Titinho írta:Gratulálok a vezetőségnek...Silvának lőttek ezzel a lépéssel az már tuti!
EB után kb 30-35 millióért fogják adni, annyit meg nem fogunk adni érte, ha 25 milliót nem voltunk hajlandóak kifizetni!
Mondtam én...elszúrtuk Garay-t, megvehettük volna 14 millióért. Helyette most itt van ez az uruguayi kis töpszli 20-ért! Nembaaaj...megéri...ez az!
Itt lett volna/van Silva 25 millióért, helyette majd jön egy Malouda 20-ért!!! Így kell tényleg...
Figyeljétek meg, hogy tényleg nem lesz meg még Alvés sem, amit már 3-4 napja fújok, hogy őt is el fogják kúrni!!! Helyette meg majd jön egy Diogo...
Gratulálok mégegyszer Txiki a sóherségedhez!!!!!

Könyörgöm nem veszitek észre, hogy minden csapat föl akarja strófolni az árat, ha velünk tárgyal. Ez azért van tudják hogy nálunk baj van, átalakítás kell, sok új játékos kell. De ezért még még nem lehet belemenni mindenbe. Ha az elején azt mondjuk Alvesre, hogy 30 akkor is itt tartanánk. Minden klub megpróbálja kihozni a maximumot ezért irrálisan felnyomja a játékosok árát. Így működik ez. Ez az alkudozás. Mi mondunk valamit, ők többet amíg csak azt látják, hogy hajlandóak vagyunk emelni az áron, és akkor majd a végső ajánlat fölött 2M- al megegyezünk. Nem kell itt aggodni, erre lehetett is számítani. Nem könnyű nekünk az igazolás, az előbbiek miatt is, és azért, mert mindenki azt gondolja hogyha "gazdagék" bejelentkeznek akkor tejeljenek rendesen. Egyébként meg ráérünk, és annyi előnyünk azért van hogy mi vagyunk a Barcelona, ahol majdnem minden játékos akar egyszer játszani, és ha most valaki ideigazol, akkor az könnyen kezdőben is ragadhat a következő évekre. Szóval a kiszemeltjeink kitartanak majd mellettünk, mivel pl egy reálba csak a padra jöhetnek, mert ott azt hiszik hogy minde rendben a csapattal.(nem mellesleg szerintem a margit egy rakás...). Ezen a Garay gyereken meg nem tudom mit kell ennyit stresszelni, tehetséges de azért Txikiék biztos tudják miért nem kellett, hisz nem igazolunk soha olyan rosszul, ezt ne mondjátok. Annak idején is meglátták a lehetőséget Eto'oban, roniban, és Messivel is rögtön aláirattak egy durva kivásárlási árat. És most ne gyertek nekem a Fabregas, Riquelme dologgal, mert minden nem jöhet be senkinek, az előbbiek viszont bőven kompenzálták a hibákat.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!