Barça Igazolások 2008-09
- danko94
- Entrenador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=182452&
Asszem itt egy újabb jelölt bár lehet h kacsa!!!
De inkább Ibra mint ő....
Asszem itt egy újabb jelölt bár lehet h kacsa!!!
De inkább Ibra mint ő....
- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
ha etoo megy én mindenképp zlatannak örülnék jobban mint adrianonak...amiket fel lettek tüntetvel erényként a brazilnál az megvan zlatannál is, sőt...adriánó valószínűleg 'bulisabb', kicsapongóbb is...sztem zlatan nagyon jó vétel lenne, de persze vannak más alternatívák is...én egyébként nem adnám el etoot, hiába nagy a szája, a teljesítményére nem lehet panasz, és mindig alázattal játszik a pályán, hajt..a nagy száját meg be lehetne tapasztani, szerintem ki kellene próbálni hogy az új edző és a megújult keret milyen hatással lenne rá...továbbá az is érdekes, hogy nyilván ha samu megy pótolni fogják egy hasonló kaliberű játékossal, kérdés, hogy az egy csatáros rendszer működni fog e jövőre is henry és bojan + az új fiú mellett, nehogy bojan vagy henry megelégelje...I am Legend írta:Én nem örülnék Zlatannak, sokkal jobban örülnék Adrianonak. Ibrahimovicot utálom, mellesleg nagyon nagy képűnek tartom. Adriano játékát sokkal jobban szeretem. Egyrészt erős fizikumú, technikás, gyors, és fejelni is jól tud, a lővésiet nem is mondom. Másrészt Henry és Xavi mellett jó lenne a szabadrúgásoknál is. Én örülnék neki, a Sao Pauloban visszanyerte a formáját, és szerintem nagyon menne neki egy ilyen jó csapatban mint a Barca.
Csak annyi hogy a madridnakis kell akik 30 milkát adtak ki a pepé ért aki egy névtelen gyengeképeségü játékos és ha nekik vki kell azért elképeztősokpénztad monyuk aztismonta h megy a chelseaba h ha drogba elmegy és murinho vinné drogbat szal az nehéz kör lesz
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
I am Legend írta:Én nem örülnék Zlatannak, sokkal jobban örülnék Adrianonak. Ibrahimovicot utálom, mellesleg nagyon nagy képűnek tartom. Adriano játékát sokkal jobban szeretem. Egyrészt erős fizikumú, technikás, gyors, és fejelni is jól tud, a lővésiet nem is mondom. Másrészt Henry és Xavi mellett jó lenne a szabadrúgásoknál is. Én örülnék neki, a Sao Pauloban visszanyerte a formáját, és szerintem nagyon menne neki egy ilyen jó csapatban mint a Barca.
Ibrában ez mind megvan, amit te felsoroltál...

Huntelaar ára 15 milliónem értem mi a probléma?
Ezt mikor álmodtad?

Ő is 25 éves már, Ibra meg 26 vagy 27...Olyat kell igazolni, aki az Henry utáni időkben is megfelelő lesz, Bojannal együtt.Tehát Huntelaar.

Huntelaar ára 15 milliómaxilopez írta:szerintem olyanokért fölösleges harcolni aki a madridnak is kell huntellar drága és a madrid ugyis annyit ajánl majd érte hogy más majd nem licitál ha mindenképp valakit akkor olyat akit más nemakar vagner love most válogatott egész jó alfonso alves vagy elano de elég érdekes a barcelona vezetőségének a felfogása fernando torresnek az volt az álma hogy nálunk focizzon de nekünk nemkellet és most a poolba fossa a gólokat megdöntötte van nisterooy debütló rekordját-.-"

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Torresnek az volt az álma hogy itt játszon...
Atleticos volt!!! Utálnak minket mint a x'rt talán csak a Reált utálják jobban!

Atleticos volt!!! Utálnak minket mint a x'rt talán csak a Reált utálják jobban!
Sammy-t nem tudja senki sem helyettesíteni, de egyedül Ibrahimovic az, aki még tudná pótolni.
1. Eto'o
2. Ibrahimovic
3. Huntelaar
1. Eto'o
2. Ibrahimovic
3. Huntelaar
H a t t r i c k
szerintem olyanokért fölösleges harcolni aki a madridnak is kell huntellar drága és a madrid ugyis annyit ajánl majd érte hogy más majd nem licitál ha mindenképp valakit akkor olyat akit más nemakar vagner love most válogatott egész jó alfonso alves vagy elano de elég érdekes a barcelona vezetőségének a felfogása fernando torresnek az volt az álma hogy nálunk focizzon de nekünk nemkellet és most a poolba fossa a gólokat megdöntötte van nisterooy debütló rekordját-.-" 

- I am Legend
- Barça C
Én nem örülnék Zlatannak, sokkal jobban örülnék Adrianonak. Ibrahimovicot utálom, mellesleg nagyon nagy képűnek tartom. Adriano játékát sokkal jobban szeretem. Egyrészt erős fizikumú, technikás, gyors, és fejelni is jól tud, a lővésiet nem is mondom. Másrészt Henry és Xavi mellett jó lenne a szabadrúgásoknál is. Én örülnék neki, a Sao Pauloban visszanyerte a formáját, és szerintem nagyon menne neki egy ilyen jó csapatban mint a Barca.
-
- Entrenador del Barça
Ha már Eto'o-nak mennie kell/menni fog, akkor érdemes egyben fiatalítani is. Minek vegyük meg Zlatant, aki alig fiatalabb Eto'o-nál, amikor itt van Henry. Olyat kell igazolni, aki az Henry utáni időkben is megfelelő lesz, Bojannal együtt.
Tehát Huntelaar.
Egyébként minden attól függ, h Guardiola mit szeretne játszatni a csapattal. Ha maradunk az egy klasszikus csatárnál, akkor csak Henry cseréjének kell vki, arra meg tökéletes Adriano is. (és léteznek hasonlóan jó, de olcsó megoldások is, mint pl Carew, mégha nincs is realitása)
Szóval ha már csatárt kell váltani, sztem érdemes hosszabb távon gondolkodni

Egyébként minden attól függ, h Guardiola mit szeretne játszatni a csapattal. Ha maradunk az egy klasszikus csatárnál, akkor csak Henry cseréjének kell vki, arra meg tökéletes Adriano is. (és léteznek hasonlóan jó, de olcsó megoldások is, mint pl Carew, mégha nincs is realitása)
Szóval ha már csatárt kell váltani, sztem érdemes hosszabb távon gondolkodni

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Murinho elfelejti h milanoba nem abramovic pénzéből gazdálkodik ha kell neki lampar drogba eto'o deco akkor valakit el is kell adni mellesleg minek vdv ott van toure xavi mostmár keita gudi meg iniesta is szóvval elég erős közép pálya ez így is!
tarich
egyetértek ráadásul tegnap említettem arsenal nasrit már megszerezték ha benzema megy mértne egy angol él csapathoz aki tele van olyan játékosokkal akik franciaországból jöttek és az edző is francia de benzema nemfog elmenni szerintem!
Használd a SZERKESZT gombot!
S.
tarich
egyetértek ráadásul tegnap említettem arsenal nasrit már megszerezték ha benzema megy mértne egy angol él csapathoz aki tele van olyan játékosokkal akik franciaországból jöttek és az edző is francia de benzema nemfog elmenni szerintem!
Használd a SZERKESZT gombot!
S.
Adrianonak nem fog meghalni még egyszer az apja...ráadásul Benzema még nem sok mindent tett le az asztalra ehhez képest mennyi pénzt kérnek érte.A másik meg,hogy Benzema 1-2 esetleg 3 év után lenne olyan szinten mint Eto'o.Meg nekünk van már egy legalább olyan tehetséges BojanunkLG írta:Én összetenném 2 kezemet, ha Etoo helyére sikerülne Ibrahimovicsot megszerezni. Jobb csatárigazolás el sem tudnék képzelni.
Ha Ibra nem jönne, Adrianot semmiképp sem támogatnám....Ha formában van, nagyon m1 neki, de mivan ha megint jön neki egy 2 éves hullámvölgyNálam ő álasta magát.
Ha Ibrát nem lehet megszerezni, akkor Etoo árából jöhetne a szupertehetséges Benzema.
Hlebről meg annyit, h jó megoldásnak tartom.

És a Dinamo Zagreb mit csinál azzal a pénzzel?Meg ez a Modric ilyen jó?a mi jó játékosainkat meg fillérekért viszik elTheo írta:Megvette a Tottenham, 23 millió euroért ;Pkudu írta:Lehet rosszul emlékszem de régebben (asszem tavaly vagy év közben) mintha szó lett volna Luka Modric leigazolásáról is!
vele mi van?

Én összetenném 2 kezemet, ha Etoo helyére sikerülne Ibrahimovicsot megszerezni. Jobb csatárigazolás el sem tudnék képzelni.
Ha Ibra nem jönne, Adrianot semmiképp sem támogatnám....Ha formában van, nagyon m1 neki, de mivan ha megint jön neki egy 2 éves hullámvölgy
Nálam ő álasta magát.
Ha Ibrát nem lehet megszerezni, akkor Etoo árából jöhetne a szupertehetséges Benzema.
Ha Ibra nem jönne, Adrianot semmiképp sem támogatnám....Ha formában van, nagyon m1 neki, de mivan ha megint jön neki egy 2 éves hullámvölgy

jéézusom
én tényleg nem értem hogy miért nem lenne jó nektek eto'o helyére zlatan. ennél jobb vételt..

-
- Llegenda del Barça
jó a képvisca el barca írta:a francnak ide zlatan...vennénk meg abból a pénzből VDV-t...
nagyon nem szeretném azt a nagyképű majmot barca mezben játszani....
biztos, hogy kell nekünk ez a hisztis pali?

egyébként külső szemlélőnek Eto'o viselkedése sem szimpatikus. szerintem.
ha Samu megy, akkor nagyon kevés játékos van, akivel pótolhatnák, Zlatan pedig ilyen.
az igaz hogy elég hisztis ibrahimovic, de nézzük c. ronaldot úgyanolyan mint zlatan, de szállított a mu-nak idén is egy bajnoki címet meg azért a bl győzelemből is kivette a részét
Visca El Barca az a Zlatanos kép rohadt nagy xDD
- visca el barca
- Presidente del Barça
a francnak ide zlatan...vennénk meg abból a pénzből VDV-t...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

kösz.ezt nem tudtamrobben írta:A Tottenham leigazolta, azt hiszem 16,5 millió fontért...kudu írta:Lehet rosszul emlékszem de régebben (asszem tavaly vagy év közben) mintha szó lett volna Luka Modric leigazolásáról is!
vele mi van?

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
oké, de az idei évet nem venném alapul semmihez...és itt nem csak pár játékos hozzáállását veszem figyelmbe, hanem a pálya szélén nyugodt fapofával üldögélő kicsit néger emberkét, akinek voltak azért érdekes döntései...Etooka írta:Ebben az évben is azt hittük,hogy Deco nélkül-a vezér nélkül-sikerülhet!Látod,mi lett belőle!Messi függőség és stb...Szal szerintem egy vezér,aki csukott szemmel is odapasszolja Henrynak vagy másnak a labdát pontosan,na egy ilyen kéne nekünk!bogen írta:sztem ha Eto'o elmegy akkor nem kell csatár! Max a padra.
Játszhatnánk így:
Pep+a spanja+Ten Cate
-------------VV
Alves---Puyol---majd lesz vki--Abidal
--------Yaya------------Kieta
----------------Xavi
--------------------------Mancini
-----Messi
-----------------Henry
Alves és Abidal sokat kalandozna elöl. Középen Xavi Yaya és Kieta szűrne, de masszívan+fel is léphetnek akár a támadáshoz, ahogy az lenni is szokott. Mancini azért lenne sztem jó, mert 1-2 év még van benne, addigra meg Dos Santos is beérne.
Ha gondolnak egyet behozzák még Bojant és átállnak Kieta nélkül 4-4-2re.
Ebből a keretből hiányzik a mindenki által hiányolt irányító, de sztem Alves-Messi-(Xavi)-Henry, vagy épp Abidal-Xavi-Mancini jó kis kispasszokkal meg tudná kavarni a védelmet úgy, hogy ne kelljen valaki aki eldönt egy metset 2 jó passzal. Ez a két tengely pedig bármikor át tudja fordítani az egyik oldalról a másikra a lasztit.
Sztem érdekes elképzelés lenne ez is..igazi csapatmunkával megoldható lenne.
-
- Jugador del Barça
A Tottenham leigazolta, azt hiszem 16,5 millió fontért...kudu írta:Lehet rosszul emlékszem de régebben (asszem tavaly vagy év közben) mintha szó lett volna Luka Modric leigazolásáról is!
vele mi van?
Megvette a Tottenham, 23 millió euroért ;Pkudu írta:Lehet rosszul emlékszem de régebben (asszem tavaly vagy év közben) mintha szó lett volna Luka Modric leigazolásáról is!
vele mi van?