Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csőre Gábor hál istennek van.Enrique írta:Én ma fogom megnézni az 1. új szinkronizáltat, addig nem mondok véleményt, bár ha nincs Markovics Tamás, Csuja Imre, Csöre Gábor, Józsa Imre...![]()
Úgy már nem az igazi.
Akkor asszem tapadni fogok esténként a Cool-ra!Zsolti írta:ELINDULT AZ 5.évad a coolon szinkronnal,csak kicsit gyengébb a szinkron mint az előző részeknél,de nagyjából u.az.Ja és már szedni is lehet,igaz,250mega,de lényegesen jobb a minősége is.
debizony.Ahogy a mellékelt ábra is mutatja!Badi írta:káronkodásokat leszámítva:)Enrique írta:Pont ilyennek képzeltem őket...Zsolti írta:Asszem megérdemli a 2 alkotó,hogy lássuk őket.Íme:![]()
![]()
De sztem okos emberek lehetnek, mert a részekből le lehet szűrni, h mindenhez konyítanak, képben vannak rendesen.
amúgy nem mondod hogy 2en csinálják?
káronkodásokat leszámítva:)Enrique írta:Pont ilyennek képzeltem őket...Zsolti írta:Asszem megérdemli a 2 alkotó,hogy lássuk őket.Íme:![]()
![]()
De sztem okos emberek lehetnek, mert a részekből le lehet szűrni, h mindenhez konyítanak, képben vannak rendesen.
Pont ilyennek képzeltem őket...Zsolti írta:Asszem megérdemli a 2 alkotó,hogy lássuk őket.Íme:![]()
Scott Tenorman must die!Charlie írta:Han jól emléxem akkor az 501-es részt és a 814est feltétlenül nézzétek meg!
C.
Ez most rosszul hangzik....redlions írta:kaporszakállú hoztam vizet. Vízzel van tele a kaporszakállú!
Nem szándékozom elfajítani a dolgott, de az erősen burkoltatt megtűröm. Ha elharapodzik, akkor nem!Enrique írta: Na azért nemkéne nagyon elfajulni.... Direkt így írom/írtam eddig is. És nem is fogom másképpen sem más topicban sem. Eddig sem moderált ki senki sem ilyenért.