Aki a tömegben nem érzi jól magát, szerintem az takaródjon a szigetről...grecki írta:Norbi&kedves felesége először a szigeten

Rékácska is aztán bazz hogy jelent meg....ökrök, bazz, ezek a "sztárok" szégyen....
Aki a tömegben nem érzi jól magát, szerintem az takaródjon a szigetről...grecki írta:Norbi&kedves felesége először a szigeten
És az bajgrecki írta:Nézzétek meg R10 kezét. Most sem az a 40 kiló színszálka. Milyen karja van már? Lehet nem ártana egy kis plusz kondi neki...
jajdemenőcsávóvagyokmegegykicsitnagyképűmajdjólmegmondomafrankótmerténvagyokasóbertnorbiarékával. hüjekötsöggrecki írta:Norbi&kedves felesége először a szigeten
Egy kicsit elvan szálva magától a manus, de azért elég sok mindenbe igaza van.grecki írta:Norbi&kedves felesége először a szigeten
Eto'o-é sötétebb...Zozzy 5 írta:Nézem...Szerintem semmi lényeges különbség.
Lehet, hogy még mindíg van rajta egy kis felesleg, de sztem ez a karján nem látszikgrecki írta:Nézzétek meg R10 kezét. Most sem az a 40 kiló színszálka. Milyen karja van már? Lehet nem ártana egy kis plusz kondi neki...
Ott a jobb alsó sarokban...Az lehet az övé, azért bámulja annyira.grecki írta:Ott van az, csak elpattant tőle. Még mindig van mit javítania a labdakezelésén!ozsimiki írta:Hm....rafkós kis kérdés,nem merem megtippelni sem![]()
![]()
Szerintem Oli de CSAK azért mert mellette még LABDA SINCS
![]()
![]()
Basszus azért addjatok neki már egy golyót...
Ott van az, csak elpattant tőle. Még mindig van mit javítania a labdakezelésén!ozsimiki írta:Hm....rafkós kis kérdés,nem merem megtippelni sem![]()
![]()
Szerintem Oli de CSAK azért mert mellette még LABDA SINCS
![]()
![]()
Basszus azért addjatok neki már egy golyót...
Szép személyleírás...varga tamás írta:A képen láthatunk négy labdarúgót, és egy pernahajdert - szerintem ez utóbbi a megfejtés. Mindaqnnyuink 'nagy kedvence', Katalónia leghíresebb közgazdásza, b a s z k tömeggyilkosok legfőbb pártfogója, a védelem tűzoszlopa, gyomorgörcsünk okozója...
Máté Krisztától Oli 20ról ollózva pókhálóznahaze71 írta:Akkor az nem kakukktojás, hanem "leggyengébb láncszem"!