2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, a figo talán egy kicsit erős volt!LG írta:A f....szkalap Owen engem is nagyon idegesítMeg az aáírás is, de az még elm1. De cruyff! En nagyon nem orulnék ha Figos képet kéne bámulnom
Esetleg párba Jimmy Jumpal
Ha megnézed az alsó képen Eto'o nyugtatja Casillast. EZT tettem fel tiszteletem jeléül értetek... Lehet h lefogomc serélni az avatarom, de 1 Casillas képet vay 1 reál címert jobban elviseltek?cruyff írta:Engem nem zavarsz Colin, csak ez a fehérbe öltözött hülyegyerek aki rázza az ökleit itt bal oldalon elég idegesítő! Legalább feltehettél volna egy figo vagy Ronaldo képet még Barcás korszakukból tiszteleted jeléül. Mert végül is vendég vagy itt, ráadásul Te sem hiszem, hogy örülnél neki, ha valaki telerakná mondjuk Stoichkov képekkel a madridistát!Colin írta:Ám legyen... látom h sokmindenkit zavarok. Ezért felteszem a kérdést: Ki akarja h végleg elmenjek? Ha azt látom h a 'normális réteg' mint Enrique és redlions például aztmondják h jobb lenne ha elmennék, vagy bárki ezt mondja akivel tudok normálisan beszélni akkor elhúzok. Szóval? Ki nem szeretne engem többet itt látni![]()
De amikor idejöttem még bíztam benne h előbb-utóbb eltudok majd veletek normálisan beszélgetni. De hogyha minden héten vmi frissen regelt tag elkap h mit keresek itt azt egy idő után kezd unalmassá válni. Szóval ha aztmondják h menjek el elmegyek... Mert lassan-lassan kezdek belefáradni ezekbe a vitákba, amikor ujra és ujra le kell írnom h miért vagyok itt, meg az egyéb dolgokat. Az első nagyobb vitám még a kezdet kezdetén Boixos-sal volt, akivel sztem azóta egész jóba lettünk, aztán volt a kisebb vitám C.-vel is, aztán gejzy vagy ki a rák, most pedig Taibi... De közben ott volt még Rapika is... Talán csak Zsoltival ill Enriquevel nem vitáztam. (meg redlionssal sem). Ugyhogy összefoglalva ezt a kérdést azért tettem fel h eltudtok-e viselni annak ellenében h reálos vagyok vagy sem.Enrique írta:Azt csinálsz, amit akarsz...Colin írta:Ám legyen... látom h sokmindenkit zavarok. Ezért felteszem a kérdést: Ki akarja h végleg elmenjek? Ha azt látom h a 'normális réteg' mint Enrique és redlions például aztmondják h jobb lenne ha elmennék, vagy bárki ezt mondja akivel tudok normálisan beszélni akkor elhúzok. Szóval? Ki nem szeretne engem többet itt látniNem fog senki kitiltani.
Engem nem zavarsz Colin, csak ez a fehérbe öltözött hülyegyerek aki rázza az ökleit itt bal oldalon elég idegesítő! Legalább feltehettél volna egy figo vagy Ronaldo képet még Barcás korszakukból tiszteleted jeléül. Mert végül is vendég vagy itt, ráadásul Te sem hiszem, hogy örülnél neki, ha valaki telerakná mondjuk Stoichkov képekkel a madridistát!Colin írta:Ám legyen... látom h sokmindenkit zavarok. Ezért felteszem a kérdést: Ki akarja h végleg elmenjek? Ha azt látom h a 'normális réteg' mint Enrique és redlions például aztmondják h jobb lenne ha elmennék, vagy bárki ezt mondja akivel tudok normálisan beszélni akkor elhúzok. Szóval? Ki nem szeretne engem többet itt látni
Azt csinálsz, amit akarsz...Colin írta:Ám legyen... látom h sokmindenkit zavarok. Ezért felteszem a kérdést: Ki akarja h végleg elmenjek? Ha azt látom h a 'normális réteg' mint Enrique és redlions például aztmondják h jobb lenne ha elmennék, vagy bárki ezt mondja akivel tudok normálisan beszélni akkor elhúzok. Szóval? Ki nem szeretne engem többet itt látni
Én még nem "bántottalak" téged,és szándékomban sem áll.Csak felhívtam a figyelmedet 1-2 dologra.Colin írta:Ám legyen... látom h sokmindenkit zavarok. Ezért felteszem a kérdést: Ki akarja h végleg elmenjek? Ha azt látom h a 'normális réteg' mint Enrique és redlions például aztmondják h jobb lenne ha elmennék, vagy bárki ezt mondja akivel tudok normálisan beszélni akkor elhúzok. Szóval? Ki nem szeretne engem többet itt látni
Biztos...pedig nem bántanám ám oket. Talán..Bodi írta:Tőled félnek?LG írta:Nekem is vannak rejálos haverjaim, és szokatam elottuk szidni a tetves csapatukat. Perxe ok nem merik a Barcát.![]()
HelyesCharlie írta:Majd én lemondatok valakit,,felkeresem,és pallosjogommal élve...![]()
Amúgy nekem nincs 1 reálos haverom se,sok haverjaim közül mindegyik rühelli őket,amikor láttunk egy reál mezes gyereket akkor megjegyezzük "halkan" hogy de szívesen rágyújtanánk a mezt![]()
Tudom,rosszak vagyunk.
C.
Én is ezt magyarázom, hogy még soha nem voltam a reálos fórumon, és nem is fogok menni. Mert utálom a reált!Boixos írta: még csak annyit, valszeg soha nem fogok regisztrálni odaát, mert néhány hsz után úgyis kitiltanának, mivel nagymértékben ellenkezik a véleményem pár ottani emberével szemben, nem is "járkálok" oda rendszeresen, a játékosaikat pedig ki nem állhatom. de nem gondolnám, h akármit is bizonygatnom kéne.