Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, ő nem volt ennyire felkapott, úgyhogy nála lehetett tologatni. Chivunál úgylátszik nem biztos...Slither írta:Lyonnál bejött, pedig ők még többet is akartak, és egy időre meg is szakították a tárgyalásokat. Igaz, hogy anál Eric mindenképpen hozzánk akart jönni, és még nem volt komoly versenytársunk.
Lyonnál bejött, pedig ők még többet is akartak, és egy időre meg is szakították a tárgyalásokat. Igaz, hogy anál Eric mindenképpen hozzánk akart jönni, és még nem volt komoly versenytársunk.Zozzy 5 írta:Az lehet, hogy egyből nem, de sztem a kelleténél többet tököltünk...Slither írta:Sztem ha simán egy 16-17 millás ajánlattal áltunk volna elő, akkor a Roma feltolná azt 20 millióra. Tárgyalások esetén sosem szerencsés egyből megadni, amit a másik kiván.
Az lehet, hogy egyből nem, de sztem a kelleténél többet tököltünk...Slither írta:Sztem ha simán egy 16-17 millás ajánlattal áltunk volna elő, akkor a Roma feltolná azt 20 millióra. Tárgyalások esetén sosem szerencsés egyből megadni, amit a másik kiván.
Ezt mondom régóta! Mit szórakozunk pár m-em! Ha kell akkor igazoljuk le, ha nem akkor meg hagyjuk! Remélem kell és leigazoljuk!Zozzy 5 írta:Nagyszerű, hogy hű legyen magához a Madrid, ők is beajánlották már egyet...Hányok tőlük...De szerintem sajnos ilyen komolyabb ajánlatok mellett a mi 13 milliónkat nem veszik figyelembeMostmár komolyan nem tudom, hogy mit gondoljak, őszintén szólva nagyon lefárasztott már ez az ügy. Mindenesetre most bánhatjuk, hogy nem tettük le rögtön azt a 16-17 milliót, hanem poénkodtunk Bélákkal meg Gyulákkal.
Reméljük a legjobbakat...
nektek mindenki kell aki nekunkSacchi írta:Chivu
Erről mit tudtok? Ha így van akkor szinte biztosan az Interé lesz. Pedig én elnézném Madrid mezben.
Még nem csúsztunk le. A goal.com szerint 7végén chivu és ügynoke barcelonába jön tárgyalni. Mi 14 ajánlunk a rómának +2 milliót sikeres idény esetén és 3,5-et chivunak az inter 12millát meg obina játékjogának az 50%-át(ha jól értettem.)+4,5 fizunak.Los Banditos írta:Nagyon úgy néz ki, hogy Chivuról lecsúsztunk.![]()
Gabi Milito már a Juventusé, Andrade túl gyenge lenni ide, pepét pedog nem ismerem.![]()
Az újságok már azt is megírták régebben, hogy Chivu már a Interé, de mégsem, szóval, nem kell még nagyon izgulni.Los Banditos írta:A külföldi a hazai Inzer fórumokon már úgy beszélnek róla, mint az Inter új játékosa. Azért remélem tévednek.![]()
Hát azért szerintem Chivu nem szorul már rá senkinek a segítségére...elég rutinos játékos ő már ahhoz hogy magától tudja mérlegelni egyes klubok ajánlatát...TeeeB0R írta:A román öregeknek (Popescu) nagy befolyása van a fiatalokra nézve (Chivu). Én nyugodt vagyok, ha nincs semmi újabb akadály, akkor Chivu a tengerpartra költözik.