Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
abreu írta:Pláne h ma ünneplik a bajnoki címet is. A közönség azért örülne egy győzelemnekcurrahee írta:tény és való h már megnyertük a bajnokságot, de könyörgöm ne rontsuk már el így a szezon utolsó meccseit még ha nincs is tétje!! na meg a statisztikát...
bajnokhoz méltóan kéne játszani is nem így.... főleg otthon nem kikapni!!
bsszus akkor is idegesít ez.
Én nem az alapembereket akarnám... Hanem azt hogy akarjanak egy kicsit... Hol a MOTIVÁCIÓ?? Csak ennyi kell.. és ha legalább akarunk, de kikapunk aze se olyan nagy baj. Bár azért a szezon végét se kéne ellazsálni... hát a B csapat is Barcelona... valamit csak kéne tudniuk.Cooltiszo írta:Ne sírjatok már!
Tegye fel a kezét, aki örülne ha most lesérülne Messi, Xavi, Piqué vagy akárki a kezdőből és kihagyná a bl döntőt!
Nem játszunk jól, kész, de BAJNOKOK VAGYUNK!!! Majd az utolsó fordulóban fel lehet küldeni egy erős kezdőt, most nem szabad kockáztatni. Számunkra ez nem tétmeccs!
Engem igazából az zavar, hogy Hlebnél és Guddynál jobban tolná Thiago vagy valamelyik kreatív középpályás a B-ből. Bojan is nagyon gyenge...
Pláne h ma ünneplik a bajnoki címet is. A közönség azért örülne egy győzelemnekcurrahee írta:tény és való h már megnyertük a bajnokságot, de könyörgöm ne rontsuk már el így a szezon utolsó meccseit még ha nincs is tétje!! na meg a statisztikát...
bajnokhoz méltóan kéne játszani is nem így.... főleg otthon nem kikapni!!
bsszus akkor is idegesít ez.
http://www.streamingx1.net/View-Channel/198-GolTV/nemmindegy19 írta:Légyszi Linket mert a megszokott szaggat, mint az állat, és a Kábeltv elvette a Sport1-et
Nem is azért írtam hogy ő lenne a hibás mert egyértelműen nem, ezt a középpályának címeztemszajko írta:Elsőnek azok érjenek hozzá rendesen, akik kiszolgálnák őt.matyi25 írta:Lenne egy kérdésem... Etoo hozzáért e már ma a labdához? Vagy csak a bemelegítés folyamán....![]()
szerk Haahhha hozzáért![]()
Elsőnek azok érjenek hozzá rendesen, akik kiszolgálnák őt.matyi25 írta:Lenne egy kérdésem... Etoo hozzáért e már ma a labdához? Vagy csak a bemelegítés folyamán....![]()
szerk Haahhha hozzáért![]()
Önfeledten,Boldogan.Ilúvatar írta:danko94 írta:Kiváncsi leszek, hogy vereség után hogy fognak a srácok ünepelni...![]()
![]()
érdekes megközelítéstényleg én is kiváncsi leszek
Hu,de informalt vagy.Jo lenne elolvasni egy-egy cikket......Ma kapjuk meg a trofeat es nem ebben a mezben jatszunk.nemmindegy19 írta:Két kérdésem lenne!
Az első, hogy mikor adják át a bajnoki trófeát, és hogy a BL döntőben is ebben a mezben játszunk?