Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jenő bá... Isten nyugosztalja...Rapika írta:Knézi Jenő volt ilyen elfogult a fradival!
De legalább tudott közvetíteni!
én sajnos értettem mit mondott. végig minket fikázott az egyorrú. a gundel jó arc volt, ünnepelte a margót azért ő is, de üvöltött az atletico helyzeteknél is.real_funghi írta:HF-ben még azt sem csípem, hogy nem lehet érteni, amit mond. Pl. tegnap is csak morgott. Sajnos majd' minden meccsünket ő közvetíti. ;-(
Horváth F-et én likvidálnám,az nem normális,azért egy kommentátor próbálhatná jobban leplezni klubszimpátiáját,meg azt hogy kit nem szeret!real_funghi írta:HF-ben még azt sem csípem, hogy nem lehet érteni, amit mond. Pl. tegnap is csak morgott. Sajnos majd' minden meccsünket ő közvetíti. ;-(
tudom, h nem lesz, de nem lehetett kihagynireal_funghi írta:Ááá, olyan nem lesz.
De mindig elfogult volt valamelyik csapattal szemben.
és akkor kiket fog szeretni, ha ti is kiestek?Charlie írta:real_funghi írta:Amikor tavaly a Celta Vigo még 1. osztályú volt, minket is fikázott eleget. Most csapatot váltott.
persze, h nem kell már most, januárban ünnepelni a még le sem esett bajnokságot, tökéletesen igazad van. viszont ugyanazokról a zsugásokról beszélünk, akik nem is olyan régen cipóra vertek mindenkit, köztük a horvát lieblingjeit is. a mostani szitut nevezzük hullámvölgynek, ahonnan el fogunk indulni felfelé. el KELL, h induljunk felfelé. sztem csak mi bökhetjük el a bajnokságot magunknak, ha összeszedik magukat "agyilag", lelkileg a srácok, sztem nem lesz probléma.Silvanus írta: Én a jobb félni, mint megijedni elvet vallom, ezért vagyok ilyen helyzetekben inkább borúlátó, és elővigyázatos, mint sem legyintő, magabiztos...
... de a cél ugyan az, veletek egyet értve, imádom a Barcát, HAJRÁ, előre a bajnoki címért!!! És persze, nincs semmi gáz, minden nagy csapat kikap 2-3-szor egy idény alatt, ennek így kell, így kellett lennie!!!...
Így van,sztem Rijkaard ilyet sosem mondott hogy ennyi játékossal ő végig csinálja ezt az idényt,mert ha igen akkor megkérdőjelezem az értelmét...Tudja hogy szükség van játékosokra,lemerem fogadni hogy ezt a Barcát többet nem látjuk,jövőhéten megint hengerelni fogunk,eddig bejöttek a megérzéseimBoixos írta:horvát tényleg undorító volt. az egy dolog, h margitsálba burkolva ül le meccset közvetíteni, de a mondanivalója ettől még lehetne objektív. ott rúgott a Barcába, ahol tudot, ha elment egy villa-zsugás, már fikázta a Barcást. tény, h nagyon szarok voltunk, de azért le monnyuk nem fociztak. laportát sajnáltam, amikor mutogatták a gólok után, rágta keményen a szája szélét... de most legalább láthatta, h mindenképpen kellenek a zsugások, méghozzá rövid időn belül. a rijkaard meg biztos elfelejtette azt a hülyeséget, amit mondott, h ti. ezzel a brigáddal is végibugizzák az idényt.
de ezektől függetlenül, semmi nincs veszve, elsők vagyunk és, ha minden jól megy azok is maradunk. ű
csak csatlakozni tudok Charliehoz.
Én a jobb félni, mint megijedni elvet vallom, ezért vagyok ilyen helyzetekben inkább borúlátó, és elővigyázatos, mint sem legyintő, magabiztos...Boixos írta:horvát tényleg undorító volt. az egy dolog, h margitsálba burkolva ül le meccset közvetíteni, de a mondanivalója ettől még lehetne objektív. ott rúgott a Barcába, ahol tudot, ha elment egy villa-zsugás, már fikázta a Barcást. tény, h nagyon szarok voltunk, de azért le monnyuk nem fociztak. laportát sajnáltam, amikor mutogatták a gólok után, rágta keményen a szája szélét... de most legalább láthatta, h mindenképpen kellenek a zsugások, méghozzá rövid időn belül. a rijkaard meg biztos elfelejtette azt a hülyeséget, amit mondott, h ti. ezzel a brigáddal is végibugizzák az idényt.
de ezektől függetlenül, semmi nincs veszve, elsők vagyunk és, ha minden jól megy azok is maradunk. ű
csak csatlakozni tudok Charliehoz.
ráadásul - ha már szóba hoztadCharlie írta:Gondolkoztam már rajta hogy mi lenne ha esetleg a sport televízió kapna jópár hasonló témájú e-mailt,hogy pl zavarja a szurkolókat a közvetítések alatt a hatalmas klubszimpátiája Horvát Ferinek,tudnák miről van szó,hogy egy kicsit kevesebbet kéne foglalkoznia a reállal,ha pókert közvetít akkor is galaktikusokról van szó.Silvanus írta:Ja, és még egy apróság, amit nem állok meg szó nélkül: a Horvát Feri undoríató volt!!! Egyszerűen úgy pofán tudtam volna rúgni, néha olyanokat mondott, hogy JAJ! Az első pillanattól kezdve fikázta a Barcát, az első gól után már csak a vereségről tudott beszélni (volt még hátra 70 perc!)... egyszóval gusztustalan, hogy ilyet a mikrofon elé engednek, ez felháborító, ez olyan, mint ha én közvetítenék egy Real meccset, ez etikátlan, nem értem a Sport televíziót!?...![]()
C.
Gondolkoztam már rajta hogy mi lenne ha esetleg a sport televízió kapna jópár hasonló témájú e-mailt,hogy pl zavarja a szurkolókat a közvetítések alatt a hatalmas klubszimpátiája Horvát Ferinek,tudnák miről van szó,hogy egy kicsit kevesebbet kéne foglalkoznia a reállal,ha pókert közvetít akkor is galaktikusokról van szó.Silvanus írta:Ja, és még egy apróság, amit nem állok meg szó nélkül: a Horvát Feri undoríató volt!!! Egyszerűen úgy pofán tudtam volna rúgni, néha olyanokat mondott, hogy JAJ! Az első pillanattól kezdve fikázta a Barcát, az első gól után már csak a vereségről tudott beszélni (volt még hátra 70 perc!)... egyszóval gusztustalan, hogy ilyet a mikrofon elé engednek, ez felháborító, ez olyan, mint ha én közvetítenék egy Real meccset, ez etikátlan, nem értem a Sport televíziót!?...
Hát lehet! Amúgy a Dakar összefoglaló az Eurosporton határozottan jó volt, elmulasztotta a gyomorgörcsömet. Csak néha kapcsoltam vissza a meccs végére!Boixos írta:Charlie írta:Nem láttam a meccset,de lehet hogy jobban tettem...
C.
az este egyetlen pozitívuma a barcelona vendéglátósok forgalmával kapcsolatos... mindegy. minél hamarabb el kell felejteni ezt a 'mit is' ?. semmi sincsen elveszve, 7 ponttal megyünk. a madrid sosem fog utolérni, és a többiek sem. MI LESZÜNK A BAJNOKOK!Charlie írta:Nem láttam a meccset,de lehet hogy jobban tettem...
C.