2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mourinhot ismerve majd most nyilatkozik valami parádésat, amiben lemossa Benitezt és kijelenti, hogy vele (csak vele!) meg lett volna a 6 kupaLeomessi14 írta:Ereztem,hogy ez az Inter nem erheti be a mi rekordunkatTavaly csak Mourinho miatt voltak olyan sikeresek,most meglatjuk mit fognak nyerni...
Szerintem Klub Vb Liga Es max Bl negyeddonto es esetleg a kupa,ha nagyon komolyan veszik de nem hiszem.
Fő az optimizmus..Andris írta:Gratulálok énis az Atleticonak, nagyon örülök hogy a spanyol foci így hasít. Még idén hozzátesszük magunkat egy BL serleggel, és a világ leborulhat a Lliga lába elé.
Én most már oda venném a Real-t is.ozsimiki írta:igazából ez is sok,h tavaly eddig vitte...ej még mindig sajnálom,h 0-1ről idegenben képesek voltunk kiesni ellenük,pedig az az 1gól ilyen szinten óriási előnynek kellett volna legyen.Pavel írta:Grat az ATMA-nak. Ez az Inter nem sokra fogja vinni a Bl-ben.
a visszavágós téma már sajnos más szitu, érvénytelenített gól,stb,stb...
Chelseanek is érik már nagyon egy siker, folyamatosan ott vannak,és nem esett még le egy,csak Terrykét favorit szerintem (ha bírja a kezdőnk) Barca-Chelsea, egy ilyen döntő horror lenne. nem a látvány dominálna úgy érzem
igazából ez is sok,h tavaly eddig vitte...ej még mindig sajnálom,h 0-1ről idegenben képesek voltunk kiesni ellenük,pedig az az 1gól ilyen szinten óriási előnynek kellett volna legyen.Pavel írta:Grat az ATMA-nak. Ez az Inter nem sokra fogja vinni a Bl-ben.
Villa7 írta:Murinho amit össze rakott pár év alatt azt beintez elrontotta egy hét alatt..
sjd írta:Azért gondolhatod h egy mondatban nem írok ilyen ellentmondást...barca1615 írta: Hát azért annyira nem lehetnek gatyik ezek a csapatok.. Ha minket is megszorongattak! Azért legagyizni így mást...... HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
Csak az AtMa se lett bajnok attól h egyedüliként verte meg a Barcát
Azért gondolhatod h egy mondatban nem írok ilyen ellentmondást...barca1615 írta: Hát azért annyira nem lehetnek gatyik ezek a csapatok.. Ha minket is megszorongattak! Azért legagyizni így mást...... HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
sjd írta:Ettől függetlenül mi is majdnem kikaptunk a döntőben, tehát az Inter is képest lehet rá egy gagyi brazil csapat ellenbence-barca írta:A BL-győztes indul mindenféleképpenCsacsMate írta: Nem az indul a KlubVB-n, aki ezt nyeri? Akkor csak 4...
Ettől függetlenül mi is majdnem kikaptunk a döntőben, tehát az Inter is képest lehet rá egy gagyi brazil csapat ellenbence-barca írta:A BL-győztes indul mindenféleképpenCsacsMate írta: Nem az indul a KlubVB-n, aki ezt nyeri? Akkor csak 4...
A BL-győztes indul mindenféleképpenCsacsMate írta: Nem az indul a KlubVB-n, aki ezt nyeri? Akkor csak 4...
Victor_Valdes írta:Én pedig szívből remélem, hogy a máig meglévő kupáikat is elveszik, és visszasorolják őket valahova az amatőr ligába.bence-barca írta:Már csak 5 kupás Inter lehet...de rem azért az összejön nekik!Bocs csak rühellem őket.
![]()
Kivéve Eto'o-t
Én pedig szívből remélem, hogy a máig meglévő kupáikat is elveszik, és visszasorolják őket valahova az amatőr ligába.bence-barca írta:Már csak 5 kupás Inter lehet...de rem azért az összejön nekik!