2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én azt hittem vasárnap lesz.Saviola írta:Ma 18.45 Sport1 ÉLŐ:
Real Sociedad - F.C.Barcelona
telitalálatBadi írta:Eurobarca írta:Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Damià, Gabri, Puyol, Oleguer, Fernando Navarro, Sylvinho
Középpályások: Márquez, Edmílson, Motta, Iniesta, Gerard
Támadók: Giuly, Eto'o, Larsson.
ezek után én egy ilyen csapatra számítok:
-----------------------------Jorquera-----------------------------
------Oleguer-------Puyol--------Edmilson------Sylvinho------
-----------------Motta---------------Márquez--------------------
--------------------------Iniesta----------------------------------
------------Giuly------------Eto'o------------Larsson------------
Inkább ne..múltkor is ez volt és mi lett belőle..kihagyott egy tizit..szerintem semmi értelme..majd ő megtalálja a helyzetet..az eddigi 24 gólját sem úgy rugta,hogy mindig neki passzoltakOrdog írta:A lényeg, hogy mindenki Eto'o-nak passzoljon...![]()
Én már Mottatól nem félek mert azért elég rég óta meggyógyult ésjátsogat de Edmílson,Larsson.....HAnonymus írta:Hát bátor ember Frenki ha be meri vállalni hogy Motta, Larsson és Edmílson is kezdjen a súlyos sérülése után... Mondjuk nem sok más választása lesz...
Eurobarca írta:Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Damià, Gabri, Puyol, Oleguer, Fernando Navarro, Sylvinho
Középpályások: Márquez, Edmílson, Motta, Iniesta, Gerard
Támadók: Giuly, Eto'o, Larsson.
redlions írta:viccnek is rossz.... Többen 45percet se bírnának ki a pályán...mrmonster írta:Most beszéltem Frank-kal, aki a következő kezdőcsapatot hirdette meg a Sociedad elleni meccsre:
Jorquera - Gabri, Edmilson, Fernando Navarro, Sylvinho - Gerard - Iniesta, Motta - Henke Larsson, Eto'o, Messi.
viccnek is rossz.... Többen 45percet se bírnának ki a pályán...mrmonster írta:Most beszéltem Frank-kal, aki a következő kezdőcsapatot hirdette meg a Sociedad elleni meccsre:
Jorquera - Gabri, Edmilson, Fernando Navarro, Sylvinho - Gerard - Iniesta, Motta - Henke Larsson, Eto'o, Messi.
Ez komoly?Ez jó csapat!!!!mrmonster írta:Most beszéltem Frank-kal, aki a következő kezdőcsapatot hirdette meg a Sociedad elleni meccsre: