2005.03.09. 21:10:18
Hát ezt nem hiszem el,nem érdemeltünk vereséget.
Az előbb a közvetítésben újra láttam mindent,és NAGYON ROSSZ VOLT!
Lehet a bírót hibáztatni,mert valószínűleg szabálytalan volt a gól.De azért mi is hibásak vagyunk,megsérült Marquez,és ezt nem bírtuk el,a védelünk egyszerűen brutálisan gyenge volt,Oleuger mi Terryhez képest?(bocsi)
Jöjjön már vissza Edmilson,áljon be Puyol mellé,Marquez játszon vkp-et Oleuger meg üljön le a padra.Valamiért most nem egységes a védelmünk,külön-külön lehet,hogy jó játékosokból áll,de együtt valamiért nem túl jók.Egyénileg Puyol nagyott játszott,Belletti is elég jó volt,Gio-t se láttam gyengének,nemtom miért cserélte le Rijkaard.
A vkp posztján Gerard nem volt gyenge,de Marqueznek a nyomába se érhet....
A mecslabdát meg sajnos Eto'o hagyta ki,egy ilyen meccsen NEM LEHET szinte üres kapura mellé lőni.A spanyol bajnokság legjobb csatára,a góllövőlista vezetője,nem hagyhat ki ilyen helyzetet!!!!Egyszerűen nem hittem el,ahogy a helyzet kimaradt,én már tudtam,hogy kiesünk.....
Nah nem írok többet,mert ha mindent leírnék amit gondolok,akkor reggelig itt ülnék,inkább megyek és nézem a meccset.
Jah még annyit,hogy Ronaldinho megtett mindent,nem rakta múlott....
Úgy tűnik ő még nem elég,bár zseniális volt amit csinált,azt tette amit vártunk tőle,hogy a csapat élére áll.Az biztos,hogy az idei szezon legszebb gólját lőtte,mégse mentünk tovább,mert senki nem nőtt fel hozzá.A helyzeteket be kell lőni!!!!