MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Director del Fútbol
Hát ez tényleg nagyon csúnya volt. Eléggé fent volt a vérnyomásom a meccs alatt, köszönhetően a srácok "káprázatos" teljesítményének. Amit a múltkor írtam, sajnos igaz: meccsről meccsre gyengébben játszik a válogatott. Gyorsan felejtsük el ezt a produkciót.
Kiakar de nem fogMaxi írta:Pfúúú!Ekkora nagy mázlink még nem volt soha!És ez a csapat akar kijutni?

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Hát ez szánalmas volt... 

- hölör
- Jugador del Barça
most megint jöhet a bizakodás, hogy még van esélyünk, aztán a következő meccsen még máltát is megverjük, majd jönnek a svéd, bolgár, horvát meccs és 3 bukta. 
és kiderül, hogy sajnos nincs

és kiderül, hogy sajnos nincs
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Ekkora nagyon nagy mázlit izland ellen.Gudjohnsen kapufa.......
Harmadik, ugyhogy ha PL-t is belexámítjuk akkor 4. asszem.
-
- Jugador d'estrella
Igen, igazad van, tényleg harmadosztályu. Csak az a baj, h Angliában van a Premier League, és utána az első, második,harmadik,stb. osztály. Szóval nem tudom, most akkor melyikben van a Chesterfield.antiimperialista írta:Végig elsőszámú kapusa volt a Chesterfieldnek, állítólag nagyon szerették, és szeretnék, ha maradna.mucs1 írta:Illetve kölcsönadva a negyedosztályu Chesterfieldnek.de ott is csere, ha minden igaz.Maxi írta:jaja!Tottenhamben!
Ha jól tudom, a Chesterfield harmadosztályú.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Director del Fútbol
Végig elsőszámú kapusa volt a Chesterfieldnek, állítólag nagyon szerették, és szeretnék, ha maradna.mucs1 írta:Illetve kölcsönadva a negyedosztályu Chesterfieldnek.de ott is csere, ha minden igaz.Maxi írta:jaja!Tottenhamben!
Ha jól tudom, a Chesterfield harmadosztályú.
Ez 1. félido szánalmas volt, aztán visszavettek a franciák.
Izlandol is kikapunk!

-
- Jugador d'estrella
Illetve kölcsönadva a negyedosztályu Chesterfieldnek.de ott is csere, ha minden igaz.Maxi írta:jaja!Tottenhamben!
-
- Jugador d'estrella
az nso.hu forumán azt beszélik, ő a legujabb Várszegi-Lothar eladandó termék, azért játszott. Nem mintha rosszul védett volna, de a többi cserének köszönhetően a középpálya jobban meg volt szűrve, igy nem (nagyon) volt olyan nehéz dolga, mint a Királynak. Na meg Takács miatt is biztosabb volt a védelem.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Bodnár-t én rühellem! Hát annak az embernek egy értelems beadása sincs? Tegnap is 35ről majd ő rátűzi a szabit, háát a megye3-ba jobb kisérletek vannak!
Tegnap nem láttam a második félidőt és asszem lecserélték Királyt, nem? Ki állt be?
Tegnap nem láttam a második félidőt és asszem lecserélték Királyt, nem? Ki állt be?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Jugador d'estrella
Kösz, de már tegnap este a meccs után megbeszéltem vele, azt mondta, igazam van és változtat,de ne haragudj, ennél többet nem mondhatok, majd kiderül minden a szombati Izland elleni kezdőcsapatból.Enrique21 írta:Mucs1!
Ezt a hozzászolást elkéne küldened a Matthausnak is...
Egyet értek veled!
fradiba...