Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem te még nem nagyon láttad játszani Diogot....Zozzy 5 írta:Jó, biztos nagy ember de ezt inkább ne itt bizonygassa majd. OFF vége...Zsolti írta:Szakadj már le légyszives Diogóról,hogy alibi ember,mert ku**vára nem az!Zozzy 5 írta:Hát, ha nyáron rendesen bevásárolnak akkor én se fogok egy szót se szólni. Viszont ha ilyen alibiemberekkel, mint pl Diogokkal szándékozzák betölteni a hiányposztokat mert ők olcsóbbak akkor nagyon mérges leszek. De hagyjuk ezt, ne OFFoljunk
Jó, biztos nagy ember de ezt inkább ne itt bizonygassa majd. OFF vége...Zsolti írta:Szakadj már le légyszives Diogóról,hogy alibi ember,mert ku**vára nem az!Zozzy 5 írta:Hát, ha nyáron rendesen bevásárolnak akkor én se fogok egy szót se szólni. Viszont ha ilyen alibiemberekkel, mint pl Diogokkal szándékozzák betölteni a hiányposztokat mert ők olcsóbbak akkor nagyon mérges leszek. De hagyjuk ezt, ne OFFoljunk
De (sztem) nem teljes mértékben Barca szintlionelmessi19 írta:szerintem nem rossz védő Diogo, nem tudom mért van mindenki elidegenülve az ötlettől... nekem is van jobb jelöltem, de Diogo sem rossz!
Szakadj már le légyszives Diogóról,hogy alibi ember,mert ku**vára nem az!Zozzy 5 írta:Hát, ha nyáron rendesen bevásárolnak akkor én se fogok egy szót se szólni. Viszont ha ilyen alibiemberekkel, mint pl Diogokkal szándékozzák betölteni a hiányposztokat mert ők olcsóbbak akkor nagyon mérges leszek. De hagyjuk ezt, ne OFFoljunk
Ez az a része, ami nem csak duma. Ők ilyenek, nem szórják a pénzt.lionelmessi19 írta: A nagy tartozással, meg azzal, h ők nem csak egy sima elnökség, hanem pénzügyi és jogász szakemberek, és ilyen a stílusuk.
Bla, Bla, Bla...lionelmessi19 írta:A nagy tartozással, meg azzal, h ők nem csak egy sima elnökség, hanem pénzügyi és jogász szakemberek, és ilyen a stílusuk.Zozzy 5 írta:Nem értem, hogy miért nem...Annyira szivesen elbeszélgetnék a vezetőséggel többek között ebben az ügyben is, de ha már ott vagyok akkor megkérdezném, mivel magyarázzák pl a spórolást![]()
A nagy tartozással, meg azzal, h ők nem csak egy sima elnökség, hanem pénzügyi és jogász szakemberek, és ilyen a stílusuk.Zozzy 5 írta:Nem értem, hogy miért nem...Annyira szivesen elbeszélgetnék a vezetőséggel többek között ebben az ügyben is, de ha már ott vagyok akkor megkérdezném, mivel magyarázzák pl a spórolást![]()
Ezt szeretném én is! Van még jópár év benne,reméljük hozzá méltó nagycsapatba kerül majd,ha már itt nem kellLos Banditos írta:Megértem a srácot teljes mértékben.Gondolom besokalt amikor már a Getafe ellen sem kezdhetett.![]()
Remélem azért valami jó csapatot talál magának.![]()
Ajánlatot fog kapni szntem! Csak nem fogja elfogadni,de ezt már előre lehet tudni,egyértelmű sajnos a vezetőség akarata...Game90 írta:Remélem azért fog kapni valami ajánlatot, egy ilyen játékost nem szabadna csak így elengedniHa nem hosszabbítunk vele, akkor egy másik csapat nagyon jól fog vele járni.