Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, Motta az egyik kedvence Rijkaardnak, és most kezdő lehet Belletti hiányában. Oleguer lesz a jobbvédő, Marquez védő, Motta vkp.Szakacs írta:szewrintem oli megy jobbszelre es motta kezdo lesz.....
Na és az a csel előtte, amivel úgy elküldte a védőjét, hogy az lecsúszott a képernyőről? Azért az se volt semmi?Enrique írta:Van benne valami amit mondasz Silvanus, főleg hogy maradjon? - Naná! Ki lenne a jobbhátvéd?
Csak engem nagyon fel tud húzni, a hülyeségeivel...![]()
Viszont, hogy legyen 1 pozitívum is (), remekül adta keresztbe Ronnienak a labdát az 1. gól előtt! Nagyon jó helyzetfelismerés volt.
Sztem ez nem csak Bellettivel van így!Silvanus írta:Annyira fura, ti még nem vettétek észre, hogy itt a fórumon belül is Belletti munkássága, illetve hasznossága a Barcában teljesen megosztja az embereket!?... Van aki szerint Belletti lassú, pontatlan, béna, és rajta ment el sok meccs, köztük a Chelsea elleni is.....
Van akik szerint (ÉS ITT HANGSÚLYOZOM, HOGY SZERINTEM IS!!!) Belletti pedig IGEN IS hasznos...
Ment a valenicai támadás az ő helyén, erre odafut a bíróhoz, és el kezdett neki magyarázni... (A valencia meg majdnem gólt szerzett belőle...)Rapika írta:Mit csinált,hogy ennyira kiakadtatok rá?
csak tudod az a baj,hogy néha a támadássegítések a védekezés rovására mennek.thegreek írta:szerintem Belleti az Puyol mellet a legjobb védőnk!
gyors, megbízható, segíti a támadásokat, mi kell még???
lehet, hogy beadásai nem olyan jók mint egy igazi jobbszélsőnek, de egy hátvédnek ez elnézhető
lehet, hogy otthon gondok vannakboggabor írta:Szerintetek mi volt velle tegnap mindenel foglalkozott csak nem a jatekal es majdnem golt kaptunk mert a biroval vitatkozott es a Valencia jatszott tovabb nagyon jo futbalista, de ha meg1x ilyet csinal akkor uljon a cserepadon vegig tegnap tiszta hulye volt