Villareal - Barca

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mi lesz az eredmény?

Sima gyozelem
11
39%
Erölködos szenvedos végén egy gólt becsavarós
14
50%
Olyan X lesz, hogy azt még az Intertol se várnánk!
1
4%
Utána meggazdagodnak a Barcelonai kocsmák :(
2
7%

Szavazatok száma: 28
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.11. 09:57:17

Na a téma asszem lezáródott, folytatás a Bajnoki topicban!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.10. 15:37:04

Rapika írta:Knézi Jenő volt ilyen elfogult a fradival!
De legalább tudott közvetíteni!
:(
Jenő bá... Isten nyugosztalja... :(
Hát ő tényleg az volt, aki tudott közvetíteni. Nem mint a H.F. ő csak motyog saját magának, és nem is lehet érteni mit mond... Pff...
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.10. 14:44:41

Knézi Jenő volt ilyen elfogult a fradival!
De legalább tudott közvetíteni!
:(
Kép
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.10. 11:38:38

sport1tv@sport1tv.hu

Mindenki írjon levelet,más fórumokon már elkezdték,szval mi is,gyerünk!
C.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.10. 11:33:17

real_funghi írta:HF-ben még azt sem csípem, hogy nem lehet érteni, amit mond. Pl. tegnap is csak morgott. Sajnos majd' minden meccsünket ő közvetíti. ;-(
én sajnos értettem mit mondott. végig minket fikázott az egyorrú. a gundel jó arc volt, ünnepelte a margót azért ő is, de üvöltött az atletico helyzeteknél is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.10. 11:31:15

real_funghi írta:HF-ben még azt sem csípem, hogy nem lehet érteni, amit mond. Pl. tegnap is csak morgott. Sajnos majd' minden meccsünket ő közvetíti. ;-(
Horváth F-et én likvidálnám,az nem normális,azért egy kommentátor próbálhatná jobban leplezni klubszimpátiáját,meg azt hogy kit nem szeret!
C.
real_funghi

2005.01.10. 11:28:03

HF-ben még azt sem csípem, hogy nem lehet érteni, amit mond. Pl. tegnap is csak morgott. Sajnos majd' minden meccsünket ő közvetíti. ;-(
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.10. 11:23:45

real_funghi írta:Ááá, olyan nem lesz.
De mindig elfogult volt valamelyik csapattal szemben.
tudom, h nem lesz, de nem lehetett kihagyni 8)

annakidején szegény knézit sem csíptem, amikor feldőlt neki a pálya vki felé, akiket csípett (98as vb döntő, francia-brazil meccs; 99 bl döntő, mu-bayern)
PUYOL-XAVI-INIESTA
real_funghi

2005.01.10. 11:21:05

Ááá, olyan nem lesz.
De mindig elfogult volt valamelyik csapattal szemben.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.10. 11:19:03

Charlie írta:
real_funghi írta:Amikor tavaly a Celta Vigo még 1. osztályú volt, minket is fikázott eleget. Most csapatot váltott.
és akkor kiket fog szeretni, ha ti is kiestek? 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.10. 11:17:41

Silvanus írta: Én a jobb félni, mint megijedni elvet vallom, ezért vagyok ilyen helyzetekben inkább borúlátó, és elővigyázatos, mint sem legyintő, magabiztos...

... de a cél ugyan az, veletek egyet értve, imádom a Barcát, HAJRÁ, előre a bajnoki címért!!! És persze, nincs semmi gáz, minden nagy csapat kikap 2-3-szor egy idény alatt, ennek így kell, így kellett lennie!!!...
persze, h nem kell már most, januárban ünnepelni a még le sem esett bajnokságot, tökéletesen igazad van. viszont ugyanazokról a zsugásokról beszélünk, akik nem is olyan régen cipóra vertek mindenkit, köztük a horvát lieblingjeit is. a mostani szitut nevezzük hullámvölgynek, ahonnan el fogunk indulni felfelé. el KELL, h induljunk felfelé. sztem csak mi bökhetjük el a bajnokságot magunknak, ha összeszedik magukat "agyilag", lelkileg a srácok, sztem nem lesz probléma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.10. 11:16:36

real_funghi írta:Amikor tavaly a Celta Vigo még 1. osztályú volt, minket is fikázott eleget. Most csapatot váltott.
Ezt nem értem... :roll:
C.
real_funghi

2005.01.10. 11:10:48

Amikor tavaly a Celta Vigo még 1. osztályú volt, minket is fikázott eleget. Most csapatot váltott.
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.10. 11:03:21

Boixos írta:horvát tényleg undorító volt. az egy dolog, h margitsálba burkolva ül le meccset közvetíteni, de a mondanivalója ettől még lehetne objektív. ott rúgott a Barcába, ahol tudot, ha elment egy villa-zsugás, már fikázta a Barcást. tény, h nagyon szarok voltunk, de azért le monnyuk nem fociztak. laportát sajnáltam, amikor mutogatták a gólok után, rágta keményen a szája szélét... de most legalább láthatta, h mindenképpen kellenek a zsugások, méghozzá rövid időn belül. a rijkaard meg biztos elfelejtette azt a hülyeséget, amit mondott, h ti. ezzel a brigáddal is végibugizzák az idényt.
de ezektől függetlenül, semmi nincs veszve, elsők vagyunk és, ha minden jól megy azok is maradunk. ű
csak csatlakozni tudok Charliehoz.
Így van,sztem Rijkaard ilyet sosem mondott hogy ennyi játékossal ő végig csinálja ezt az idényt,mert ha igen akkor megkérdőjelezem az értelmét...Tudja hogy szükség van játékosokra,lemerem fogadni hogy ezt a Barcát többet nem látjuk,jövőhéten megint hengerelni fogunk,eddig bejöttek a megérzéseim :? Csak a Chelsea ellen is van 1,de azt inkább nem szeretném hogy az történjen!
C.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.10. 11:02:54

Boixos írta:horvát tényleg undorító volt. az egy dolog, h margitsálba burkolva ül le meccset közvetíteni, de a mondanivalója ettől még lehetne objektív. ott rúgott a Barcába, ahol tudot, ha elment egy villa-zsugás, már fikázta a Barcást. tény, h nagyon szarok voltunk, de azért le monnyuk nem fociztak. laportát sajnáltam, amikor mutogatták a gólok után, rágta keményen a szája szélét... de most legalább láthatta, h mindenképpen kellenek a zsugások, méghozzá rövid időn belül. a rijkaard meg biztos elfelejtette azt a hülyeséget, amit mondott, h ti. ezzel a brigáddal is végibugizzák az idényt.
de ezektől függetlenül, semmi nincs veszve, elsők vagyunk és, ha minden jól megy azok is maradunk. ű
Én a jobb félni, mint megijedni elvet vallom, ezért vagyok ilyen helyzetekben inkább borúlátó, és elővigyázatos, mint sem legyintő, magabiztos...

... de a cél ugyan az, veletek egyet értve, imádom a Barcát, HAJRÁ, előre a bajnoki címért!!! És persze, nincs semmi gáz, minden nagy csapat kikap 2-3-szor egy idény alatt, ennek így kell, így kellett lennie!!!...
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.10. 10:59:08

horvát tényleg undorító volt. az egy dolog, h margitsálba burkolva ül le meccset közvetíteni, de a mondanivalója ettől még lehetne objektív. ott rúgott a Barcába, ahol tudot, ha elment egy villa-zsugás, már fikázta a Barcást. tény, h nagyon szarok voltunk, de azért le monnyuk nem fociztak. laportát sajnáltam, amikor mutogatták a gólok után, rágta keményen a szája szélét... de most legalább láthatta, h mindenképpen kellenek a zsugások, méghozzá rövid időn belül. a rijkaard meg biztos elfelejtette azt a hülyeséget, amit mondott, h ti. ezzel a brigáddal is végibugizzák az idényt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.10. 10:55:05

Charlie írta:
Silvanus írta:Ja, és még egy apróság, amit nem állok meg szó nélkül: a Horvát Feri undoríató volt!!! Egyszerűen úgy pofán tudtam volna rúgni, néha olyanokat mondott, hogy JAJ! Az első pillanattól kezdve fikázta a Barcát, az első gól után már csak a vereségről tudott beszélni (volt még hátra 70 perc!)... egyszóval gusztustalan, hogy ilyet a mikrofon elé engednek, ez felháborító, ez olyan, mint ha én közvetítenék egy Real meccset, ez etikátlan, nem értem a Sport televíziót!?...
Gondolkoztam már rajta hogy mi lenne ha esetleg a sport televízió kapna jópár hasonló témájú e-mailt,hogy pl zavarja a szurkolókat a közvetítések alatt a hatalmas klubszimpátiája Horvát Ferinek,tudnák miről van szó,hogy egy kicsit kevesebbet kéne foglalkoznia a reállal,ha pókert közvetít akkor is galaktikusokról van szó. :?
C.
ráadásul - ha már szóba hoztad :D - a focimeccseket is olyan szinvonalon közvetíti, mint a póker meccseket...
Unalmasan! :shock: :?
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.10. 10:49:01

Silvanus írta:Ja, és még egy apróság, amit nem állok meg szó nélkül: a Horvát Feri undoríató volt!!! Egyszerűen úgy pofán tudtam volna rúgni, néha olyanokat mondott, hogy JAJ! Az első pillanattól kezdve fikázta a Barcát, az első gól után már csak a vereségről tudott beszélni (volt még hátra 70 perc!)... egyszóval gusztustalan, hogy ilyet a mikrofon elé engednek, ez felháborító, ez olyan, mint ha én közvetítenék egy Real meccset, ez etikátlan, nem értem a Sport televíziót!?...
Gondolkoztam már rajta hogy mi lenne ha esetleg a sport televízió kapna jópár hasonló témájú e-mailt,hogy pl zavarja a szurkolókat a közvetítések alatt a hatalmas klubszimpátiája Horvát Ferinek,tudnák miről van szó,hogy egy kicsit kevesebbet kéne foglalkoznia a reállal,ha pókert közvetít akkor is galaktikusokról van szó. :?
C.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.10. 10:45:02

Ja, és még egy apróság, amit nem állok meg szó nélkül: a Horvát Feri undoríató volt!!! Egyszerűen úgy pofán tudtam volna rúgni, néha olyanokat mondott, hogy JAJ! Az első pillanattól kezdve fikázta a Barcát, az első gól után már csak a vereségről tudott beszélni (volt még hátra 70 perc!)... egyszóval gusztustalan, hogy ilyet a mikrofon elé engednek, ez felháborító, ez olyan, mint ha én közvetítenék egy Real meccset, ez etikátlan, nem értem a Sport televíziót!?...
"Més Cuen un Club"
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.10. 10:37:52

Nyugi fiúk,én nagyon pozitívan látom a dolgokat :wink: Mondtam hogy hülyeség hogy nem igazolunk,lám Laporta jelezte is hogy napkon belül vki vagy vkik csatlakoznak a kerethez!Semmi probléma minden évben minden nagy csapatot elgyepál egy másik csapat,igen csúnyán,erre rengeteg példát lehetne felhozni,na ez most bekövetkezett nálunk is.De még nincs veszve semmi,a játékosok pihentek(tegnap ez nem látszódott),de biztos hogy nem azzal volt itt a probléma hogy fáradtak voltak,mert rengeteg idejük volt lazítani,egyszerűen,elsüllyesztett minket a tengerallattjáró,előfordul.7 pont az előnyünk még,az nagyon sok,minden üldöző fog még botlani,nem kell itt elkeseredni!Tudjuk hogy nagyon hosszú az idény,sokan már a bajnokságot ünnepelték,de mint mondottuk jópáran,ezzel még várjunk...Sok-sok van még hátra.
C.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.10. 10:20:51

A Riquelme topikban már kifejtettem a véleményem, itt csak röviden: Riquelme hülyét csinált tegnap a Barcelonából, egyedül vert meg minket szinte, no persze Forlán is csillogott rendesen, a gólja valami káprázatos volt!!!

A Barca gyengén, szánalmasan, lassan, ötlettelenül focizott, arra várva, hogy majd egyszer csak történik valami, DE NEM TÖRTÉNT SEMMI!!!

Ronaldinho mint ha a pályán sem lett volna, Eto'o nagyon gyengén muzsikált, Giuly hatalmas lemaradásban van, abszolút nincs ritmusban, a többiek is mind-mind szürkék!!!!!

És IGEN, sajnos jól mondja itt az egyik előttem szóló, hogy BAJ lehet srácok, mert ez a meccs nem az első a sorban, ez már a 4-ik!!! Az elmúlt 3 bajnokinkat bár hoztuk (nem kaptunk ki), de a mutatott játék már ott is gyenge volt!!!! Szerintem igen is kongatni kell a vészharamgokat, ha most nem kapja össze magát a csapat, akkor észre sem vesszük, és oda a 7 pontos előny is!!!....

Laportáék pedig ha ezek után sem igazolnak, akkor megérdemlik!... :evil:

HAJRÁÁÁÁÁ BARRRCCCAAAAA!!!!!!!!!!!!!
"Més Cuen un Club"
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.10. 09:34:57

megérdemelt Villarreal győzelem...
Gyenge játék, gyenge eredmény... :(
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.10. 08:38:14

Boixos írta:
Charlie írta:Nem láttam a meccset,de lehet hogy jobban tettem...
C.
Hát lehet! Amúgy a Dakar összefoglaló az Eurosporton határozottan jó volt, elmulasztotta a gyomorgörcsömet. Csak néha kapcsoltam vissza a meccs végére!

Mától én is Oleguer-szakállat növesztek :D
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.10. 08:21:37

Charlie írta:Nem láttam a meccset,de lehet hogy jobban tettem...
C.
az este egyetlen pozitívuma a barcelona vendéglátósok forgalmával kapcsolatos... mindegy. minél hamarabb el kell felejteni ezt a 'mit is' ?. semmi sincsen elveszve, 7 ponttal megyünk. a madrid sosem fog utolérni, és a többiek sem. MI LESZÜNK A BAJNOKOK!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.09. 23:49:56

Nem láttam a meccset,de lehet hogy jobban tettem...
C.
Lezárt