Barcsay írta:Edmílson azt hiszi,hogy ő az igazság bajnoka.Pedig csak egy ..arkeverő,aki még emelt fővel sem képes távozni!Ha gerinces lenne,befogná a száját,és lelépne sunyítva;miután ő keverte meg a kakit;ezzel még nagyobb feszültséget keltve mind a játékosok,a szurkolók;legfőképpen a sajtó között!
Én szerintem pedig sokkal több gerincesség kell ahhoz,h vki kimondja a szomorú igazságot arról ,amiről az illetékes elvtársak sunyítanak, - pedig korrekt dolog lenne tájékoztatni a drukkereket! - ,minthogy fülét-farkát behúzva eloldalogjon.Az igazságérzete erősebb,mint a nagyátlagé a klubnál és teljesen jól tette,h kimondta a frankót.Pont azért,mert a média amúgy is a tollára vette a csapatnál történteket,de nem lehetett tudni mi az igaz és mi a kitaláció.Hát most részben tiszta víz lett öntve a pohárba.
OFF Téged pedig sztem cs azért bosszant a dolog ennyire,mert a korábbi hsz-eid alapján elvakult R10 drukker vagy.Ártatlan bárányként nézel fel rá,akit mindenki ok nélkül cs ba**ogat.Nem kell mártírt csinálni belőle,pont emiatt az Edmilson nyilatkozat miatt...Nem akartam elhinni a pletykákat róla,védtem,amíg lehet ,de ha egy csapattársától hallani ilyet,akkor azt én azért komolyan veszem.ON
Főleg Josénak,aki eddig sem kertelt és nem rágalmazott,hanem csak a szimpla igazságot mondta ki,tetszik-nem tetszik...
És az én olvasatomban sokkal több respekt jár neki ezért,mint a sunnyogó többségnek!Nem hiszem h a játékostársak között ezzel több feszkót okozott volna,hisz' nekik ez nem volt újdonság,együtt dolgoznak/tak velük,látták mi van.A sajtónál sem,mivel a létező összes bőrt lerángatták talán a sztoriról,most csak az derült ki,h a többsége SAJNOS nem fikció volt.(Pedig annyira reméltem...).
A szurkerek ügyében igaz,h megkeverte a dolgot talán,de ezért is inkább mi lehetünk hálásak,mert így tisztábbá vált a kép,amiről eddig ki-ki "hovatartozása" szerint alkotott véleményt,védő-ill vádló beszédet.
A végére hagytam a legfontosabbat,mégpedig h megköszönjem én is Edmilsonnak a szereplést a BARCELONA-ban.Mivel elég hosszú lett így is a hsz,nem fejtem ki külön a "szimpatikus,de sajnos sérülten sokat nem tudott letenni az asztalra " részt,ezt az előttem lévők megtették,én cs csatlakozom hozzájuk.
SOK SZERENCSÉT,JOSE! SZÍVESEN LÁTUNK MAJD VISZONT!
bocsi az OFFért!!!!