Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizots jobb megoldás lenne, mint Trezeguet ...Etooka írta:Soha nem elleneztem Adriano leigazolását,hát most még pláne,hogy nem!Latinos vér,látványos foci forrong benne,Messivel szerintem remekül össze tudna játszani,ráadásul újabb színt vinne a szabadrúgásaink elvégézésbe R10 után!Gyors,robbanékony,robosszus,gólérzékeny csatár,ráadásul az ára most a béka feneke alatt van!Kell ennél több?
Ebben az évben is azt hittük,hogy Deco nélkül-a vezér nélkül-sikerülhet!Látod,mi lett belőle!Messi függőség és stb...Szal szerintem egy vezér,aki csukott szemmel is odapasszolja Henrynak vagy másnak a labdát pontosan,na egy ilyen kéne nekünk!bogen írta:sztem ha Eto'o elmegy akkor nem kell csatár! Max a padra.
Játszhatnánk így:
Pep+a spanja+Ten Cate
-------------VV
Alves---Puyol---majd lesz vki--Abidal
--------Yaya------------Kieta
----------------Xavi
--------------------------Mancini
-----Messi
-----------------Henry
Alves és Abidal sokat kalandozna elöl. Középen Xavi Yaya és Kieta szűrne, de masszívan+fel is léphetnek akár a támadáshoz, ahogy az lenni is szokott. Mancini azért lenne sztem jó, mert 1-2 év még van benne, addigra meg Dos Santos is beérne.
Ha gondolnak egyet behozzák még Bojant és átállnak Kieta nélkül 4-4-2re.
Ebből a keretből hiányzik a mindenki által hiányolt irányító, de sztem Alves-Messi-(Xavi)-Henry, vagy épp Abidal-Xavi-Mancini jó kis kispasszokkal meg tudná kavarni a védelmet úgy, hogy ne kelljen valaki aki eldönt egy metset 2 jó passzal. Ez a két tengely pedig bármikor át tudja fordítani az egyik oldalról a másikra a lasztit.
Sztem érdekes elképzelés lenne ez is..igazi csapatmunkával megoldható lenne.
Én örülnék neki összekapta magát,ráadásul piti összegért megkaphatnánk.És ha esetleg Samu távozna akkor tudná pótolni.Igazi erőcsatár,jobbal ballal kiválóan lő,jó a fejjátéka,a legjobb korban van és a környezetváltozás biztosan jót tenne neki.Úgy gondolom,hogy olyan 10millióért el is tudnánk hozni.djtrack írta:ez egy állat!tarich írta:Adriano bírálóknak ajánlom:
http://youtube.com/watch?v=K8Wsd8EoDvc&feature=related
Mostanság ilyeneket csinál
ez egy állat!tarich írta:Adriano bírálóknak ajánlom:
http://youtube.com/watch?v=K8Wsd8EoDvc&feature=related
Mostanság ilyeneket csinál
Trezegol? Szeretem, de nemááár. Nevetséges. Kacsa.Xavinho írta:Na ennyit Eto'o maradásáról.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=182452&
Ha ez igaz,akkor Samu biztos,h távozikRemélem,h kacsa a hír,de ha nem,akkor ennek jobban örülnék,mint Ibrának.
1akahard írta:Ez a Huntelaar gyerek brutalis. O 1 igazi gollovo es sztem tok8 lenne hol jatszana melyik bajnoksagban rugdosna a golokat. Sajnalom hogy fel se merult a neve
Ez a mondat azér kicsit durvaakahard írta:Ez a Huntelaar gyerek brutalis. O 1 igazi gollovo es sztem tok8 lenne hol jatszana melyik bajnoksagban rugdosna a golokat. Sajnalom hogy fel se merult a neve inkabb Adebayor meg ilyenek. Lassan mar idekoltozik fel Afrika. Meg jojjon akkor Kolo Toure meg Drogba.na mind1 barki is igazolja Huntelaart nem fog csalodni benne. SZERINTEM
lehet hogy az kéne neki!bogen írta:végigbulizik 2 hónapot elkap minden nap 3-4 kerekpopsijú brazil csajt és annyira csak feltöltődik, hogy visszatér a fociba