Nem hiszem. Van egy olyan érzésem, h mindkét csapata az első kalapban lesz.Enrique írta:Az oroszokat akarjuk!!!![]()
Visszakapják a tavalyit, az egyszer biztos!!
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Mr. Master
- Director del Fútbol
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Director del Fútbol
Most néztem meg pontosan a menetrendet: szóval holnap az Euro Sport-on szinte egész nap a Bajnokok Ligája lesz a fő téma!!! Már reggel fél 10-től selejtezőket ismételnek, majd leadnak két hosszabb összefoglalót a Barca-Chelsea, és a Chelsea-Barca tavalyi összecsapásairól!!!
Aztán élőben 16.15-től adják a gálát, ahol megtudhatjuk, hogy kik lesznek a BL csoportjában az ellenfeleink!!! VÉGRE!!! Huhhh, gyerekek, már most kezdek nagyon izgulni!
Alig több mint 24 óra, és minden kiderül!

Aztán élőben 16.15-től adják a gálát, ahol megtudhatjuk, hogy kik lesznek a BL csoportjában az ellenfeleink!!! VÉGRE!!! Huhhh, gyerekek, már most kezdek nagyon izgulni!
Alig több mint 24 óra, és minden kiderül!

"Més Cuen un Club"
Köszi szépen, nagyon rendi vagy!Enrique írta:Csütörtök, 16:30, Eurosport!B-STAR írta:Hol tudom követni, a főtáblára kerülést, a sorsolást?Lécci mondja meg valaki! Előre is thx!
én igenBodi írta:Jön valaki a Loki-MU meccsre????

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Hol tudom követni, a főtáblára kerülést, a sorsolást?
Lécci mondja meg valaki! Előre is thx!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tegnap kikapott a Sopron hazai pályán 0:3-ra.Hát ök sem jutnak tovább.
Pedig azt hittem nem olyan erős az elenfél.Elég siralmasan játszottak.

in to exile
-
- Director del Fútbol
Ja. Ráadásul azt szerintem mindenki tudja, hogy a spanyol bírók a leggyengébbek közé tartoznak Európában. De azt nem gondoltam, hogy medina cantalejo még egy gerinctelen féreg is.Boixos írta:tök mindegy, h mi lett volna. az a szemétség, h nem biztosítanak egyenlő feltételeket a csapatoknak. gyökér, képmutató uefa.
-
- Director del Fútbol
Miért vagy ebben olyan biztos? Azért 1-1-ről emberelőnyben egészen más játszani, szerintem a 2. gólt például azért kapta a Loki, mert meg voltak zuhanva a meg nem adott gól miatt.LG írta:Szvsz a mú akkor is simán gyozott volna ha megadják Halmosi golját + kínt is kiálítsák. Ez nem a bíron ment el...a mencseszter a világ 1ik legjobb csapata(még ha utálom is oket), ezért már a sorsoláskor elment a hajo. De majd a Barca megrendezi ezt a tehénhang roviditésu csur7.
-
- Llegenda del Barça
az a kemény, h sztem tuti h ott lesznek, mert a malmőt otthon szétszedik. utána majd a csoportkörökben elkéredzkednek a melóból, mert menni kell tanítani az oroszokat. 

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Basel lett a bajnok!! De tényleg nem profi az összes??Hmm nagy bravúr ,(ha)ott lesznek a BL-benBadi írta:Boixos írta:ez a thun ekkora brigád?Badi írta:FT Malmo FF 0 - 1 Thun
tök ismeretlenek...a semmiből lettek bajnokok! a honlapjukon meg minden játékosnak ott van a foglalkozása![]()
nem is profitk
Bodi írta:Kár,hogy a Loki a MU-t kapta,simán bejuthattak volna a csoportkörbe más csapatok ellen!
Hát ha minden jól megy akkor idén simán nyerni a bajnokságot, és ha jövőre együtt maradnak akkor nem hiszem hogy még1szer ekkora pechük lesz
-
- Llegenda del Barça
van magyarországi lapjuk isBadi írta:
tök ismeretlenek...a semmiből lettek bajnokok! a honlapjukon meg minden játékosnak ott van a foglalkozása![]()
nem is profitk

thun.. nem is tudtam eddig, h léteznek egyáltalán.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos írta:ez a thun ekkora brigád?Badi írta:FT Malmo FF 0 - 1 Thun
tök ismeretlenek...a semmiből lettek bajnokok! a honlapjukon meg minden játékosnak ott van a foglalkozása

FT Malmo FF 0 - 1 Thun
FT Brondby (Den) 2 - 2 Ajax Amsterd. (Hol)
54' Petrzalka 0 - 0 Partizan Belg. (S&M)
54' Shakhtar Donetsk (Ukr) 0 - 0 Inter Milan (Ita)
54' Steaua B'rest (Rom) 1 - 0 Rosenborg (Nor)
42' Anderlecht (Bel) 1 - 1 Slavia Prague (Cze)
27' Basel (Swi) 1 - 0 Werder Bremen (Ger)
27' CSKA Sofia (Bul) 0 - 1 Liverpool (Eng)
27' Rapid Vienna (Aus) 0 - 1 Lok. Moscow (Rus)
FT Brondby (Den) 2 - 2 Ajax Amsterd. (Hol)
54' Petrzalka 0 - 0 Partizan Belg. (S&M)
54' Shakhtar Donetsk (Ukr) 0 - 0 Inter Milan (Ita)
54' Steaua B'rest (Rom) 1 - 0 Rosenborg (Nor)
42' Anderlecht (Bel) 1 - 1 Slavia Prague (Cze)
27' Basel (Swi) 1 - 0 Werder Bremen (Ger)
27' CSKA Sofia (Bul) 0 - 1 Liverpool (Eng)
27' Rapid Vienna (Aus) 0 - 1 Lok. Moscow (Rus)
Szvsz a mú akkor is simán gyozott volna ha megadják Halmosi golját + kínt is kiálítsák. Ez nem a bíron ment el...a mencseszter a világ 1ik legjobb csapata(még ha utálom is oket), ezért már a sorsoláskor elment a hajo. De majd a Barca megrendezi ezt a tehénhang roviditésu csur7.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ja. Azé kár, hogy különbséget tesznek a csapatok között, és ezt nem veszi,vagy nem akarja figyelembe venni a FIFA. Mert ugye Fair Play és egy meccs kezdetekor mindkét pályán lévő csapatnak 50-50% esélye van!Ronaldinho 17 írta:Kis csapat NEM JUTHAT BE a BL-be 1 sztár csapat ellen(lásd:keane ki nem állítása+szabályos gól elvétele)
Azért az UEFA-ba van esélyünk legalább a csoportkörig,HAJRÁ LOKI HAJRÁ SOPRON(ők sztem kiesnek)
ja amúgy 3-0-át tippeltem,hát bejött...

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Entrenador del Barça
Kis csapat NEM JUTHAT BE a BL-be 1 sztár csapat ellen(lásd:keane ki nem állítása+szabályos gól elvétele)
Azért az UEFA-ba van esélyünk legalább a csoportkörig,HAJRÁ LOKI HAJRÁ SOPRON(ők sztem kiesnek)