2007.01.13. 21.45 Sport1[Élő]:
Espanyol - F.C.Barcelona
FoRcA BaRcA!

Krojf írta:Komáim!
Remélem, hogy holnap a globális felmelegedés egyik fontos állomására
érkezünk és a Barca elősegíti az Espanyolvadást!
Úszni pedig csak tudunk...
Fűzte ide Krojfotok.
Nem értek egyet veled! Szerintem a Sevilla csak a történelme meg a neve miatt számít kiscsapatnak. Esetleg a büdzsé mérete miatt még, de a keret alapján szerintem simán a harmadik legjobb! A cserék is olyan minőséget képviselnek, akik bármikor be tudnak állni és segíteni tudnak.Gauchomester írta:Kétségtelen, hogy a bajnokság ezen szakaszában megnyugtató előnyre tehetnénk szert, ha az elkövetkező téli meccseken 100 %-osan koncentrálnánk minden egyes meccsre. A Realt és a Sevilla-t is lehagyhatnánk, mindkét csapat rossz formában van. Ez persze a személyes véleményem. De látható, hogy a Sevilla játéka már kezd ötlettelenné válni, sztem eddig bírták a nagy iramot....azért mégiscsak kis (ebb) csapat..
Deco kimaradása nem jön hól,de talán Ronnie ott folytatja ahol abbahagyta,és segítségével vhogy hozzuk ezt a nagyon fontos 3 pontotBodi írta:A holnapi keret: Valdés, Jorquera, Iniesta, Puyol, Gudjohnsen, Sylvinho, Giuly, Edmilson, Xavi, Márquez, Belletti, Gio, Ezquerro, Saviola, Motta, Ronaldinho, Oleguer
Deco tehát nem került be,úgyhogy sajnos most sem játszhat.![]()
Nemtom mennyivel leszünk jobbak,mint vasárnap,egy Ronaldinho-val több van a csapatban,ami mondjuk elég nagy különbség,csak attól félek,hogy most még elég fásult lesz a játéka.
Pokoli nehéz meccs vár a Barca-ra...
he? Bocs, de nem vettem észre ékesírásod....aynas írta:ÍGY KELL SZÉPEN LEÍRNI!!!
Valdés, Jorquera,
Puyol, , Sylvinho, Oleguer, Márquez, Belletti, Gio,
Iniesta, Edmilson, Xavi, Motta
Ezquerro, Saviola, Ronaldinho, Gudjohnsen, Giuly
hiányzók: Eto'o, Messi, Thuram, Zambrotta, Deco
Sztem a kezdők
VALDES
BELLETTI, PUYOL, MARQUEZ, GIO
XAVI, MOTTA, INIESTA
GIULY, GUDJOHNSEN, RONALDINHO
Eto'o és Messi nélkül ígyis tökéletes, ahogyan állunk. Hálát adhatunk az égnek. Ne legyünk telhetetlenek. Egyetlen sztárcsapat sincs, aki két ien játékos ien hosszú sérülését így elbírná... (Lampard-Drogaba Henry- v Persie Rooney-CRonaldo Adriano-Ibrahimovic és még bőven lehetne sorolni... Ráadásul az Eto'o-Messi páors nagyobb név is, mint az előbb említettek)Los Barrachos írta:Való igaz, de csúcsszuper se volt...Cooltiszo írta:Szóval el jött az idő, Eto'ot lassan már játszani is láthatjuk, fúú mióta várom már, ez a Barca nem ugyanolyan Eto'o nélkül, remélem ez csakegy dobás lesz az eddig se szégyenletes teljesítményünkön...
Való igaz, de csúcsszuper se volt...Cooltiszo írta:Szóval el jött az idő, Eto'ot lassan már játszani is láthatjuk, fúú mióta várom már, ez a Barca nem ugyanolyan Eto'o nélkül, remélem ez csakegy dobás lesz az eddig se szégyenletes teljesítményünkön...
Én azt ajállom neked,ne próbálkozz otthonról jegyet venni!!!!!!nem is nagyon lehet és ha meg véetlenül mégis, behúúúznak csúnyán!Ha kint vagy Barcelonában ott próbálkozz!Szállodákban mindíg van lehetőséged jegyet venni!De a jegypénztárakat is megpróbálhatod.De én azt ajállom ahol megszállsz hotel vagy szálloda ott érdeklödj,mert álltalában mindkettőben lehet jegyet kapni!De vannak jegyirodák is a belvárosban is a La rambla környékén,közel a Katalán térhez!!!!Gromph írta:Köszönöm a segítséget mindenkinek.
(én most konkréten ebben a meccsben gondolkodom, mert akkor egy pár nap Barcelonában leszek)
Ott kell/kéne amúgy majd megvenni a jegyet vagy itthon meg lehet/kéne rendelni valahol előre?