Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is felesleges lenne!Eszter21 írta:Én meg csak LEÍRTAM, hogy szetintem nem kell!Rapika írta:Szándékosan fogalmaztem úgy ahogy!Eszter21 írta: NEM KELL!!
KÉRDEZTEM,nem pedig azt mondtam,hogy márpedig lesz és kész...
Én meg csak LEÍRTAM, hogy szetintem nem kell!Rapika írta:Szándékosan fogalmaztem úgy ahogy!Eszter21 írta:NEM KELL!!LG írta: Pedig sztem jo otlet, az Oftopicba. Es lehetne más csapatbol is...
KÉRDEZTEM,nem pedig azt mondtam,hogy márpedig lesz és kész...
Szándékosan fogalmaztem úgy ahogy!Eszter21 írta:NEM KELL!!LG írta:Pedig sztem jo otlet, az Oftopicba. Es lehetne más csapatbol is...Zsolti írta:Rapika!Miért akarsz te minden áron topicot nyitni?
Pedig sztem jo otlet, az Oftopicba. Es lehetne más csapatbol is...Zsolti írta:Rapika!Miért akarsz te minden áron topicot nyitni?Charlie írta:Na csönd!Rapika írta:Mindegyik nagyon tetszik!
Estleg lehetne egy olyan topic,hogy "Karikatúrák"!
Nem?
C.
Öcsém neked már zsír!Szakacs írta:s nekem van ilyen mezem is
Remélem vetted amit írtam lejjebb.LG írta:Mi az, h gyávaság?Rapika írta:lg leállhatnál már,igazán!
Mindenkinek beszólogatsz!
Eleve szánalmasak a beszólogatók,főleg úgy,hogy neten szólogatnak be...
Ez gyávaság!
Én se anyázlak,pedig már megérdemelnéd...S amugy meg nem anyáztam, csak vicceltem.