2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Év csapata hogy nézett ki, arról lemaradtam..socio66 írta:Nem tűnik ügyetlennek,bár nyilván nem is az,ha bekerült az év csapatába és mi is hívjuk..baas11 írta:Filipe épp ellenünk :
http://www.youtube.com/watch?v=vGx-V29nw_I
Ügyes,azért ahogy itt elnéztem nem kell neki könyörögni h előre is menjen....![]()
úgy tűnik,hogy Txikiék Abidalt képzelik első számú balbekknek és akkor nem lesz Lahm,vagy ilyenek..na mindegy.
Nem tűnik ügyetlennek,bár nyilván nem is az,ha bekerült az év csapatába és mi is hívjuk..baas11 írta:Filipe épp ellenünk :
http://www.youtube.com/watch?v=vGx-V29nw_I
Ügyes,azért ahogy itt elnéztem nem kell neki könyörögni h előre is menjen....![]()
Minden vágyam így teljesüljön!lionelmessi19 írta:eurobarca.hulluisllach89 írta:Tudna valaki 1 hiteles forrást mutatni ahol ott van hogy hivatalosan is ajánlatot tettünk Ribéryért?
V hol tart a fűzés?
Kössz.
Gondolom, a sport.es, elmundodeportivo.es cikkeibőllionelmessi19 írta:Ezt mégis honnan veszed !!!!!zsoltman írta:Ti nem féltek hogy elmegy Toure vagy hogy elcserélik Fabregasra!!
Azért lehetett hallani egy-két kósza infót erről a tranzakcióról.De tudod mit nézd meg a Barca-Bayern meccs szünetében történt 20mp-t mikor a kezükekkel takarva susmorogtak Titi-vel. Számomra az mindent elárul:Luis Gustavo írta:Azt gondolom, hogy nem fog ide jönni Ribéry, hiszen semmit jel sincs arra nézve, hogy hozzánk igazolna, csak olyan hírek jönnek, hogy a Madrid akarja őt leigazolni, és semmi Barca szándék nem olvasható, de még amolyan "kacsa" hír sem....ellenben pl...Mascherano, vagy pl többi olyan pletyka, hogy különböző csapatok érdeklődnek akár Hleb, akár Gudjonsen irányába....szóval félek, hogy a francia is a gyökereknél fog kikötni valamilyen modon...
Alvesnél se volt nagy felhajtás, szépen csendben jött, volt hír h megvan a megállapodás és nem tom vagy 2 hetet kellett várni h barca mezzel pózoljon. Már-már lemondtunk róla mert nem voltak róla hírek aztán mégis itt kötött ki. Ribery is jövő héten, de még ebben a hónapban legkésőbb el fog dőlni hogy mit csinál és szerintem ide teszi át a székhelyét.Luis Gustavo írta:Igen erről olvastam itt, nálunk de sehol máshol, és azóta teljes csend van...ez aggaszt egy kicsit....szerintetek tutira ide jön hozzán, és nem kellenne ezen filóznom?????
CFirpo3 írta:Forrás?chonggy írta:amúgy vidic elismerte,hogy a barca ajánlatott tett érte,22 miskát...meg azt is mondta,lehet jön,a felesége miatt,mert annak nem tetszik a manchesteri idöjárás,szeretne melegebb tájakra menni.....![]()
Vagy neked mondta?
Forrás?chonggy írta:amúgy vidic elismerte,hogy a barca ajánlatott tett érte,22 miskát...meg azt is mondta,lehet jön,a felesége miatt,mert annak nem tetszik a manchesteri idöjárás,szeretne melegebb tájakra menni.....![]()
Fernando írta:Én nem tudom hogyan álljak ehhez a Filipe gyerekhez. Nemtudom. Én szívem szerint - lehet le fogtok hurrogni de - Abidal elé vennék valakit. Egy tapasztaltabb, technikásabb ám annyira nem támadó felfogású szélsővédőt mint Alves. Gondolok itt Evrára, Capdevilára, Zsirkovra leginkább. Az első kilőve úgygondolom. Nincs rá esély. De a másik kettő elérhető.
Ezt mégis honnan veszed !!!!!zsoltman írta:Ti nem féltek hogy elmegy Toure vagy hogy elcserélik Fabregasra!!
eurobarca.hulluisllach89 írta:Tudna valaki 1 hiteles forrást mutatni ahol ott van hogy hivatalosan is ajánlatot tettünk Ribéryért?
V hol tart a fűzés?
Kössz.
Igen erről olvastam itt, nálunk de sehol máshol, és azóta teljes csend van...ez aggaszt egy kicsit....szerintetek tutira ide jön hozzán, és nem kellenne ezen filóznom?????danko94 írta:De volt hír, több is.Írták, hogy Txiki már Január óta készíti a proektet és már tárgyaltak is ...Luis Gustavo írta:Azt gondolom, hogy nem fog ide jönni Ribéry, hiszen semmit jel sincs arra nézve, hogy hozzánk igazolna, csak olyan hírek jönnek, hogy a Madrid akarja őt leigazolni, és semmi Barca szándék nem olvasható, de még amolyan "kacsa" hír sem....ellenben pl...Mascherano, vagy pl többi olyan pletyka, hogy különböző csapatok érdeklődnek akár Hleb, akár Gudjonsen irányába....szóval félek, hogy a francia is a gyökereknél fog kikötni valamilyen modon...![]()
De volt hír, több is.Írták, hogy Txiki már Január óta készíti a proektet és már tárgyaltak is ...Luis Gustavo írta:Azt gondolom, hogy nem fog ide jönni Ribéry, hiszen semmit jel sincs arra nézve, hogy hozzánk igazolna, csak olyan hírek jönnek, hogy a Madrid akarja őt leigazolni, és semmi Barca szándék nem olvasható, de még amolyan "kacsa" hír sem....ellenben pl...Mascherano, vagy pl többi olyan pletyka, hogy különböző csapatok érdeklődnek akár Hleb, akár Gudjonsen irányába....szóval félek, hogy a francia is a gyökereknél fog kikötni valamilyen modon...
currahee írta:megfogadtam egy ideje h nem is látogatom ezt a topikot mert csak felcseszem az agyam a sok baromságon.. meg h nem írok ide de most vmit leírok véleményként mert megváltozott az eddigi véleményem:
Ribéryről van szó. én nem tartottam fontosnak a leigazolását mert... de msot már egyre inkább ugy érzem h nagyon is jó opció lenne mert nagyon sok variációs lehetőség nyílna vele.
egyrészt a támadó sor mind2 oldalán bevethető, akár ha Messi v Titi sérült lenne (persze lehet h egyből kezdő lenne a bal oldalon na de azért ne vegyünk mérget erre mert Henry nem volt olyan rossz idén... na meg azért dolgozzon is meg érte - feltéve ha idekerül -)
-> ezáltal h Ribéry bekerül a kezdőbe mehetne a rotálás (leginkább) Eto'o és Henry között; ami a hosszú szezonra mindenképp figyelembe vevendő...
másik opció h ha vki a középpályán hiányozna a szervezésből (Iniesta, Xavi),
akkor egy elég jó megoldás lehet a francia ott is akár. mondjuk a középpályára való igazolás sztem annak a függvénye h ki távozik, mert ha megy Guddy és Hleb akkor mindenképp kell egy új középpályás szvsz; de ha csak az egyik talán akkor is.
de mindenesetre Ribéry ebből is megérné h nagyon sok helyen bevethető (elvileg)...
az már egy más kérdés amire talán nem sokan gondoltak eddig, h ahogy én észrevettem a gall elég sérülékeny típus! nagyon sok meccset kihagyott idén is a Bayernben... ezzel csak azt akarom mondani h vigyázni kell arra h ne túl sokat építsünk rá v várjunk el tőle, mert lehet h nem bírná...
jah és még annyit ha az ifi csapatból nem vinnék fel túl sok játékost mint ahogy itt sokan írták; mert fogyatékosság lenne 5-6 "kicsit" felhozni azért h az idény nagy részében üldögéljenek a padon és ezáltal megállna a fejlődésük a meccshiányt figyelembe véve!!
ugyan nem ismerem jól az Athletic keretét de csak egy két játékost hoznék fel, aki meg már kezd kiöregedni onnan és esetleg nem fér be az mehetne vhova kölcsönbe a rendszeres játéklehetőségért h töretlen legyen a fejlődése. aki pedig még a fiatalabbak között van (konkrétan Muneisára gondolok) az csak maradjon még az ifiben, ráér majd két-három év múlva csatlakozni a nagycsapathoz.
SZERKESZT gomb!
S.