Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
House
Entrenador del Barça

2009.06.10. 14:23:02

Fecooo írta:a nap vicce :lol: :lol:

végülis stílszerű: már csak őt nem hozták szóba velünk, kíváncsi vagyok, lesz-e itt olyan, aki örülne neki :D
Toni hihetetlen jó csatár és jó formában volt három éve, de mostmár öreg.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:22:59

Fecooo írta:a nap vicce :lol: :lol:

végülis stílszerű: már csak őt nem hozták szóba velünk, kíváncsi vagyok, lesz-e itt olyan, aki örülne neki :D
Cserepadra? de csak ha ingyen jönne...
pogitesa83
Barça C

2009.06.10. 14:20:59

bali 15
Director del Fútbol

2009.06.10. 14:20:44

Tivornya írta:sorry,de én nem azt mondtam,h rossz az eurobarca!az a bajom,h nem hagyjátok,h az ember véleményt mondjon valamiről,mert egyből jön az oltás,h az tiltott oldal,stb...sztem a "Barca Igazolások 2009-2010" című fórum pont az,ahol a felröppenő hírek görgetik előrébb a témát és ahol véleményezni is lehet azt...mondom,CSAk szerintem... :)
Ott a pont. Szerintem nincs értelme a topic-nak ha azt sem hagyjátok hogy beleírjon az ember valamit. Valós igaz hírről nem érdemes annyira beszélni mert az olyan témákat már mindenki vágja. Persze nem kell elhinni a hülyeségeket csak a lényeg az hogy ítéljük meg hogy a hír igaz e vagy sem.
Hülyeség? Ok továbbléphetünk. Na már most Ibra ideigazolása reálisnak tűnik. Akár tetszik akár nem. Csak egyesek annyira utálják őt hogy minden, akár normális értelmes hírre is azt mondják hogy hülyeség. :?
Toni idevaló igazolását pedig tegnap már betettem a Hunor topicba. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.06.10. 14:22:39-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 14:19:41

a nap vicce :lol: :lol:

pogitesa83
Barça C

2009.06.10. 14:18:27

Most meg Toniról cikkezik a nemzetisport.hu!!!! :?

Nehogy már egy 31 éves csatárt hozzunk!!!! Bojan klaszisokkal jobb!!!!! :P
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:16:49

barca99 írta:Plusz érthető, hogy könnyebben elszáll az ember, ha ő az egyedüli aki focizni tud a csapatban. :D Itt egy lenne a sokból. Henry is kibírta, hogy egy "eredménytelen" Arsenal húzóemberéből lett egy nagyon jó csapat egyik tagja...
Igy látom én is...

Nálunk csak 1 sztár lenne a sok közül, és beállna a sorba! Különben is mi ez a baromság h megnbontja a csapat morálját, ö is egy profi aki cimeket akar nyerni, és joban akar lenni mint az edzövel mint a játékosokkal mint a vezetökkel!!! Miért akarna kilogni a sorból a magatartásával...

Amit megtehetett az Interben itt nem tehetné, de ne feledjük ahol Adriano-Balotelli-Materazzzi meg ilyen galmblelkü focisták vannak ott elmegy az ilyen hozzáállás...De az inter és nem a Barca!!!
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.06.10. 14:16:45

Messire írta:Nah ha már az Internél tartunk meg az átigazolásoknál én azt láttam,hogy Maicon el akar menni Milánóból.Szerintem rá kéne lecsapni mert majdnem olyan jó játékos mint Alves.
semmi szükség nincs rá, meg Alves jobb is nála. Padra úgyse jönne szal erről ennyit
nuh
Barça B

2009.06.10. 14:16:36

pogitesa83 írta:Állítólag a Barca és az Inter megegyezett Zlatan átigazolásáról!!! A hírek szerint 10 milla és Eto'o játékjoga az ára Ibranak!!!!

A nemzetisport.hu-n olvastam!!!! :)
szerintem néha kicsit visszaolvashatnád a fórumot és nem írnál felesleges dolgokat, mint például ezt sem írtad volna le, mert ez már reggel hír volt ha jól emlékszem
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 14:16:11

Messire írta:Nah ha már az Internél tartunk meg az átigazolásoknál én azt láttam,hogy Maicon el akar menni Milánóból.Szerintem rá kéne lecsapni mert majdnem olyan jó játékos mint Alves.
már vártam, mikor hozakodik elő vki Maicon-nal... FELESLEGES!
Alves-sel egy a posztjuk, a selecao-ban Dani Alves Maicon cseréje... kérdezem, MIÉRT kéne ide?
pogitesa83
Barça C

2009.06.10. 14:16:08

Szerintem luxus lenne egy Alves-Maicon duo egy csapaton belül!!!! Egyik sem szívesen ülne a padra!!!! :?
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:16:07

Maicon leigazolása verné fel a legjobban a port!a válogatottnál is vetélytársak,nehogymár a Barcában is ez legyen.ha itt összekerülnének,az igazán csapatromboló hatású lenne
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Messire
Barça C

2009.06.10. 14:13:58

Nah ha már az Internél tartunk meg az átigazolásoknál én azt láttam,hogy Maicon el akar menni Milánóból.Szerintem rá kéne lecsapni mert majdnem olyan jó játékos mint Alves.
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.10. 14:11:47

sorry,de én nem azt mondtam,h rossz az eurobarca!az a bajom,h nem hagyjátok,h az ember véleményt mondjon valamiről,mert egyből jön az oltás,h az tiltott oldal,stb...sztem a "Barca Igazolások 2009-2010" című fórum pont az,ahol a felröppenő hírek görgetik előrébb a témát és ahol véleményezni is lehet azt...mondom,CSAk szerintem... :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
pogitesa83
Barça C

2009.06.10. 14:10:34

Állítólag a Barca és az Inter megegyezett Zlatan átigazolásáról!!! A hírek szerint 10 milla és Eto'o játékjoga az ára Ibranak!!!!

A nemzetisport.hu-n olvastam!!!! :)
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.10. 14:09:13

Tivornya írta:kovacszoli10: pont miattad írtam ezt az OFF-ot...nem tetszett,h a szerk.lehúzott téged,amiért megemlítetted a problémádat,vagy észrevételedet :wink:
OFF:
Na jó...még egy utolsó hsz-t írok a témával kapcsolatban.

Kezdeném ott, hogy azért szóltam mert eléggé tuskó stílusban szólt a srác, hogy mi az, hogy nincsenek hírek, meg vergődött itt, hogy mindenki csak nézelődik meg néz ki a fejéből. De az egyiknek se jut eszébe, hogy az oldal szerkesztői ezért nem kapnak fizetést, ezt csak azért csinálják, hogy a magyar Barca szurkolók elsőkézből értesíüljenek a csapat körüli dolgokról, plussz a lehető legmagasabb színvonalon működjön az oldal és a több forrás által is megerősített híreket tegyék közzé. Ez miért baj? :roll:
Azt folyamatosan lehetett olvasni mi történik Kakával, persze aki már hallott átigazolásokról az tud olvasni a sorok között,ezt arra értem,hogy nem kell mindent elhinni de legalább írtak róla!!!!
A másik dolog...kit érdekel, hogy Kakával mi mindent írtak le odaát? EZ NEM A MADRIDISTA.HU! A két oldal irányelve teljesen más! Ott teljes tájékoztatás alapján működnek, az Eurobarca pedig nem! Ezt értsétek már meg!
Na ide figyelj te kis okoska! Ha tudnál olvasni, akkor a mondatban van egy rész, hogy legalább arról írjanak, hogy hogy állnak a dolgok!
Persze nem kell mindent megírni de azt le lehet, hogy kivel tárgyalnak és miről nem!??

Köszönjük Emese...
Tudok olvasni engem te ne okítsál és ne személyeskedj!
"a mondatban van egy rész"...jaa...csak tudod ezt le lehet írni normális stílusban is, nem úgy hogy előtte még fikázom az oldal szerkesztőit. Nem én kezdtem a bunkóskodást.
Egyébként most mindenki milyen nagy Barcás a Bl döntő előtt meg be voltatok szarva, ebből is látszik, hogy csak irogattok de érteni nem értetek hozzá!
Én már a meccs előtt mondtam,hogy sima lesz,nyugodtan visszanézheted!!
Egy óriási tapsot kérek mindenkitől! Ez az...ez az...te megmondtad, hogy megnyerjük a BL döntőt! A legnagyobb Barca szurkoló vagy akivel valaha találkoztam, köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy válaszoltál nekem! :roll:

Ne legyünk már ennyire gyerekesek...atyavilág...ez már azért a szánalom határát súrolja. :wink:

Na ennyit akartam a témával kapcsolatban, többet ide nem írok. Bocsi a hosszú OFF-ért!

Adíos muchachos!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
socio66

2009.06.10. 14:08:53

kovacszoli10 írta:
Megkérdezhetem,hogy az mitől pletyka ha leírják kivel vannak tárgyalásban???
Megnyugodhatsz,ha egy játékossal a vezetőség komolyan tárgyal,azt az Eurobarca is közli nekünk.
Jelenleg Ibrahimoviccsal,Ribéryvel,valamint Filipével és talán Saltorral vagyunk tárgyalásban. Ezek közül melyikről nem olvashattál itt..?
de mondom,nem kötelező ide járni,ha nem tetszik..
kovacszoli10
Barça C

2009.06.10. 14:08:39

Figyelj már oda a piramisokra!
B.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.10. 14:08:28

Fecooo írta:ebben tökéletesen egyetértünk, baromovics olyan lenne itt, mint egy vírus, ami elkezd működni a szervezetben és lerombolja... (durva a párhuzam, de szvsz helytálló...műringyó nem tudta "betörni", Pep se lesz képes...)
az interben megszokta, h körülötte forog a világ(ami igaz is, mert az inter nem lett volna bajnok, ha ő nincs...)
bántaná az óriási egóját (amely akkora, h saját vonzáskörzete van...), h Xavi, Messi, Iniesta, Toure elismertebb... EZ nem való ide, ne tegye tönkre a családias légkört, amit Pep felépített!
Először is: már írtam korábban is, de miért feltételezed, hogy szétrombolná a csapatmorált? Címekért jönne ide a motivációval nem lenne probléma. Ronaldinhoval és Decoval pont az volt a baj, hogy nem voltak motiváltak, plusz nem jelentett nekik sokat a csapat, ez együttesen hatott a csapatmorálra. A rivaldafényben lévő húzóemberek nem mutattak a pályán semmit, amikor tőlük vártak mindent, emellett még mindig éreztették, hogy ők itt a sztárok. Most viszont ez nem fordulna elő szerintem, mert előtte van Xavi, Messi és Iniesta is... akik nem mellesleg még saját nevelések is.

Plusz érthető, hogy könnyebben elszáll az ember, ha ő az egyedüli aki focizni tud a csapatban. :D Itt egy lenne a sokból. Henry is kibírta, hogy egy "eredménytelen" Arsenal húzóemberéből lett egy nagyon jó csapat egyik tagja...

Mellesleg az eddigi csapatai közül hol játszotta ezt a vírus szerepét ezzel a hatalmas egójával? :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 14:05:27

kovacszoli és tivornya: ha ennyire "rossz " az Eurobarca, akkor ahogy az előttem levő kolléga mondja, olvassatok mást...
az itteni szerkesztők "felesküdtek" arra, h CSAK és kizárólag átgondolt, a realitáshoz közeli(ami néha lehet kacsa attól függetlenül) híreket közölnek, olyan szintű ez az oldal, mint a hivatalos! ez a nem mindegy! ez különbözteti az eurobarcát a többi szurkolói oldaltól!

off: ELÉG LEGYEN MÁR A PIRAMISOKBÓL! :x

(bocsi az OFF-ért, mert sajnos az egész hsz-em az lett :S )

ON:

az interesek már örülnének Samu-nak... tudják, h Ibra már nagyon jönni akar ide.... az lesz a legjobb, ha "nekünk" jó lesz (Samuval), nekik maradjon csak baromovics...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.10. 14:09:56-kor.
kovacszoli10
Barça C

2009.06.10. 14:01:21

socio66 írta:Éppen elég sok szemét oldal van már,örüljünk annak,hogy van egy megbízható,korrekt Barcás oldalunk,ahol nem hápognak a hírek,hanem hiteles képet kaphatunk csapatunk helyzetéről.
nehogy már azért reklamáljatok,mert az oldalon nincsenek idióta pletykák, meg röhejes kacsák..lol.
különben sem kötelező az Eurobarcát olvasni,ott van nektek a goal,a tribal,meg a többi fos..
Megkérdezhetem,hogy az mitől pletyka ha leírják kivel vannak tárgyalásban???
socio66

2009.06.10. 13:58:49

Éppen elég sok szemét oldal van már,örüljünk annak,hogy van egy megbízható,korrekt Barcás oldalunk,ahol nem hápognak a hírek,hanem hiteles képet kaphatunk csapatunk helyzetéről.
nehogy már azért reklamáljatok,mert az oldalon nincsenek idióta pletykák, meg röhejes kacsák..lol.
különben sem kötelező az Eurobarcát olvasni,ott van nektek a goal,a tribal,meg a többi fos..
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.10. 13:56:46

ha az eurobarca nem foglalkozik pletykákkal,akkor minek van az a kérdés jobb oldalt a "Szavazás" címszó alatt? :wink:
Iniesta4ever
Barça B

2009.06.10. 13:55:30

Bocsi még annyi hogy Eto vmi eszméletlen összeget kért fizetésképp... 5-évre 65millió euró ami évi 13... Ez sztem "kicsit" sok...
2:6! Blaugrana!!!!
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.10. 13:52:18

bali 15 írta:
Tivornya írta:sorry,kicsit OFF: a szerkesztőknek: csomó oldalt letiltotok...viszont ti meg nem vagytok hajlandóak a legkisebb híreket közölni...így vajon akkor miről írjunk a fórumon?találjuk ki magunknak a híreket és azzal dobálózzunk?vagypedig?
Sajnos ez igaz. A klub honlapjáról pedig hiába néznénk átigazolási híreket. Ott alig van.
Biztosan nem véletlenül nincs a klub oldalán sem ilyesmi. :roll: :wink:

Viszont ezt már én is felvetettem egyszer és mondták, hogy nem lehet, mert Més que un Honlap, de sztem lehetne, mondjuk egy olyan rovat mint az mu oldalán a pletyka rész, az jó és a neve alapján még a legbut*bb barca szurkoló is helyén tudná kezelni.
On:
Továbbra is azt a bizonyos gólörömöt várom majd, ha esetleg idejön Ibra. Piqué mászná a barca hegyet, ő meg nagyképűzne magának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Lezárt