Max vizilabdában!huevos írta:szerintem nem lett volna para ha a brazilokkal kerülnek is össze, lenyomnák őket az olaszok
lippi nagy mester, jók az olaszok nagyon!

Max vizilabdában!huevos írta:szerintem nem lett volna para ha a brazilokkal kerülnek is össze, lenyomnák őket az olaszok
lippi nagy mester, jók az olaszok nagyon!
Így van! Nem kötelező, mindenki olyannal játszik, amilyennel akar. Legalábbis én eddig ezt vettem észre.Drigo írta:Valóban!sub_bass írta:DE! A BL-meccseken kötelező adidas BL-labdával játszani, tehát valszínűleg elő fog kerülni meccsen is
Maximum ott ahol Adidas a szponzor de direkt megnéztem hogy mi itthon nike labdával nyomtuk és ha jól emlékszem a Chelsea otthon umbroval kapott ki tőlünk...
Valóban!sub_bass írta:DE! A BL-meccseken kötelező adidas BL-labdával játszani, tehát valszínűleg elő fog kerülni meccsen is
DE! A BL-meccseken kötelező adidas BL-labdával játszani, tehát valszínűleg elő fog kerülni meccsen isDrigo írta:Hogy a labda az milyen volt azt nem tomlionelmessi19 írta:most jutott eszembe valami karaly
beszéltünk nemrég róla hogy milyen jó a teamgeist labda
nahát nemtom megfigyeltétek-e, de a bl döntőben is ilyen panelszerkezetű, csak más festésű labda volt.
namármost, ha jól tudom akkor a bajnok elviheti, és a jövő évben használhatja a döntő labdakészletét![]()
![]()
szóval jövő szezonban jó kis labdákat rugdosnak majd a kedvenceink a Camp Nouban![]()
javítsatok ki ha nem jól tudom![]()
Az igaz hogy a győztes hazaviheti!
DE!
Biztos hogy meccsen nem fog előkerülni, mivelhogy ADIDAS és ugyebár a csapatnak a NIKE a mezszponzora ezért játszunk nike labdákkal is mellesleg az új T90-es labda nagyon jól néz ki!
Igen,használhatnánk de nem fogjuk mert ha megnézitek a mezbemutatós képeket Valdés barátunk kezében ott az új NIKE labdánk.lionelmessi19 írta:most jutott eszembe valami karaly
nahát nemtom megfigyeltétek-e, de a bl döntőben is ilyen panelszerkezetű, csak más festésű labda volt.
namármost, ha jól tudom akkor a bajnok elviheti, és a jövő évben használhatja a döntő labdakészletét![]()
![]()
szóval jövő szezonban jó kis labdákat rugdosnak majd a kedvenceink a Camp Nouban![]()
javítsatok ki ha nem jól tudom
Hogy a labda az milyen volt azt nem tomlionelmessi19 írta:most jutott eszembe valami karaly
![]()
javítsatok ki ha nem jól tudom
igen, mert bizony az említett játékosok szebben játszák a focit. cafú jó playa, de már öreg és cicinho jól tolja, G. Silva és Juninho meg sztem sokkal jobb mint emerson és Ze Roberto!!! A Ronaldo-Robinho cserét meg nem is kommentálom...lionelmessi19 írta:bizony én is ilyen kezdővel állnék neki, és asszem meglepően szép játékot látnánk az eddigigekhez képest.Subinho írta:ezt nem értem. az ilyen tét nélküli meccseken a B csapat szokott játszani. OK, hogy játszik 1-2 sztár, mert nincsenek formában, hagy szokják, de talán lehetőséget kéne adni cicinhonak, hagy pihenjen kicsit cafú, gilberto silvának, mert emerson is pihizhet kicsit, juninhonak mindenképp játszania kéne ze roberto helyén, mivel egyik sem igazi vkp. tudnák egymást váltani és robinhonak is!!!Tibi1982 írta:F csoport, 3. forduló: Japán-Brazília, Dortmund 21 ó, v: Eric Poulat (francia)
A várható kezdőcsapatok:
Japán: Kavagucsi Josikacu - Kadzsi Akira, Nakazava Judzsi, Cubij Kejszuke, Alex - Ogaszavara Micuo, Nakata Hidetosi, Inamoto Junicsi, Nakamura Sunszuke - Takahara Naohiro, Janagiszava Acusi.
Brazília: Dida - Cafu, Lucio, Juan, Roberto Carlos - Emerson, Ze Roberto, Kaka, Ronaldinho - Ronaldo, Adriano.
(forrás: MTI)
én így állnék ki este:
Dida - Cicinho, Lucio, Cris, Roberto Carlos - Gilberto Silva, Juninho, Kaka, Ronaldinho - Robinho, Adriano
sztem még jobb csapat lenne!!!
hát, igen! ez kicsit hasonlított a '86-os magyar csapatra! csoportelsőként nagy tervekkel indultunk neki a VB-nek, biztos volt a továbbjutás. aztán 2 csúfos vereség és csak 1 gyenge győzelem... 2-9 gólarány...Ronaldinho 17 írta:Szerbek 1!!! gólt kaptak az egész selejtező alatt(kb 8-10 meccs)most meg 10-et 3 meccs alatt![]()
bizony én is ilyen kezdővel állnék neki, és asszem meglepően szép játékot látnánk az eddigigekhez képest.Subinho írta:ezt nem értem. az ilyen tét nélküli meccseken a B csapat szokott játszani. OK, hogy játszik 1-2 sztár, mert nincsenek formában, hagy szokják, de talán lehetőséget kéne adni cicinhonak, hagy pihenjen kicsit cafú, gilberto silvának, mert emerson is pihizhet kicsit, juninhonak mindenképp játszania kéne ze roberto helyén, mivel egyik sem igazi vkp. tudnák egymást váltani és robinhonak is!!!Tibi1982 írta:F csoport, 3. forduló: Japán-Brazília, Dortmund 21 ó, v: Eric Poulat (francia)
A várható kezdőcsapatok:
Japán: Kavagucsi Josikacu - Kadzsi Akira, Nakazava Judzsi, Cubij Kejszuke, Alex - Ogaszavara Micuo, Nakata Hidetosi, Inamoto Junicsi, Nakamura Sunszuke - Takahara Naohiro, Janagiszava Acusi.
Brazília: Dida - Cafu, Lucio, Juan, Roberto Carlos - Emerson, Ze Roberto, Kaka, Ronaldinho - Ronaldo, Adriano.
(forrás: MTI)
én így állnék ki este:
Dida - Cicinho, Lucio, Cris, Roberto Carlos - Gilberto Silva, Juninho, Kaka, Ronaldinho - Robinho, Adriano
sztem még jobb csapat lenne!!!