Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az olyan oldalak tele vannak vírussal,na de ennek F-SECURE 2006 segítenie kell.Kluivertinho írta:NAGYON KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK RAJTAM!!!
Felmentem 2 napja a serials oldalára, rákerestem egy kódra és egyszerűen csontra kifagyott a gépem...Újraindítottam, erre bejött egy spysheriff nevű kémprogram elhárító progi és talált 125trójait
Nos mivel ez nem vírus így a Panda Antivírusom nem talált semmit de még a féregirtó progim sem...De a gépem egyre lassul...Ez a spysheriff ki tudná irtani ezeket a kémprogikat vagy miket, de ahoz meg kéne vennem. 30 dollár...KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!!VMI OLYAN PROGI KÉNE AMI KIIRTJA EZEKET A PROGIKAT
Miért, akkor most vett egy másikat is? Ennyi pénze van...?Rivaldinho írta:gondolom másik gépről!taylor200 írta:Ha nem reagál semmire hogyan fórumozol?krissz88 írta:Könyörgöm valaki segítsen!!Most vettem meg az új gépemet! Azt mondták hogy rá van telepítve az op. rendszer! Hozzákötöttem a képernyőt és egyszerűen nem működik!! Azt írja ki mikor bekapcsolom a képernyőt hogy power saving mode és utána nem reagál semmire!
Könyörgöm segítsetek!!!!!!!!
![]()
gondolom másik gépről!taylor200 írta:Ha nem reagál semmire hogyan fórumozol?krissz88 írta:Könyörgöm valaki segítsen!!Most vettem meg az új gépemet! Azt mondták hogy rá van telepítve az op. rendszer! Hozzákötöttem a képernyőt és egyszerűen nem működik!! Azt írja ki mikor bekapcsolom a képernyőt hogy power saving mode és utána nem reagál semmire!
![]()
Ha nem reagál semmire hogyan fórumozol?krissz88 írta:Könyörgöm valaki segítsen!!Most vettem meg az új gépemet! Azt mondták hogy rá van telepítve az op. rendszer! Hozzákötöttem a képernyőt és egyszerűen nem működik!! Azt írja ki mikor bekapcsolom a képernyőt hogy power saving mode és utána nem reagál semmire!
![]()
Ha egyszerűbb progi akkor általában elég ha uninstallálod és felrakod újra, viszont a többi beírja magát a géped registryjébe, és tudja hogy már fennt volt 30 napig, ezért nem hajlandó futni.barcafan írta:üdv, ha töltök pl a letoltes.prim.hu-ról egy progit ami 30napig jó akkor mit csináljak, h utána is tudjam használni![]()
Köszi
Valami hibaelhárításos baromságot, de mostmár jó de azért kösziA. Gábor írta:Mit ír ki???Fernando írta:Nekem az MSN Messengeremmel van baj! Nem tudok belépni és halvány hupikék f*om nincs hogy miért!?
5let?