Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
húú, really...Enrique írta:Lapozz vissza egyet itt a témában...Mr. Master írta:http://www.koreus.com/files/200502/jean ... chera.html
Ezt látnotok kell!!!
Nekem meg ide kell most azonnal a Barcába!!!!
CARLOS CHERAPilfernél keress 1 linket.
Lapozz vissza egyet itt a témában...Mr. Master írta:http://www.koreus.com/files/200502/jean ... chera.html
Ezt látnotok kell!!!
Nekem meg ide kell most azonnal a Barcába!!!!
CARLOS CHERA
Hopp,nem hittem hogy vkinek is lefog esni hogy Bari-s felső van rajta...Boixos írta:abból gondoltam, h Bari-mackófelső van rajta (odavalósi), meg hasonlít is rá (még jó), ráadásul az egyik kedvenc játékosom!
Zsoltinak igaza van,vannak tehetségeink,csak éppen nálunk nem az kerül csapatba,aki tehetséges,hanem akinek apukája támogatja a csapatát...LG írta:En ezzel vitatkoznék.Zsolti írta:Amugy sztem sokl ilyen kis tehetséges kölök van még Magyarországon is,ilyen idős korban,csak utána elvesznek valaim miatt.Ahogy Charlie is mondta a múltkor a lakótelepen is focizik vagy három ilyen kölök kapásból ilyen idősen.Mi...akkor késobb elfelejtenek focizni
Háát nem hinném.
Sztem ez a kiscsávo már most tud ugy, mint 1 átlagos magyar focista.
En ezzel vitatkoznék.Zsolti írta:Amugy sztem sokl ilyen kis tehetséges kölök van még Magyarországon is,ilyen idős korban,csak utána elvesznek valaim miatt.Ahogy Charlie is mondta a múltkor a lakótelepen is focizik vagy három ilyen kölök kapásból ilyen idősen.
Azért olyan sok biztos nincs...Zsolti írta:Amugy sztem sokl ilyen kis tehetséges kölök van még Magyarországon is,ilyen idős korban,csak utána elvesznek valaim miatt.Ahogy Charlie is mondta a múltkor a lakótelepen is focizik vagy három ilyen kölök kapásból ilyen idősen.
Magyarországon elszállnak maguktól, Brazíliában meg csak így lehet kitörni a piszok nagy szegénységből! A többi országban is teljesen más a felfogás mint itt!!!Zsolti írta:Amugy sztem sokl ilyen kis tehetséges kölök van még Magyarországon is,ilyen idős korban,csak utána elvesznek valaim miatt.Ahogy Charlie is mondta a múltkor a lakótelepen is focizik vagy három ilyen kölök kapásból ilyen idősen.