2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért ne feledd, hogy ez a Zaragoza lesz az ellenfelük!!!gyuri0927 írta:Sziztok! Azért csalt a bíro hogy a madridnak /sajnos ennél kisebb betüvel netudom írni/ legyen esélye a kupában! Sehol máshol nincs. Csak így van esélye nyerni valamit idén. Megint annyi pénzt beleőltek abba a sz.r csapatba. "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" valamit viritani. Nagyon nagy érdekcsoportok sorakoznak mögöttük!
Ne zavarjon ám, hogy a te 'forzád' C-vel, pontosabban ilyen Ç-vel írandó...Ronal.10 írta:Hát hogy is mondjam egy kicsit át lett szerkesztve![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.paperboy.nl/index.cfm?PID=2B ... 551AE2DA0F
Ronaldinho valószínűleg nem fog eltiltást kapni, így a jövő heti meccsen már játszhat majd, de ha mégis, akkor az max 1 meccses eltiltás lesz!Ronal.10 írta:Amikor Dinhot kiálitotta a ........nem tom mi![]()
akkor az nagyon nagyra tartotta magát huuu kiállitottam a világ legjobbját.....(öröm hir Cselzkij kezd visssza esni már az utobbi 5-4 forduloban mindig kap golt és az utcso 2 ben már 1-1 ek voltak a meccseik:lol:
Valencia-BARCA---Teljes kerettel mennek(dinho,eto',messi....) vagy Ronaldinho nem??eltiltás hány meccsre vonatkozik??
![]()
még jön a madrid idén a mi utcánkba![]()
és a kupát nem nyeri meg
Hidd el, ettől még senki sem fog hátra dőlni, SŐT!!! Mindenkiben csak az lesz benne, hogy a barcának erre már nem kell koncentrálnia, ez már nem fárasztja őket, így sokkal veszélyesebbek lesznek a bajnokságban, illetve a kupában!!!igeorgy írta:kicsi a sansz rá de lehet, h ez a gixer a kupában arra jó lehet, hogy az ellen elbízza magát, hátradőljön a székében azt hihetve hogy sima ügy lesz a barca ellen továbbmenni...nah meg persze most a világ láthatja, h ők is csak emberek
Ezt a Fletcher-Oleguer párhuzamot én is teljesen így látom:))) Mind2 teljes csőd és mégis stabil tagjai a csapatuknakFTorres9 írta:Én csak annyit tudok mondani Oleguerről, h a helyzete tisztára ugyanaz, mint Fletchernek a MU-ban. Játszik de minek. Megkapják a lehetőséget az edzőjüktől és többet is kapnak, mint amit valójában mutatanak, mert be kell látni Fletcher egy ritka [auto_cenzúra] játékos és Olegur se az a húúú de nagyon jó védő. Tavaly Oleguer csak fetrengett a chelsea ellen és azt se tudta, h hol van. De ezzel nem azt hangsúlyozom,h a Chelsea nyerjen, de szerintem Gabri jobban megérdemelné a játéklehetőséget, mint Oleguer és szerintem sokkal jobbat is tudna nyujtani. De be kell, látni, hogy ha kiesnénk a chelsea ellen(bár remélem nem) akkor ez nagyban a védőink számlájára róható majd, mint tavaly.