Seria A / Coppa Italia
-
- Entrenador del Barça
Most megint jó az iksz,azt hittem kikapnak...de soha,
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Na az inter hozta szokásos formáját megint xeltek. Sztem ott az edzovel lehet a baj mivel nekik van az egyik legjobb játékosállományuk a seri a-ban es egyszeruen nem tudnak nyerni.
Forza Barca!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hát nem si tudom.Jó is + nem is lenne jó iet látni.Badi írta:2 évvel ezelőtti odavágón szerzett saviola gól...
utáni "öröm":)

De...a Milan fog nyerniBarcaforever írta:A Milan az idén nagyon bamba.Biztos nem nyerik + a bajnoságot.SzerintLG írta:A végén isLG írta:
![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem kikap a milán is...sztem még nincs lefutva a bajnokság.em

- Barcaforever
- Director del Fútbol
A Milan az idén nagyon bamba.Biztos nem nyerik + a bajnoságot.SzerintLG írta:A végén isLG írta:Boixos írta:megint ég a huventus.
![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem kikap a milán is...sztem még nincs lefutva a bajnokság.

A végén isLG írta:Boixos írta:megint ég a huventus.
![]()
![]()

Remélem kikap a milán is...sztem még nincs lefutva a bajnokság.

Boixos írta:megint ég a huventus.

Es MARTINS lotte a golt! 

Sztem margit csak 1 van, nincs még 1 oan undoríto reklámcsapat. Oket a cselszki koveti. A Juvét télleg naon segítik a bírok, és az a botrány amiért elakarták a trofeáikat venni 

-
- Llegenda del Barça
azért bátorkodtam lemargitozni a juvét, mert őket kb. úgy kezelik a serie aban, mint a margitot a ligában. hasonló módon kivételeznek velük, a vitás szitukban általában az ő javukra döntenek és az átlagosnál többször kapnak bírói segítséget. de csak ezért. egyébként valóban nem olyan kirakatcsapat, mint a reál.
ezt most nem vitaindítónak szántam, a "miért nyomják a bírók a juvét" című témát már régebben lerendeztük
ezt most nem vitaindítónak szántam, a "miért nyomják a bírók a juvét" című témát már régebben lerendeztük

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Szted a Juventus az olaszbajnokság reálja? miért? biztos vagyok benne, hogy nem a nagy nevek miatt! Nekünk van Del Piero Trez, Buffon, Zambrotta, Nedved! Milánt sokkal nagyobb nevek alkotják! Az intert is!Boixos írta:ne monnyál ilyet magadra! mér lennél bolond? egyébként is frankón hasonló a bugi, csak ott az "ottani" margit vezet
Hmmm, tudom, hogy hülyeségeket figyelek meg, de vicces, hogy az olasz bajnokságban és a spanyolban szinte egy az egyben ugyanúgy áll a 3 első csapat...
Milan ugyanúgy üldözi a Juvet, mint minket a "tudjátok kik", és szinte ugyanakkora távolságról nézi őket az Inter, mint minket a Valencia...
Tudom, bolond vok...

Milan ugyanúgy üldözi a Juvet, mint minket a "tudjátok kik", és szinte ugyanakkora távolságról nézi őket az Inter, mint minket a Valencia...
Tudom, bolond vok...

-
- Llegenda del Barça
kezdem a juvéval: juve-samp 0-1 Gólsz: diana!!!
de a többit hadd ne írjam már le, sej! ti nyertetek 1-0ra a milán 4-1re, a fio megégett otthon bozsinovostúl 1-2re, udinese-chievo 3-0, siena-cagliari 2-2, livorno-reggina 1-1 asszem, lazio-brescia 0-0.
de a többit hadd ne írjam már le, sej! ti nyertetek 1-0ra a milán 4-1re, a fio megégett otthon bozsinovostúl 1-2re, udinese-chievo 3-0, siena-cagliari 2-2, livorno-reggina 1-1 asszem, lazio-brescia 0-0.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hat szoval az iden a Juve megnyeri a bajnkosagot,de kivancsi vok hogy mit fognak csinalni az RM-ellen,me ha nyernek a madridiak otthon,akkor otthon a juvenak mi lesz a hires bekkelos jatekabol
Tiziano Crudeli fan 

BoixosBoixos írta:kiváncsi vok, mit fog művelni a bíró, h a juve ki tudjon egyenlíteni. 82.perc és 1-0ra égnek otthon.

Azért ez még ninsc lefutva

Bocs! Elírtam...Boixos írta:bobu? jó h nem bubo. bobo. azt hittem 1et legalább köszön a palermo.