás ezek közül:(kaká, diego, fabregas, ribery,gerard,lampard, ballack) és nálam kb ez a sorrend is! Azt nem értem leginkább hogy a Milannak pénzügyi gondjai vannak 1, 2 kaká messit favorizálja ez köztudott, 3 a milán jövöre nem indul bl-be, 4 mikor ha nem most kell lecsapni kakára, Gondoljatok bele mekkora zsuga lenne megint Messi Kaká, Bojan, + csatár, Dani Alves, Iniesta, Hleb stb!!
én téged nemértelek kakáról és diegorol meg gerrardról szó sem volt benzemáról meg sztem a vezetőség is lemondott... :?
depth
Capitá del Barça

2008.05.30. 16:27:57

maxilopez írta:hát inniesta vaggy xavi de ugyan az lessz mint idén messi cipeli majd a hátán a csapatot bojan több gólt fog rugni messi meg rúgja a maga 15 körüli hóljait henry meg kiváncsi leszek mert idény végére megmutatta milyen az henry de mégegy csatár elfér ronnie ha nemegy a citybe itt kell talpraállnia mert nemhiszem h abba akarná hagyni márpedig másnak nem kell van elég közép pályás még gonzalez talán de nem muszálj

OFF:
Helyesírás. Írásjeleket használj. Tagold a mondanivalód, h jobban megérthessük egymást.

ON:
Ha Ibrahimovic idejön, akkor már megint nem lesz az igazi. Szerintem egy középcsatárral fogunk játszani, és akkor Henry kimarad? Neki a kezdőben a helye, ha stabil kezdő lesz a köv. szezonban akkor szvsz esélye van a gólkirályi címre. A sokat emlegetett Güiza viszont 15millióért kellene cserecsatárnak.
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.30. 16:26:07

Hát most tényleg nehéz követni a helyzetet!! De leszeretném irni hogy Benzemanak örülnék alegjobban , utána Huntelarnak, majd Villanak, de ha az sül ki hogy Ibrahimovic úgy se járunk rosszul szerintem. De ezt megcserélik akkor még mindig kell egy nagyon jó középpályás ezek közül:(kaká, diego, fabregas, ribery,gerard,lampard, ballack) és nálam kb ez a sorrend is! Azt nem értem leginkább hogy a Milannak pénzügyi gondjai vannak 1, 2 kaká messit favorizálja ez köztudott, 3 a milán jövöre nem indul bl-be, 4 mikor ha nem most kell lecsapni kakára, Gondoljatok bele mekkora zsuga lenne megint Messi Kaká, Bojan, + csatár, Dani Alves, Iniesta, Hleb stb!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.30. 16:25:24

Ettől féltem. Meg kell(ett volna) adni a Valenciának amit kér szinte egyből, mert Silva még 25 milláért is baráti áron van. Nagyon félek tőle, hogy majd jön egy Malouda vagy hozzá hasonló játékos :?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.05.30. 16:22:36

Naggyon jó,most már Silva sem lessz a miénk!Bravó vezetőség!Rongyos 25 milliót mért nem lehet áldozni egy ilyen kiváló játékosra! :wink: Szörnyű!Az EB után meg majd felmegy az ára 10 millióval!Na azt már tényleg nem fizetjük ki!
.
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:18:09

hát inniesta vaggy xavi de ugyan az lessz mint idén messi cipeli majd a hátán a csapatot bojan több gólt fog rugni messi meg rúgja a maga 15 körüli hóljait henry meg kiváncsi leszek mert idény végére megmutatta milyen az henry de mégegy csatár elfér ronnie ha nemegy a citybe itt kell talpraállnia mert nemhiszem h abba akarná hagyni márpedig másnak nem kell van elég közép pályás még gonzalez talán de nem muszálj
merx
Capitá del Barça

2008.05.30. 16:16:48

barcatom írta:Carvahlo mitöl lenne már vicc?? annál a [auto_cenzúra] pepénél sokkal többet ér
nálam carvalho benne van a top10 """""""unszimpatikus""""""" focisták között
nagyon rühellem, főleg a cfc-barca párharcok során jött ez elő bennem, bár kétségtelenül jó játékos
Kép
robag
Jugador d'estrella

2008.05.30. 16:16:36

Fernando írta:
robag írta:Eladunk egy mentálisan gyenge játékost ( Roni ) hogy aztán vegyünk egy másikat ( Adriano ) !?
Na, ezt azért már neee...
Eto'o méltó utódja csakis Zlatan lehet, Huntelaar csak egy Pippo féle lesipuskás, egy cselt sem tud megcsinálni, jó pár meccsen láttam idén játszani.
Dos Santos-t eladni óriási hiba!!!!
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ugrik a 4-3-3.
Figyelmetlen vagy már neharagudj, de több téren is. Senki sem akarja megvenni Adriano-t, az Inter akarja belevonni az üzletbe mi nem. Huntelaar Pippo féle lesipuskás lenne? Azt kétlem. Remekül cselez. Remekül lő messziről, minden szögből. Nagyonis, hogy technikás. Most linkelhetnék videókat de fölösleges.
Bocs, csak most kerültem gépközelbe:

Szóval: Csak arra reagáltam hogy Adriano-t sokan látnák szívesen Barca-mezben. Én nem, a fent említett okok miatt. ( pár év alkoholizmus, stb..- ja és dél-amerikában érdekes módon mindenkinek jobban megy, Riquelme és Veron pl , otthon Roni is feltámadna, csak itt lehet hülyének nézni a szurkolókat, ott ezért csúnya verés jár :lol: )
Nem véletlenül írtam hogy láttam számtalan Ajax meccset idén, nem láttam tőle egyéni akciókat, érkezik, lő vagy fejel 5-10-15 méterről és gól )
Kell ilyen csatár is, csak én nem szeretem őket. Ennyi. Ehhez is kell tehetség, nem becsülöm én ezt le. Az hogy a pályafutásából össze lehet linkelni 3 percet, az nem érdekel. Több száz percet láttam idén játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára robag 2008.05.30. 16:19:29-kor.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Lezárt