Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elején nem mert még nincs katonád, az elenfélnek meg katapultja nincs. Rejtehely a lényegBalika Gaucho írta:Elkezdtem én is játszani ... kőfalalat érdemes építeni?
Próbáld ki, aztán majd meglátod.Scorpio írta:Az a gond, hogy nem vagyok valami jó ilyen játékokban? Érdemes megpróbálni, mennyire nehéz?
Kezdőnek mindenképpen a rómaiakat. Védekező taktikára Gallokat, támadó taktikára germánokat (ez csak tapasztalt játékosoknakScorpio írta:Melyiket javaslod? Te melyiket választottad? Rómaiak?Slither írta:Ha valaki ráérős és szeretné vmivel eltölteni az idejét akkor jöjjön travianra játszani.LINK
(É-K-re regeljetek)
Melyiket javaslod? Te melyiket választottad? Rómaiak?Slither írta:Ha valaki ráérős és szeretné vmivel eltölteni az idejét akkor jöjjön travianra játszani.LINK
(É-K-re regeljetek)
Biztos sikerül, azért hajrá!Cooltiszo írta:Drukkoljatok srácok, kb. délben forgalmi vizsgázok....
Kicsit izgulok.....
Pff, kitartás...grecki írta:28-án lesz az utolsó (kettő?)... Ez még elválik... Szóval a hétvégétől kezdve elkezdődik a nyár nekem is... Aztán melózok, hogy tudjak menni nyaralni, aztán nyaralok, aztán kis szünet, aztán tanulok szeptemberre, aztán vizsgázok, aztán kezdődik az iskola és melózok... Jól hangzik mi????Zozzy 5 írta:Grecki, meddig kell még tanulnod, mikor kezdheted el élvezni a nyarat?
28-án lesz az utolsó (kettő?)... Ez még elválik... Szóval a hétvégétől kezdve elkezdődik a nyár nekem is... Aztán melózok, hogy tudjak menni nyaralni, aztán nyaralok, aztán kis szünet, aztán tanulok szeptemberre, aztán vizsgázok, aztán kezdődik az iskola és melózok... Jól hangzik mi????Zozzy 5 írta:Grecki, meddig kell még tanulnod, mikor kezdheted el élvezni a nyarat?
Bazzgrecki írta:A zsepinek pedig hasznát veszem, mert megbuktam...tutira...
"Szilvia, a legjobb barátnőm..."
Hagyjuk inkább, esélytelen vagy...Game90 írta:Hidd el, én lealáználakZozzy 5 írta:Pft, esélytelen vagy ellenemHa látnád, h mi taktikázsá megy lent haverokkal egymás ellen, mikor jástzunk, hogy melyik csapat játszik előbb
![]()
Hidd el, én lealáználakZozzy 5 írta:Pft, esélytelen vagy ellenemHa látnád, h mi taktikázsá megy lent haverokkal egymás ellen, mikor jástzunk, hogy melyik csapat játszik előbb