2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is úgy gondoltam már leigazolásakor, hogy ő komoly meccsen akkor sem fog labdába rúgni, ha esetleg Suarez lesérül.Cestus írta:Szerintem nincs ebben semmi, ő mindössze vésztartaléknak jöhetett. Suárez ettől még lehet, hogy pihen, csak inkább Messit játszatja középen akkor. Boatengnek meg maradnak az abszolút "leadott" meccsek.
Ez már csak azért is fura,mert elvileg ezért beszélt EV Setiennel,hogy megtudja milyen Boateng hozzállása,aki megnyugtatta,hogy jó vétel lesz. Már ha igaz valóban,hogy beszéltek egymással.MatyiG írta: Sztem edzésen nincs megelégedve vele Ernő a hozzáállásával, más ötletem nincs.
Már régebben ugyan, de volt erről infó, hogy Todiboval mennyire meg vannak elégedve, vele meg totálisan az ellenkezője van.MatyiG írta: Sztem edzésen nincs megelégedve vele Ernő a hozzáállásával, más ötletem nincs.
Sztem edzésen nincs megelégedve vele Ernő a hozzáállásával, más ötletem nincs.recrea írta:Ma sincs a keretben, megöl a kíváncsiság, h minek hoztuk ide![]()
Ötletem nics, miért nem lehet padra ültetni Suarezt egy Rayo ellen.
Nagyjából úgy lehetnek vele, mint te a helyesírással.Nyiri81 írta:Matek nem egy az origonak. 300-400 ezer EUR az nem 1 milliárd Ftwesterngom írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20190 ... szott.html
Matek nem egy az origonak. 300-400 ezer EUR az nem 1 milliárd Ftwesterngom írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20190 ... szott.html
Petr írta:Elvileg van egy kisebb sérülése, ami miatt óvatosan bánnak vele.
(Most biztosan nem fogom megtalálni a forrást.)
Úgy meg pláne, hogy Suarez teljesen ki van facsarva, és hanyatló formában van.Messidona10 írta:Jól eltűnt a srác... Első adandó alkalommal bekerült a mélyvízbe, aztán azóta semmi. Anélkül, hogy lenne infó arról, hogy milyen munkát végez edzéseken, meg mennyire kapta el a fonalat, azt mondanám, hogy a Valladolid elleni meccsen simán kellene neki adni lehetőséget. Egy kevésbé acélos ellenfél, hazai meccs, ráadásul elég nehéz hetek következnek. Legalább az esélyt kapja már meg, ha itt van, aztán hátha még hasznos is lehetne. Suárezre ráadásul ráférne kicsit, hogy a padon üljön.
Sírós ez a képCestus írta:Szerelem első látásra.
Csak nehogy Kinget és Prince-t benyelje a barcelonai éjszakai élet, mert akkor többet nem látjuk őket viszont.
King és Prince, végem. Egy lyukas garast sem adtam volna erre néhány éve, hogy ők így fognak pózolni az edzőpályánkon Barça-melegítőben.Cestus írta:Szerelem első látásra.
Csak nehogy Kinget és Prince-t benyelje a barcelonai éjszakai élet, mert akkor többet nem látjuk őket viszont.
Szögleteknél kaphatna 1-2 szeretetcsomagot úgy diszkrétbeMatyiG írta:Mert aztán Yaya Touré sokat találkozna a pályán Ramosszal.