Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Hát igen lehetett volna jobb is , bár ez az eredmény nem olyan rossz.
nem pörögtünk 100% - on főleg nem elől........
Saviolának azért kezdenie kellett volna , de ezt már sokszor elmondtátok elöttem is
ha megnyerjük az elmaradt meccsünket akkor vezetjük a ligát szóval nincs nagy gond
nem pörögtünk 100% - on főleg nem elől........
Saviolának azért kezdenie kellett volna , de ezt már sokszor elmondtátok elöttem is
ha megnyerjük az elmaradt meccsünket akkor vezetjük a ligát szóval nincs nagy gond
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Egyetértek. Deco és Ronaldinho hiányzott az előző mérkőzésekhez képest, mégis évek óta nem láttam ilyen sz@r Barcat. Ma is látszott, hogy a portugál sokkal fontosabb láncszem, mint azt sokan gondolják és nem tudja úgy összefogni a csapatot se Xavi se pedig Iniesta, mint Deco.Replay írta:Számomra nem vigasz, hogy voltak hiányzók, igy is simán nyernünk kellett volna. Xavi gólja után, úgy megnyugodtunk, mintha már megnyertük volna a bajnokságot, ha nem alszik el Márquez, meglehetett volna a 3pont is.
Saviola se tett hozzá sokat a játékhoz, igaz csak 30 percet kapott.
A Betist nagyon verni kell, mert a 3. helyről nem hiszem, hogy nyernénk a bajnokságot.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem lepett meg az eredmény,és a mutatott játék sem.Azért megnézném,melyik csapat bírná el négy ekkora klasszis hiányát...
Én azt mondom,nem olyan rossz az eredmény-a körülményeket figyelembe véve.A Real cumizott itt,pedig egy hiányzójuk sem volt...
Én azt mondom,nem olyan rossz az eredmény-a körülményeket figyelembe véve.A Real cumizott itt,pedig egy hiányzójuk sem volt...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Marquez hibája sajnos bármikor benne van
Xavi szabadrúgásgólja csodálatos volt
Örülhetünk az x-nek,szarok voltunk,de ez várható volt!Normális csapattal nyertünk volna!De legalább nem kaptunk ki,a Sevilla veresége most ezért még fontosabb volt!A Real-nak sem kellen nyerni....

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Számomra nem vigasz, hogy voltak hiányzók, igy is simán nyernünk kellett volna. Xavi gólja után, úgy megnyugodtunk, mintha már megnyertük volna a bajnokságot, ha nem alszik el Márquez, meglehetett volna a 3pont is.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Szégyenletes teljesítményt nyújtottunk, a legbosszantóbb az hogy az akarat teljeshiánya, és ez kicsit kiábrándító is, hogy 5 perccel a vége előtt nem az hogy hajtanánk, inkább elvisszük a labdát a bedobás előtt...... 

Tudjátok, én mennyire utálom, hogy a hátul passzolgatás a Barca névjegye. Hogy ebből még gólt is kapjunk... Nagyon várom már a tavaszt, hogy az igazi Barcát láthassuk. Csak nehogy elússzon addig a bajnokság.
- elprat
- Capitá del Barça
Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeersdze,majd most!!!!!
NNNNNNNNNNNNNNna végre!!!!!!!!!Saviola pajtás érkezik....

NNNNNNNNNNNNNNna végre!!!!!!!!!Saviola pajtás érkezik....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- elprat
- Capitá del Barça
Akkor rohadt szelektív a memóriám de majd utána nézek!
Krojf Koma!Egy láda sör váltságdíjnak elég lészen?mert akkor rohanok,a meccs ugysem vmi atraktív...........
Amúgy Marguez levette a hajpántját.............talán majd MOST!
Krojf Koma!Egy láda sör váltságdíjnak elég lészen?mert akkor rohanok,a meccs ugysem vmi atraktív...........
Amúgy Marguez levette a hajpántját.............talán majd MOST!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Krojf koma emlékszik jól,4-0-ra hoztuk azt a meccset.
Egyébként már spanyolországban is olyan sötét van mint a néger seggébe és nincsis 40 C°.
Egyébként már spanyolországban is olyan sötét van mint a néger seggébe és nincsis 40 C°.

in to exile
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
elprat Koma!
Nem lehet, hogy azt a meccset 0:4-re nyertük?
Lehet, hogy nem jól emlékszem, de talán!
Amelyikőtök pedig követni tudja a Getafe elleni partyt,
az szurkoljon helyettem is.
Én a gépház foglya vagyok, hozzátok a váltságdíjat!
Remegte Krojfotok.
Nem lehet, hogy azt a meccset 0:4-re nyertük?
Lehet, hogy nem jól emlékszem, de talán!
Amelyikőtök pedig követni tudja a Getafe elleni partyt,
az szurkoljon helyettem is.
Én a gépház foglya vagyok, hozzátok a váltságdíjat!
Remegte Krojfotok.
- elprat
- Capitá del Barça
Már megint egy érdekes cikk,egy részlete:
A Barcelonánál az okozza a legnagyobb problémát, hogy három kulcsjátékos, Ronaldinho, Deco és Márquez önkényesen hosszabbította meg év végi szabadságát, veszélyeztetve ezzel a gárda további sikeres szereplését.
Ez már csak azért is érdekes meg egy nagy hülyeség, mivel a 2brazil sárga lapos eltiltását tölti,tehát semmiképp se játsz6na.
Marquez meg Marquez,strapabíró....
Az én emlékeimben pedig élénken él egy Malaga-Barca meccs,talán tavaly szeptemben lehetett.Épp átépítették a Malaga stadionját,ill annak fele hiányzott,talán még az utcáról is be lehetett kukkantani,de hogy a szemben lévő tömbház erkélyeiről meg 1-2fáról,az tuti!!!!!!!!
+40fok meleg még,a játékosok semmit nem láttak,olyan szikrázó volt a délutáni napsütés,na meg a por....
Asszem' döntetlent játszottunk v ilyesmi,nem emléxem h túl fényesre sikerült volna......
A Barcelonánál az okozza a legnagyobb problémát, hogy három kulcsjátékos, Ronaldinho, Deco és Márquez önkényesen hosszabbította meg év végi szabadságát, veszélyeztetve ezzel a gárda további sikeres szereplését.
Ez már csak azért is érdekes meg egy nagy hülyeség, mivel a 2brazil sárga lapos eltiltását tölti,tehát semmiképp se játsz6na.
Marquez meg Marquez,strapabíró....
Az én emlékeimben pedig élénken él egy Malaga-Barca meccs,talán tavaly szeptemben lehetett.Épp átépítették a Malaga stadionját,ill annak fele hiányzott,talán még az utcáról is be lehetett kukkantani,de hogy a szemben lévő tömbház erkélyeiről meg 1-2fáról,az tuti!!!!!!!!
+40fok meleg még,a játékosok semmit nem láttak,olyan szikrázó volt a délutáni napsütés,na meg a por....

Asszem' döntetlent játszottunk v ilyesmi,nem emléxem h túl fényesre sikerült volna......

-
- Director del Fútbol
A mai napon igazán megajándékozhatna a csapat egy győzelemmel
Ráadásul végre újra a tévében láthatom őket, nem a neten kell végigszenvednem a meccset (kínai kommentárral)...
FORCA BARCA!!!

Ráadásul végre újra a tévében láthatom őket, nem a neten kell végigszenvednem a meccset (kínai kommentárral)...
FORCA BARCA!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Sztem pont jó, mert legalább így nem esnek egy időpontba, vagyis lehet egész nap meccset nézni...Rivaldo11 írta:Nem tudom...nem igazán tetszik a 17:00 órai kezdés...
Komoly meccs este kezdődik,villanyfénynél.A végén oda ne jussunk,ahová az angolok,akikél 13:00órai kezdés van...![]()
Ami nevetséges...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem tudom...nem igazán tetszik a 17:00 órai kezdés...
Komoly meccs este kezdődik,villanyfénynél.A végén oda ne jussunk,ahová az angolok,akikél 13:00órai kezdés van...
Ami nevetséges...
Komoly meccs este kezdődik,villanyfénynél.A végén oda ne jussunk,ahová az angolok,akikél 13:00órai kezdés van...

Ami nevetséges...

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A sok hiányzót figyelembe véve nagyon nehéz meccsnek ígérkezik a holnapi..Remélem Saviola bizonyít elöl,hiszen most lesz rá lehetősége.Ha egy góllal nyerünk az is elég,de mindenképpen kell a 3 pont!
2007.01.07. 17.00 Sport2 [ÉLŐ]:
Getafe - F.C.Barcelona
ViScA eL BaRcA!

2007.01.07. 17.00 Sport2 [ÉLŐ]:
Getafe - F.C.Barcelona
ViScA eL BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az új közvetítő cégnek hála más lett a rendszer, mint az elmúlt években, így láthatunk végre nem esti Barça-meccset is holnap! Már nagyon vártam ezt!
Sziasztok!
Szerintem kezdjen Belletti és Sylvinho , most mindenhol támadnunk kell! Figyeljétek meg jó lesz az a csatár trió, most megmutathatják hogy mit tudnak igazán, Gudjhonsen amugy is formában van, Ronnie és Deco meg had pihenjenek.
Egyébként nem kell aggódni a csapat teljesítménye miatt, látjátok hogy A Chelsea Terry nélkül hol tart, hiába szövegel Mourinho, minden csapatot ekkor ér el a hullámvölgy, idén is mi nyerjük a BL-t!
Nekem nagy álmom ,hogy kijussak BArcelonába egy meccsre meg a várost megnézni , remélem március-április-május környékén lehetőségem lesz
Hajrá Barca!
Szerintem kezdjen Belletti és Sylvinho , most mindenhol támadnunk kell! Figyeljétek meg jó lesz az a csatár trió, most megmutathatják hogy mit tudnak igazán, Gudjhonsen amugy is formában van, Ronnie és Deco meg had pihenjenek.
Egyébként nem kell aggódni a csapat teljesítménye miatt, látjátok hogy A Chelsea Terry nélkül hol tart, hiába szövegel Mourinho, minden csapatot ekkor ér el a hullámvölgy, idén is mi nyerjük a BL-t!
Nekem nagy álmom ,hogy kijussak BArcelonába egy meccsre meg a várost megnézni , remélem március-április-május környékén lehetőségem lesz
Hajrá Barca!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Los Banditos Koma!
Amióta a spanyol csomag szétesett a Sporttelevízió és a Sportklub
felé, azóta a Sport1 legalább 5 vasárnap 17:00-kor kezdődő meccset
közvetített! Csak oda kell figyelni erre!
Egyébiránt vasárnap 17:00-tól kizárólag a S1-2 adhat spanyol bajnokit,
21:00-tól pedig kizárólag a Sportklub(kivétel: El Clásico!)!
Egészít ki Krojf.
Amióta a spanyol csomag szétesett a Sporttelevízió és a Sportklub
felé, azóta a Sport1 legalább 5 vasárnap 17:00-kor kezdődő meccset
közvetített! Csak oda kell figyelni erre!
Egyébiránt vasárnap 17:00-tól kizárólag a S1-2 adhat spanyol bajnokit,
21:00-tól pedig kizárólag a Sportklub(kivétel: El Clásico!)!
Egészít ki Krojf.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hopp ezt benéztem
Pedig 2 éve nem közvetít 5 órás meccseket a SPORT TV dehát ha a Barça játszik akkor...
Az időpontnak akkor se örülök,legutobb 2 éve játszottunk 5 órakkor,95. perceb menetett meg minket Gio a szégyentől,nameg a bíró elötte a két kamutizenegyessével.
De remélem ránkcáfolnak a fiúk és kiütjük őket.
Força Barça!

Az időpontnak akkor se örülök,legutobb 2 éve játszottunk 5 órakkor,95. perceb menetett meg minket Gio a szégyentől,nameg a bíró elötte a két kamutizenegyessével.

Força Barça!
in to exile
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Los Banditos írta:Baromság volt ezt az időpontot kiválasztaniuk,ráadásul így a TV se fogja közvetíteni.

Vasárnap - Sport2
ÉLŐ 17:00 Labdarúgás. Getafe-Barcelona, spanyol bajnokság, 17. forduló (élő)